• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvahhh Kilo Vermem Durdu :((

bmsrc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
130
21
118
meraba arkadaşlar son 1.5 sene içerisinde ne bulursak yeme isteğiyle 14 kilo aldım. 18 şubat 2013 de 65.9 kilo ile diyete başladım. ilk başlarda çok güzel kilo veriyordum. ama yaklaşık 15-20 gündür vücudumda bir gariplik var. 65.9 kilodan 60.2 kg ma kadar düştüm sonra önce 60.8 oldum hemen arkasından 61 ve günlerdir 61 de takılı kaldım. ne bir gram iniyor ne bir gram çıkıyor. haliyle bu durum benim de canımı sıkıyor. daha önceden de aynı şekilde diyet yapardım ama hiç duraklama dönemine girmezdim. acaba diyetisyen yardımı almalımıyım yoksa vücudumun direnmesinin geçmesinimi beklemeliyim karar veremedim. 3 haziran a kadar en az 12 kilo vermem gerekirken bu direnme işi hiç olmadı :( haydi bana fikirlerinizi söyleyin de şu azı giden çoğu kalan kilolarım da gitsin :)

ahhhh ahhhh bende aynı dertten muzdaribimm :( 69.9 ile diyete başladım şu anda 60,1 im daha 5kilo vermem lazım ama 2 haftadır çakılı kaldım bu kiloya diyetime aynen devam ettiğim halde bir gram gitmiyor :( 31 mayısta düğünüm var deli olucam...

10 gün önceye kadar bnmde öle bi sorunum vardı 15 gün falan hiç kımıldamı deli olucaktım artık :) ama direndim spor yapmıosnz yapmaya başlayın vücüt kendini kitlio belli bir seviyede protein almaya çalışın ama abartmadan tabi :) mutlaka belli bi zamandan snra direnci kırılıcaktır :) suan kilo vermem devam edio ama eski hızıda değil malesef ilk zamanlar haftada 1.5 kilo flan veriodum ama şimdi bir kiloyu zor veriorum :( ama olsun devam edio en azından :)

Bence kendinize bir gün izin verip istediğinizi yeyin cips çikolata dahil (tabi çok da abartmadan) .Daha sonra tekrar devam edin .İşe yarar

meraba arkadaşlar son 1.5 sene içerisinde ne bulursak yeme isteğiyle 14 kilo aldım. 18 şubat 2013 de 65.9 kilo ile diyete başladım. ilk başlarda çok güzel kilo veriyordum. ama yaklaşık 15-20 gündür vücudumda bir gariplik var. 65.9 kilodan 60.2 kg ma kadar düştüm sonra önce 60.8 oldum hemen arkasından 61 ve günlerdir 61 de takılı kaldım. ne bir gram iniyor ne bir gram çıkıyor. haliyle bu durum benim de canımı sıkıyor. daha önceden de aynı şekilde diyet yapardım ama hiç duraklama dönemine girmezdim. acaba diyetisyen yardımı almalımıyım yoksa vücudumun direnmesinin geçmesinimi beklemeliyim karar veremedim. 3 haziran a kadar en az 12 kilo vermem gerekirken bu direnme işi hiç olmadı :( haydi bana fikirlerinizi söyleyin de şu azı giden çoğu kalan kilolarım da gitsin :)

valla bu kadar olur resmen beni anlatmışsınız üstelik kilolar bile aynı...

yürüyüşte yapsam yediklerime çok daha fazla dikkatte etsem bir türlü eksilmeyen kilom. sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 kaşık ballı sirke ile karıştırılmış 1 çay bardağı su içmem ile düzeldi. artık durdugu yerde kalan kilom tekrardan azalmaya başladı :)) ayrıca cildimde 3 gündür içmeme rağmen daha güzelleşti :)) tavsiye ederim :))

Back
X