- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatsız oldugunuzu davranıslarınızla belırtın sızde ,Sürekli laf sokan, tartışma çıkaran, eşime çocuğumuz olmuyor diye boşanma baskısı yapan, çocuk olunca da yaptığı söylediği hiçbir şeyi hatırlamıyor gibi yapan, hâlâ yüzsüzce bana evime, çocuk bakımına karışma hakkı olduğunu zanneden birine ne empati kalır ne saygı
abartmayın bence 2 günmüşSürekli laf sokan, tartışma çıkaran, eşime çocuğumuz olmuyor diye boşanma baskısı yapan, çocuk olunca da yaptığı söylediği hiçbir şeyi hatırlamıyor gibi yapan, hâlâ yüzsüzce bana evime, çocuk bakımına karışma hakkı olduğunu zanneden birine ne empati kalır ne saygı
çok merak ediyorum ne kadar iyi ya da kötü olursanız olun sizin evladınızın hanımı ya da beyi de bir gün siz ziyarete gideceksiniz diye depresyona girecek mi? ne yaşanırsa yaşansın 2 günlük ziyaretleride abartıyorsunuz artık..Allah görüyor yazıktır..iki gün gergin olun iki gün laf yiyin ne olacak ölecek misiniz?2 gün kalmak için geliyor ama neredeyse depresyona gireceğim
Zaten anne demiyorum, ..... Hanım dememi de eşim istemiyor.
Her şeye karışacak yine sırf beni sinir etmek için.
İmdaattt
Harbimm terminatorum acaba neler yapmis ki kadin iki gunden ne kadar korkuo yaa2 ay değil sadece2 gün. Kadın terminatör olsa göz yumulur bence
Yatırıp falakaya cekiyo herhalde dedim başlığı görünceHarbimm terminatorum acaba neler yapmis ki kadin iki gunden ne kadar korkuo yaa
Küfür edecek kadar abartamaz ama benim kv de de benzer kafada. Kusura bakmayın sizin için bu doğru olabilir ama benim doğrumda bu. Yapabileceğim bişey yok deyip gülerek çay ister misiniz diye soruyorum kalakalıyoAlttan alsam da duymazdan gelsem de kadın beni yok sayıyor ki. Oğlumun evi, oğlumun çocukları, gelin(köle, söz hakkı yok), istediğim gibi davranırım kafasında yaşayan biri. İtiraz etsem küfredecek kadar edepsiz.
Eşim için katlanıyorum zaten. Eşim işte değil evde olsa ses çıkarmadan iki gün geçsin diye beklerim. Ben bu kadınla saatlerce yalnız kalmak istemiyorum