Ezel,Aski memnu,Yaprak dökümü dizileriyle ilgili son haberler !!!!!

sanyeli

4 cocuk annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
212
1
118
Alınan bilgiler, Ezel'in yayınlanan 14 bölümünün 13'ünün parasının Show Tv tarafından ödendiğini ortaya çıkarırken, dizinin parası ödenmediği için kanal değiştirdiği tezi çürümüş oldu.

Uçankuş'un haberine göre, Show TV, bugün Ezel'in yayın bandını (bugün pazartesi-Ezel'in yayın günü) Ay Yapım'dan resmi olarak istedi.

Ama bir yanıt alamadı.

Show TV, doğal olarak "tedbir" alınması konusunda mahkemeye başvuracak.

Şayet mahkeme bu kararı verirse, Ezel'in hiçbir kanalda da yayınlanmama durumu olabilir.

Ve yepyeni bir bomba olarak kulislerde Ay Yapım'ın, Kanal D'deki "Yaprak dökümü" ile "Aşk-ı mennu"yu da bitirecei konuşuluyor.

ATV'nin Ay Yapım'la sadece Ezel değil, daha kapsamlı bir anlaşma yaptığı öğrenildi.

Bu anlaşmanın içinde Yaprak Dökümü ile Aşk-ı Mennu da var.

Ancak şu şekilde...

Ay Yapım bu iki diziyi Kanal D'den ATV'ye getirmeyecek!..

Ancak iki ay içinde (Mart ayında) bu iki diziye noktayı koyacak.

Sonrası mı?.. Ay Yapım, Mart ayında iki yeni dizisini daha ATV'de yayınlamaya başlayacak.

Kısacası Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Mennu, Mart ayında bitirilip, aynı kalitede iki dizi bu kez ATV'de başlayacağı iddia ediliyor.

isabet olmuş inş hepsi biter tabi ben sadece behlülü göremiyicem diye üzülürüm okadar boshayallersmileboshayallersmile[/B]

herşey tadında güzel zaten ama yaprak dökümü kaç yıl oldu hala heyecanlı ......zaten sadece aşk-ı memnu ve yaprak dökümünü izlerim :)

aşkı memnu ve yaprak dökümü zaten bitecekti,
bu ezel olayı şaşırtıcı, yeni dizi çünkü, ama gözlemlediğim bişey varki genelde diziler kanal değiştirince düşüşe geçiyor nedense
:hulya:

bence de, hele yaprak dökümüyle aşk-ı memnu iyice sıktı.. diziye yenilikler katıcaz diye saçmaladılar iyice..

bu söylentiler ay yapımın reklam tanıtım çalışması olmasınbilmiyorumkismile

valla ay yapım bu diziler sayesinde herkesin aklına kazındı, artık ne dizi yapsalar izlenir:hulya:

bu söylentiler ay yapımın reklam tanıtım çalışması olmasınbilmiyorumkismile

valla ay yapım bu diziler sayesinde herkesin aklına kazındı, artık ne dizi yapsalar izlenir:hulya:

cnm bence hiç bu işler belli olmaz :umursamaz:
seyircinin ne yapacağı hiç belli olmuyor bir bakmışsın başına taç bir bakmışsın ayağına çöp yapmışyasakkelime
bunlar zaten hep bu yüzden yanılıyolar( tarihte gördüklerimizde var )tutuluyolar diye boş veriyolar sonra nasıl dibe vurduklarını kendileri bile anlamıyokaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

yaprak dökümü son bölümlerinde zaten...aşk-ı memnu da bu sene bitcekti,2 ay falan hızlandırmışlar işte bu durumda...bence iyi de oldu lastik gibi uzamasındansa tadında bitmeli...

her güzel şey gibi bunlarda bitecek ama bari ay yapım yeni diziler çeksin yine ve baş rol oyuncuları KENAN ( BURAK HAKKI) ve BEHLÜL (KIVANÇ TATLITUĞ) olsun yoksa başka türlü zevki çıkmaz bence çünkü bu iki oyuncuya ağlamak, aşık olmak, sevinç, hüzün çooookkk yakışıyorrrr..

her güzel şey gibi bunlarda bitecek ama bari ay yapım yeni diziler çeksin yine ve baş rol oyuncuları KENAN ( BURAK HAKKI) ve BEHLÜL (KIVANÇ TATLITUĞ) olsun yoksa başka türlü zevki çıkmaz bence çünkü bu iki oyuncuya ağlamak, aşık olmak, sevinç, hüzün çooookkk yakışıyorrrr..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben beren saatide gørmek istierim yeni dizilerden birinde dogrusu.. Hatirla sevgiliden ber hayranim kendisine =)

bencede artık yaprak dökümü bitsin çok uzadı tadı kaçtı artık:umursamaz:sadece sonunu merak ettiğim için arada izliyorum
aşkı memnuda biterse tadında bitmiş olacak
en güzelide bu zaten:hulya:

canım yaprak dökümünü seviyorum ama bitmesi lazım artık lastik uzayacagı kadar uzadı kopacak

yaprak dökümü baydı artık gerçekten...
bende herkes gibi bitmesini isteyenlerdenim...

ben beren saatide gørmek istierim yeni dizilerden birinde dogrusu.. Hatirla sevgiliden ber hayranim kendisine =)

aynen bende öyle ayrıca cansel alçinede hayranım hatırla sevgilinin iki sezon boyunca bir bölümünü kaçırdım oda doğum yaptığım gece:)))))))))))):ecrin_bebek::roflol:

yaprak dökümünü bu yıl hiç izlemedim zaten reklam arasındaki fragmandan ne olduğu anlaşılıyor..
uzadıkça uzadı mümkünse hemen bitirsinler...
aşkı memnu zaten adnanın saflıklarıyla baydı...onuda özetlerden anlamak mümkün artık diziyi izlemeye
gerek yok...artık oda güzel bir finalle bitsin.

Back
X