ATA_SEVEN YolumuzunGüneşi Önderimiz Kayıtlı Üye 27 Şubat 2009 802 3 96 Samsun 10 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ATA_SEVEN #1 bu film hayvanseverlerin izleyip izletmesi gereken bir film... şutarafagitti film 15 dak sürüyor ve diyalog yok... tolga öztorun yönetiyor ... bana güzel gelen bazın notlar.. kaydirigubbakcemile3 oyuncu makyajları hayvan üzerinde test yapmayan MAC firmasının ürünleriyle yapıldı.. alkisalkisalkis dünyada 30 dev oyuncunun gönüllü çalıştığı hayvanlar için yapılmış tek film..alkisalkisalkis görüntü yönetmeni ünlü captain cousteau belgeselcisi Colin Mounier... alkisalkisalkis izleyin ben izleyeceğim ... buyrunnnnnnnnn fil ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz www,ezberfilm,com Eklentiler $sevincerbulak_ezber_ntv.webp 11,3 KB · Görüntüleme: 145 $tolgaoztorun_ntv.webp 14,2 KB · Görüntüleme: 146
bu film hayvanseverlerin izleyip izletmesi gereken bir film... şutarafagitti film 15 dak sürüyor ve diyalog yok... tolga öztorun yönetiyor ... bana güzel gelen bazın notlar.. kaydirigubbakcemile3 oyuncu makyajları hayvan üzerinde test yapmayan MAC firmasının ürünleriyle yapıldı.. alkisalkisalkis dünyada 30 dev oyuncunun gönüllü çalıştığı hayvanlar için yapılmış tek film..alkisalkisalkis görüntü yönetmeni ünlü captain cousteau belgeselcisi Colin Mounier... alkisalkisalkis izleyin ben izleyeceğim ... buyrunnnnnnnnn fil ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz www,ezberfilm,com