- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir...
Konunuzu güncelleyin ya da kapatın,boşa yorumlar almayın.Kızlar eşim geldi sorunlarimizi konuştuk 9 aylik oğlumuz için birbirimize bi şans vermeye karar verdik...inşallah hayirlisi olur hakkimizda..
Adam sizi kepaze ediyor siz hala kocasina asik seklinde nick alti yazinizla eve donuyorsunuz.
Insanlar bosanabilir bu cok normal. Ama adam sizi 9 aylik bebekle baba evine yolluyor siz bu adamdan hala hayir mi bekliyorsunuz? Ayriliyorsaniz da sizi degilse de oglunu dusunup siz kalin ben gidiyorum demeyi bile beceremeyen bu adamin tek lafiyla geri dondugunuz icin bu adam sizi daha cok uzer. Cunku yine yollar cunku yine istediginde cagirir. Cunku yine gidersiniz.
pedagogun lafı buydu..Once nickinin altindaki " kocasina asik " kismini kaldirmakla ise basla. Ayrilma nedeninizi bilmiyorum ama ilk ayrilan sen degilsin, son olan da sen olmayacaksin.
Korun bari bir günahsıza daha yazık etme...
pedagogun lafı buydu..babası ölen çocuklar ne yapsın o zaman dedi bana.. babasız nasıl büyüyecekler diye sorunca..
ilk önce bırak kendine bi acımayı... duygusal duygusal.. sanki bir enkazmışsın gibi bahsetme kendinden.. bir anneyi yıkmaya herkesin gücü yetmez.. bir bakmışsın küllerinden doğmuşsun..
okyanusta yüzme bilmeden bıraktı, kocamsız nefes alamam falan yok böyle şeyler.. insanoğlu herşeye alışır kardeşim ölüme bilee..
sebebini anlatırsan yardımcı olalım