• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü kadınlar bana da öğretin..

eski konularına filan baktım şiddet de varmış. aman iyi olmuş boşanman. dünyanın sonu değil ya.

Yazinizi tam bile okumadim yazdigin seyler o kadar uzucu ki en basta bu yazdiklarina sen aglarsin bu kadar mi gucsuzsun su akar yolunu bulir kadin bosamak falan kolay degil hakim onun a.... eder iki kisisin sonucta nafaka tazminat altin su bu derken merak etme ortada kalmayacak kadar birseylerin olur olmasada calisirsin hayat onun uzerine mi kuruldu bir gun degerini anlat ama bu kezDe sen donmezsin

Çoğumuz benzer şeyler yaşadı. Dünyanın sonu değil. Kadınlar kendini perişan ederken erkekler gününü gün ediyor. Zamanla daha iyi hissedeceksin emin ol.

İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir...

Insan nelere alışmıyor ki,
Güçlü olmak istiyorsanız önce maddi bir güç bulun kendinize, çalışıyorsanız da daha çok sarılın işinize.
Gece olmadan güneş doğmuyor, belki daha güçlü olmanız için sizin sınavınız da budur.
Allah gönlünüze ferahlık versin

Demekki sana layık değilmiş senin onun için yaptığın fedakarlıkları umursamamis. Belki böylesi senin için daha ıyi olur. Kocalarimiz bazen gerçekten bizim bütün enerjimizi aliyor. Bende aileme karşı çıkarak evlendim bunun pişmanlığını yaşadığım dönemler çok oluyor. Esim olmasa kendime daha çok guvenecegimi düşünürüm çoğu zaman. Eski konularını da okurdum senin. Calisan meslek Sahibi olan bir kadınsın bırak yenı bir sayfa aç özgürlüğün tadını çıkar. Tayinini iste başka bır şehire. Ailenden den de uzak dur

Kızlar eşim geldi sorunlarimizi konuştuk 9 aylik oğlumuz için birbirimize bi şans vermeye karar verdik...inşallah hayirlisi olur hakkimizda..

Madem evliliğinize bir şans vermeye karar verdiniz. İşinizi şansa bırakmayıp bir uzmandan yardım alın. Umarım mutlu bir şekilde evliliğiniz devam eder.

eşinizi gözünüzde büyütmeyin.
hayatın anlamını eşinize bağlamayın.
o yokken de vardınız. varlığı sizi mutlu etseydi devam ederdi.
çocuğunuza odaklanın. yeniden çalışın, okuyun ayakta kalın, mücadele verin.
hayatta bir tek eşiniz yok.
artık siz ve bebeğiniz var.

Adam sizi kepaze ediyor siz hala kocasina asik seklinde nick alti yazinizla eve donuyorsunuz.
Insanlar bosanabilir bu cok normal. Ama adam sizi 9 aylik bebekle baba evine yolluyor siz bu adamdan hala hayir mi bekliyorsunuz? Ayriliyorsaniz da sizi degilse de oglunu dusunup siz kalin ben gidiyorum demeyi bile beceremeyen bu adamin tek lafiyla geri dondugunuz icin bu adam sizi daha cok uzer. Cunku yine yollar cunku yine istediginde cagirir. Cunku yine gidersiniz.

Kızlar eşim geldi sorunlarimizi konuştuk 9 aylik oğlumuz için birbirimize bi şans vermeye karar verdik...inşallah hayirlisi olur hakkimizda..
Konunuzu güncelleyin ya da kapatın,boşa yorumlar almayın.
Hayırlısı hakkınızda

Kocişinizle mutluluklar o halde. İnşallah ileride çocuğunuz da size vurmaya kalkmaz. Cocuk kulağından degil gözünden eğitilir çünkü. Demek ki böyle bir hayatı kendinize layık görüyorsunuz ne desek boş.

Son düzenleme:
Adam sizi kepaze ediyor siz hala kocasina asik seklinde nick alti yazinizla eve donuyorsunuz.
Insanlar bosanabilir bu cok normal. Ama adam sizi 9 aylik bebekle baba evine yolluyor siz bu adamdan hala hayir mi bekliyorsunuz? Ayriliyorsaniz da sizi degilse de oglunu dusunup siz kalin ben gidiyorum demeyi bile beceremeyen bu adamin tek lafiyla geri dondugunuz icin bu adam sizi daha cok uzer. Cunku yine yollar cunku yine istediginde cagirir. Cunku yine gidersiniz.

Siz esas bunların bir de instagram, Facebook sayfalarını görün. Allah bilir oralarda neler yapıyorlar. Acımıyorum artık böylelerine. Demek ki kendilerini bu muameleye layık görüyorlar.

Once nickinin altindaki " kocasina asik " kismini kaldirmakla ise basla. Ayrilma nedeninizi bilmiyorum ama ilk ayrilan sen degilsin, son olan da sen olmayacaksin.
pedagogun lafı buydu.. :KK9: babası ölen çocuklar ne yapsın o zaman dedi bana.. babasız nasıl büyüyecekler diye sorunca..

ilk önce bırak kendine bi acımayı... duygusal duygusal.. sanki bir enkazmışsın gibi bahsetme kendinden.. bir anneyi yıkmaya herkesin gücü yetmez.. bir bakmışsın küllerinden doğmuşsun..

okyanusta yüzme bilmeden bıraktı, kocamsız nefes alamam falan yok böyle şeyler.. insanoğlu herşeye alışır kardeşim ölüme bilee..

sebebini anlatırsan yardımcı olalım

pedagogun lafı buydu.. :KK9: babası ölen çocuklar ne yapsın o zaman dedi bana.. babasız nasıl büyüyecekler diye sorunca..

ilk önce bırak kendine bi acımayı... duygusal duygusal.. sanki bir enkazmışsın gibi bahsetme kendinden.. bir anneyi yıkmaya herkesin gücü yetmez.. bir bakmışsın küllerinden doğmuşsun..

okyanusta yüzme bilmeden bıraktı, kocamsız nefes alamam falan yok böyle şeyler.. insanoğlu herşeye alışır kardeşim ölüme bilee..

sebebini anlatırsan yardımcı olalım

Konu sahibi donmeye karar vermis. Boylece nasil guclu olunmaz gormus olduk.

Herkesin olaylari dramatize edis sekli farkli.

Ben tek basima cocuk buyutecek olgunlukta iken bazilari oyle olmuyor maalesef.

Back
X