- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.208
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten bilmiyorum çok acı çekiyorum o yok diye değil...sonumuzun bu şekil olmasından,emeklerimin ziyan olmasından..Eski konularını okursan kendinde o gücü bulursun, başka bir şeye ihtiyacın yok.
Eşin yokken hayatında, ne yapıyordun ki okyanusta bir başına kaldığını düşünüyorsun?
Evli kalmayı "başarı" , boşanmayı "evliliği başaramamak" olarak görmeyin.İnsanlar anlaşamıyorsa , mutsuzsa ayrılabilir.Siz önce düşüncelerinizi değiştirerek başlayın işe bence.Hayatın ne getireceği belli mi? Belki ayrıldığınızda çok daha iyi anlaştığınız biriyle yuva kuracaksınız.Hep en kötüsünü düşünüyorsunuz gibime geldi.Evet hep mutsuzdum..mutsuzum..hep düzelir diye sabrettim olmadı..olmamasından da mutsuzum..bir evliliği başaramamaktan da mutsuzum..mutlu olamamaktan da mutsuzum..
Ikisi de nimet gibi Şeyler emin ol .Çalisiyorum..ailem arkamda ama ben çok kötüyüm...((((
Katılıyorum.Ama aileme küskünlüğü var yoksa katiliyorumKadınlar için aileleri neden değersiz anlamıyorum. Bir çok kadın evlendiğinde, hatta daha sevgiliyken bile erkek arkadaşını ailesinden üstün tutuyor. Erkekler ise tam tersi, evlenseler bile ailelerine, özellikle annelerine hep öncelik tanıyorlar. Her erkek değil tabii ama çoğu böyle, ben anneci erkekleri sevmiyorum ama onlara hak veriyorum, evlilik hazırlığında biri olarak nişanlımı çok sevsem de ailemden üstün tutmam, tutamam.
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...2 yaşinda bir bebegim var...ailemi çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..
ailemi çiğneyip geçtiğim
Ben artık güçlüyüm..