• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy güçlü kadınlar

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...2 yaşinda bir bebegim var...ailemi çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..

Güncelleme;Kızlar ben bugün ilk defa güçlü olduğumu hissettim. Aslında hep güçlüydüm ama sindirilmiştim bugün özüme döndüm...Bunu sizlerle paylaşmak istedim ben artık güçlüyüm ve güce ihtiyacı olan tüm kadınlarada bulaşmasını diliyorum.. Hepimiz güçlü olalım, kendimiz olalım, kimseye eyvallahımız olmasın..

Son düzenleme:
Kadınların kocalarından başka tutunacak Dalı olmalı.

Aile ile gemileri bir erkek uğruna asla yıkmamalı kadınlar.

Aslında formül basit.
Aile, arkadaş çevresi ve meslek.
Bu üçü sağlam olduğu sürece kadının sırtı yere gelmez. Bu üçünü düzeltmeye bakın

Mehmet aslantuğun da dediği gibi, geleceğinizi bir erkeğin keyfine ve vicdanına bırakmamalıydınız

Zor Şeyler gercekten ama yapman gereken şey gercekten dik durmak ayakta kalmak .

Çalışıyor musun , ailen arkanda mı ?

Hiçbirşey için geç kalmış değilsin.Kendine acıyıp üzülmeyi birkenara bırakmalısın.Sana değer vermeyen bir insan senin hayatında çıkış noktası olmamalı çalışmıyorsan hemen ne yapabilirsin bunlara odaklanmalısın .Sen değerlisin bunu unutma sen dik durmazsan kimse olmaz yanında önce toparlan ve bebeğin ve kendin için bir hedef belirle psikolojik bir destek al mutlaka.Bende aldatıldım boşandım 2 tane çocuğum var bu süreçte işimi kaybettim ama yılmadım bambaşka bir sektöre geçiş yaptım kendimi onun üzerine geliştirmek için eğitimler aldım çünkü ben çaresizlik içinde ağlar ve kendime üzülseydim çabalarımı bıraksaydım çocuklarım ve benim için hayat çok daha acımasız olurdu.Önce kendine İnan ve seni böyle terkeden bir adam için yas tutmayı bırak .Hayat kısa ...bilemezsin belkide senin için hayırlısı buydu Allah yardımcınız olsun

Eşini evden kovalamıştın di mi küfür etti diye?
Ayrılmak istemiyor gibisin. Madem neden evden gönderdin?

Kadınlar için aileleri neden değersiz anlamıyorum. Bir çok kadın evlendiğinde, hatta daha sevgiliyken bile erkek arkadaşını ailesinden üstün tutuyor. Erkekler ise tam tersi, evlenseler bile ailelerine, özellikle annelerine hep öncelik tanıyorlar. Her erkek değil tabii ama çoğu böyle, ben anneci erkekleri sevmiyorum ama onlara hak veriyorum, evlilik hazırlığında biri olarak nişanlımı çok sevsem de ailemden üstün tutmam, tutamam.

Bu hayatta eninde sonunda yalnızız. Sevdiklerimiz, güvendiklerimiz, ister anne - babamız olsun ister ömrümüzün yarısını verdiğimiz eşimiz olsun, bugün var yarın yoklar. Kah ihanetle kah Allah’ın takdiri ile çıkıyorlar / çıkacaklar hayatımızdan. O yüzden, şimdi müthiş bir sevgi çemberinin içinde olsak da bir saniye sonra dünyamızın başımıza yıkılması riskiyle yaşıyoruz aslında hepimiz. O yüzden diyorum, aslında hepimiz sadece kendimize güvenebiliriz. Bugünler geçecek. Bundan 5-10 sene önce sizi kahreden şeyler bugün ne kadar etkiliyor? Bu günler de mazi olacak. En önemli şey sizin ve evladınızın sağlığı. Ve hayat mucizelerle doldu. Olmaz dediğiniz nice şey düşündüğünüzden daha da hızlı olabiliyor. Geçmişi düşünmekten caz geçip geleceğe odaklanın. Ne yapmak istiyorsunuz? 5 yıl sonra kendinizi nerede/nasıl görmek istersiniz? Oraya ulaşmak işin neler yapmalısınız/yapabilirsiniz? Bunlara odaklanmaya çalışın. Sevgiler...

