• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy güçlü kadınlar

Eski konularını okursan kendinde o gücü bulursun, başka bir şeye ihtiyacın yok.

Eşin yokken hayatında, ne yapıyordun ki okyanusta bir başına kaldığını düşünüyorsun?

Eski konularını okursan kendinde o gücü bulursun, başka bir şeye ihtiyacın yok.

Eşin yokken hayatında, ne yapıyordun ki okyanusta bir başına kaldığını düşünüyorsun?
Gerçekten bilmiyorum çok acı çekiyorum o yok diye değil...sonumuzun bu şekil olmasından,emeklerimin ziyan olmasından..

Bende oyleydim hatta benim durumum bir tık daha kötüydü şiddet hakaret canımı zor kurtardım ve ailemden destek görmedim evlerini açtılar tabi ama o kadar her işi kendim hallettim benimde 3 yaşında kizim su an. . Ani yasa tevekkül et ..rızkı Allah verir sen kimseye muhtaç değilsin ...iş aramiyordum uğraşmıyordum karsima çıktı internette son anda başvurdum atandım ama soruşturma devam ediyor.... aşık oldum ve su an çok huzurlu ve mutluyum şükürler olsun....tevekkül edebilmek için kitaplar okudum ilahiler Şiirler dinledim ..kimse beni sevmesede Allah beni seviyor dedim öyle öyle sabrettim sonra dua ettim ..Allah'ım eğer bu özellikte biri varsa beni bulsun aşık olayim istediğim özellikleri saydım kısa süre sonra hayatımın aşkıyla karşılaştım şükürler olsun ki öyle işte.....hayat bana öğretti ki her şeyin hayırlısını istemeliyiz bu yüzden boşanmaya karar vermeden önce istihareye yattim... Yattıktan sonra içim eşimden buz gibi soğudum ve eski eş denilen kişi bana daha iğrenç davranmaya baslamisti...işte öyle olaylar olaylar ama işin özü tevekkül ve hayırlısını istemek önemli işlerde Allah'a danışmak en önemli Allah'ın beni çok sevdiğini hep aklımda tutmak..bir şiir varya semai demirci okuyor sevildiğini bil diye habire onu dinledim mesela la tahzen diye bir şiir daha okuyor onuda çok dinledim oyle öyle kendimi motive Edip sabrımı artirdim insallah..kendine Güven elindekielrin kiymetini bil evladin sapasağlam yanındami cevabın evetse bu zaten yeter şükür etmene huzurlu olmana

Ilk once kendine acimayi birakmalisin koca okyanusa yanliz birakildiysan yuzmeyi en iyi sekilde suan ogrenirsin vah vah terkedildim degilde nasil hayatimi en iyi sekilde yapabilirim diye pilan yapip pilanini hayata gecirmen lazim unutmayin ilk siz bosanmiyorsunuz sonuncuda siz olmucaksiniz bizim kadinlarimizin en buyuk hatasi eslerini hayatinin merkesine koyup butun ipleri elline vermek ondan sonra esler gittmi ben ne yapicam simdi size diyjm ne yapicanizi hayatinizi elinize alicaksiniz kendinizi gelistiriceksiniz esiniz sizden ayrildi diye dibe vurmucaksiniz dunyanin sonu degil kendinise biraz guvenin kolay olucak demiyorum kolay asla olmucak kolay olucani diyemem herseye kendi basiniza mucadele vericeksiniz ve basardiniz hersey sizin guvenizi daha da artiricak bunun yani sira dr destek alin bunlarin hic birini yapmam diyorsaniz ozman esinizin herseyine katlanicaniz ya yuzmeyi ogreniceksiniz yada bogulucaksiniz secim sizin

Evet hep mutsuzdum..mutsuzum..hep düzelir diye sabrettim olmadı..olmamasından da mutsuzum..bir evliliği başaramamaktan da mutsuzum..mutlu olamamaktan da mutsuzum..
Evli kalmayı "başarı" , boşanmayı "evliliği başaramamak" olarak görmeyin.İnsanlar anlaşamıyorsa , mutsuzsa ayrılabilir.Siz önce düşüncelerinizi değiştirerek başlayın işe bence.Hayatın ne getireceği belli mi? Belki ayrıldığınızda çok daha iyi anlaştığınız biriyle yuva kuracaksınız.Hep en kötüsünü düşünüyorsunuz gibime geldi.

1 Önce acini yasa içinde bitir
2 çocuğuna bakacak birini bul bakıcı, kreş vs.
3 iş bul
Devami gelecek dimdik yuruyeceksin..önce içindekileri bitirki yeni başlangıç yapabilesin

Kadınlar için aileleri neden değersiz anlamıyorum. Bir çok kadın evlendiğinde, hatta daha sevgiliyken bile erkek arkadaşını ailesinden üstün tutuyor. Erkekler ise tam tersi, evlenseler bile ailelerine, özellikle annelerine hep öncelik tanıyorlar. Her erkek değil tabii ama çoğu böyle, ben anneci erkekleri sevmiyorum ama onlara hak veriyorum, evlilik hazırlığında biri olarak nişanlımı çok sevsem de ailemden üstün tutmam, tutamam.
Katılıyorum.Ama aileme küskünlüğü var yoksa katiliyorum

Demek bayram sanada zehir oldu
Ne tesadüf bana da. Evlendim bu 2.bayramimiz yine zelzele yaşadık. Neyse. Allah a bırakıyorum ben uğraşırsam olay çıkacak çünkü biz çok güçlüyüz kadinlar esinle sorunun ne tam olaram kufurmu ediyor dili kopsun

İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...2 yaşinda bir bebegim var...ailemi çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..

Allah sabir ve kolaylık versin. Oğlunuz hayırlı ömürler diliyorum.
Bugün Dunya' nın son günü gibi hissetmeniz de değil bu da geçecek.
Siz güçsüz falan değilsiniz gücünüzle yuvasını yuvasını yuvasını mücadele etmissiniz. Şimdi bu açıdan da siyrilmaya mücadele edin. Sizi evladinizla bırakan adam uzulmenize değmez.

Şimdi annesiniz ve daha guclusunuz. Aileniz bu süreçte destek olur size inşallah. Ailenin yeri başka.

Bugün çektiğim acı karşılığı yarinlarinizda mutluluğu bulmanızı dilerim.
Bu da geçecek tabi neler geçti omrunuzden..

Zaman geçtikçe hafifleyecek acınız , minik evladiniz yuzunuzu güldürecek. Kendinizi acıya kaptırmayın lütfen.

Senin asıl Bayram’ın bu.
Bırak yaptığın fedakarlığı, şükür kurtuldum de.
Sadaka olsun, iyilik etmiş ol, düşünme, hırpalama kendini.
Ama sen de geri dönecek, devam edecek bir emare var sanki.
Yorumlarını okumadım, eski konulara da baktım, nick aşina diye.
Ne gençsin, gençliğin gücü hırsı var, şimdi yapamazsan, bir daha yapamazsın.

Back
X