eyvah kv geliyor :(

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
2 gün kalmak için geliyor ama neredeyse depresyona gireceğim :KK43:
Zaten anne demiyorum, ..... Hanım dememi de eşim istemiyor.
Her şeye karışacak yine sırf beni sinir etmek için.
İmdaattt

2 Gün bişey değil ya, idare edersiniz. Anne niye demiyorsunuz, illa anlamlı bi şekilde anne demenize gerek yok :) Anlamsızca anne diyin:KK70:

alt tarafı 2 gün bunda bir şey yokki, nezaketende olsa anne diyebilirsiniz, kimse kimsenin annesinin yerini tutamaz, ama nezaketen insan diyebilir, bazı insanlar bunu gereksiz yere duygusala getirip abartıyorlar.

Sürekli laf sokan, tartışma çıkaran, eşime çocuğumuz olmuyor diye boşanma baskısı yapan, çocuk olunca da yaptığı söylediği hiçbir şeyi hatırlamıyor gibi yapan, hâlâ yüzsüzce bana evime, çocuk bakımına karışma hakkı olduğunu zanneden birine ne empati kalır ne saygı

Sürekli laf sokan, tartışma çıkaran, eşime çocuğumuz olmuyor diye boşanma baskısı yapan, çocuk olunca da yaptığı söylediği hiçbir şeyi hatırlamıyor gibi yapan, hâlâ yüzsüzce bana evime, çocuk bakımına karışma hakkı olduğunu zanneden birine ne empati kalır ne saygı
rahatsız oldugunuzu davranıslarınızla belırtın sızde ,
cok fazla hazırlık vs yapmayın onemsemeyın yokmus gbı davranın gecsın gıtsın

Alttan alsam da duymazdan gelsem de kadın beni yok sayıyor ki. Oğlumun evi, oğlumun çocukları, gelin(köle, söz hakkı yok), istediğim gibi davranırım kafasında yaşayan biri. İtiraz etsem küfredecek kadar edepsiz.
Eşim için katlanıyorum zaten. Eşim işte değil evde olsa ses çıkarmadan iki gün geçsin diye beklerim. Ben bu kadınla saatlerce yalnız kalmak istemiyorum

abartmayın bence 2 günmüş
ya bişey olsa da Allah korusun hep kalması gerekse

inşallah sizin için de böyle düşünmezler ileride
herşeye hee deyin umursamayın olsun bitsin nedir yani...

2 gün kalmak için geliyor ama neredeyse depresyona gireceğim :KK43:
Zaten anne demiyorum, ..... Hanım dememi de eşim istemiyor.
Her şeye karışacak yine sırf beni sinir etmek için.
İmdaattt
çok merak ediyorum ne kadar iyi ya da kötü olursanız olun sizin evladınızın hanımı ya da beyi de bir gün siz ziyarete gideceksiniz diye depresyona girecek mi? ne yaşanırsa yaşansın 2 günlük ziyaretleride abartıyorsunuz artık..Allah görüyor yazıktır..iki gün gergin olun iki gün laf yiyin ne olacak ölecek misiniz?

Onu esinizin annesi olarak gorun iki gun guzel gecer neye karisirsa neye laf sokarsa gulerek cevap verin terslemeyin kadini iki gun ama belliki size iki yil gibi geliyor

Harbimm terminatorum acaba neler yapmis ki kadin iki gunden ne kadar korkuo yaa :KK53:
Yatırıp falakaya cekiyo herhalde dedim başlığı görünce:KK53:
Ahhh biz kadınlar herşeyi abartmaya bayiliriz:KK51:
2 gün yaa 2 gün.
2 gün eşin için katlanılabilir yani.

Alttan alsam da duymazdan gelsem de kadın beni yok sayıyor ki. Oğlumun evi, oğlumun çocukları, gelin(köle, söz hakkı yok), istediğim gibi davranırım kafasında yaşayan biri. İtiraz etsem küfredecek kadar edepsiz.
Eşim için katlanıyorum zaten. Eşim işte değil evde olsa ses çıkarmadan iki gün geçsin diye beklerim. Ben bu kadınla saatlerce yalnız kalmak istemiyorum
Küfür edecek kadar abartamaz ama benim kv de de benzer kafada. Kusura bakmayın sizin için bu doğru olabilir ama benim doğrumda bu. Yapabileceğim bişey yok deyip gülerek çay ister misiniz diye soruyorum kalakalıyo:KK53:
Sende öyle yap küfür de etse duymamazlıktan gel canın ne yemek istiyo yapıyım diye sor. Fıkra anlat. Gül eğlen. Nasıl tepki vereceklerini şaşırıyolar:KK53:

Kotktunuz her ne ise O sizin imtihaninizdir Allah muhafaza eyleye .Ya birgün ömür boyu ayni evde yasamak zorunda kalsaniz
yatin kalkin sükür edindua edinki 2 günmüs

X