Oğlun 9 aylıkken de ayrılık yaşamışsın. Şimdi 2 yaşında. O arada mutlu oldun mu da şimdi yine üzülüyorsun. Konu başlıklarına baktım devamlı eş sorunu. Bu adamla mutlu değilken ayrılırken niye yıkılıyorsun.

Oğlun 9 aylıkken de ayrılık yaşamışsın. Şimdi 2 yaşında. O arada mutlu oldun mu da şimdi yine üzülüyorsun. Konu başlıklarına baktım devamlı eş sorunu. Bu adamla mutlu değilken ayrılırken niye yıkılıyorsun.
Evet hep mutsuzdum..mutsuzum..hep düzelir diye sabrettim olmadı..olmamasından da mutsuzum..bir evliliği başaramamaktan da mutsuzum..mutlu olamamaktan da mutsuzum..

İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...2 yaşinda bir bebegim var...ailemi çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..
nasıl guclu olunur demissiniz...guclu kadınlar en buyuk hayal kirikliklari yasayan kadınlardır cogunlukla.. ve kendilerine deger veren insanlardır, kendilerine saygisi olan. hakettikleri degeri göremediği anlarda ben bunu haketmiyorum diye kendilerine yeni bi hayat kurma cesareti olup kuranlardir, kimseye minnetleri olmaz. calisir, evine de çocuğuna da bakanlardir

O zaten gidiyordu ben de git dedim...ayrilmak istemiyorum ama küfür edip bana kötü davransın da istemiyorum..ama yapıyor

Biten şeyleri zorlamamak lazım
Biraz ayrı durun belki bir şeyler değişir yokluğunu hissedince değerini anlar eşin

18 yaşımda evlendim.
4 ay evli kaldım.
Şiddet hakaret şu bu gırla!
Onun yüzünden kulak ameliyatı oldum döverken hastanelik etti de , işitme kaybım var.
Peki ne yaptım bir öğle vakti kedilerimizi veterinerden getirince o evin kapısını çektim ve terk ettim. Çünkü artık gırtlağa dayanmıştı.
Şubatta evi terk ettim ve Şubattan beri ne mi yaptım ?
Adliye 2. Evim oldu her hafta boşanma dosyasını hakimin karşısına çabuk çıkarmak için gittim.
Üniversite sınavını kazandım.
2 tane sertifika sınavını kazandım.
Olursa çok güzel olacak şahane olacak bir iş içinde yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
Asla pes etme.
Ben bunları başarırken annemden babamdan bile duymadığım laf etraftan görmediğim dul kadın muamelesi kalmadı.
Sende yapabilirsin. İçinden gelsin yeter biz kadınlar çok güçlüyüz çok

18 yaşımda evlendim.
4 ay evli kaldım.
Şiddet hakaret şu bu gırla!
Onun yüzünden kulak ameliyatı oldum döverken hastanelik etti de , işitme kaybım var.
Peki ne yaptım bir öğle vakti kedilerimizi veterinerden getirince o evin kapısını çektim ve terk ettim. Çünkü artık gırtlağa dayanmıştı.
Şubatta evi terk ettim ve Şubattan beri ne mi yaptım ?
Adliye 2. Evim oldu her hafta boşanma dosyasını hakimin karşısına çabuk çıkarmak için gittim.
Üniversite sınavını kazandım.
2 tane sertifika sınavını kazandım.
Olursa çok güzel olacak şahane olacak bir iş içinde yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
Asla pes etme.
Ben bunları başarırken annemden babamdan bile duymadığım laf etraftan görmediğim dul kadın muamelesi kalmadı.
Sende yapabilirsin. İçinden gelsin yeter biz kadınlar çok güçlüyüz çok
Tebrik ediyorum sizi inşallah hep mutlu olursunuz

Tebrik ediyorum sizi inşallah hep mutlu olursunuz
İnşallah canım sende.
Bu coğrafyada boşanınca erkeğe hiçbir şey olmuyor.
Tüm pisliği kadına yükleniyor erkeğin elinin kiri gençlik heyecanı oluyor.
O yüzden burada sadece kariyer ve iyi bir işle ayakta durabilirsin

Back
X