İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...2 yaşinda bir bebegim var...ailemi çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..
Güncelleme;Kızlar ben bugün ilk defa güçlü olduğumu hissettim. Aslında hep güçlüydüm ama sindirilmiştim bugün özüme döndüm...Bunu sizlerle paylaşmak istedim ben artık güçlüyüm ve güce ihtiyacı olan tüm kadınlarada bulaşmasını diliyorum.. Hepimiz güçlü olalım, kendimiz olalım, kimseye eyvallahımız olmasın..
Güncelleme;Kızlar ben bugün ilk defa güçlü olduğumu hissettim. Aslında hep güçlüydüm ama sindirilmiştim bugün özüme döndüm...Bunu sizlerle paylaşmak istedim ben artık güçlüyüm ve güce ihtiyacı olan tüm kadınlarada bulaşmasını diliyorum.. Hepimiz güçlü olalım, kendimiz olalım, kimseye eyvallahımız olmasın..
Son düzenleme: