• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezel Atv

kızlar şu haberi okudum :(

Başrollerini Kenan ımirzalioğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay ve Sedef Avcı’nın üstlendikleri, sezonun en çok izlenen dizisi “Ezel”, Show TV ile yollarını ayırıp atv’ye transfer olunca olanlar oldu.

Çıkan haberlere göre Show TV, sözleşmeleri gereği dün dizinin yayın bandını istedi ancak dizinin yeni bölüm yayın bandı gelmeyince, dizi hakkında tedbir kararı alınması için mahkemeye başvurmaya karar verdi. Şayet mahkeme "tedbir" kararı verirse, "Ezel" dizisi hiç bir kanalda yayımlanmayacak!

Başka bir iddiaya göre ise, "Ezel" 25 Ocak’ta atv’de yayınlanacak gibi gözüküyor fakat ismi "Ezel" olmayacak. Aynı Kurtlar Vadisi’nin sonuna “Pusu” koyması gibi "Ezel"de sonuna bir şey eklenecek

az önce atv de fargmanını verdi pazartesi ezel atv de dedi herhangi bi değişiklik yada yayınlamamk yok sanırım haberlerin hepsi balon galiba

Ezel Nasıl Transfer oldu?

Dev transferin, Turkuvaz Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ve atv'nin deneyimli yöneticisi Adem Gürses'in "nokta operasyonu" ile gerçekleştiğini biliyorum. Bu konuda zaten uzunca bir süredir "sıcak temas" sağlanmıştı. Show TV'nin bazı maddi yükümlülüklerini yerine getiremediği yolundaki şikayetler de bu süreci hızlandırdı. "Ezel"in rotasını atv'ye çevirdiğinin duyulması üzerine Show TV diziyi kanalda tutmak için kesenin ağzını açtı ama artık vakit çok geçti. Transferin konuşulduğu günlerde iki büyük kanal daha "Ezel" için devreye girdi ama Ay Yapım tercihini atv'den yana kullandı. Bu operasyon, kulislerde atv ile söz kestiği halde son anda gelmekten vazgeçen Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar'a da bir "darbe" olarak nitelendirildi. Aslında "Ezel" bundan iki yıl önce henüz proje aşamasındayken, atv'ye teklif edilmiş ama çeşitli nedenlerle hayata geçirilme şansı bulamamıştı. Ne demeli? Kısmet bugüneymiş!..

(Yüksel Aytuğ'un köşesinden transferle ilgili kısımlar alıntı yapılmıştır.)

ya şimdi ali ezelin ömer olduğunu anladımı yaa

Yok şekerim anlamamıştır. Anlaması için çok erkenbenneyaptımki

Hakkaten şamar oğlanına çevirdiler diziyi ha. Para için neler yapıyor şu insanlar.:umursamaz:

ee elinde dosya vardı alinin nasıl anlamadı kii
çarşaf gibi fotolarr falann bilmiyorumkismile

kııızlar delikafaduldendelikafadulden
2. fragmanı izledinzmi
alinin balkondan atlaıyşı var:1shok:
durun ekleyebilrsem ekleyiiim:lepi:

bende dün bu ikinci fragmani gördüm,sasirdim boshayallersmile

nedense ezel show tv'ye yakisiyordu,.fragmanlari bile artik eskisi gibi heycan verici degil..

yada bana öyle geliyor..

Vermem diye nasıl bağırıyo Ali bayıldım:roflol:

:roflol::roflol:
hiç düşünemiyorum flaş da olduğunu
hafazanallah araya yalçın abide girerkaydirigubbakcemile3

Hakket lan, Yalçın abimde Ramize, "tüüüüü boyundan posundan utan, rezil adam seni" derrmiişş.aklinialirimsmile

bende dün bu ikinci fragmani gördüm,sasirdim boshayallersmile

nedense ezel show tv'ye yakisiyordu,.fragmanlari bile artik eskisi gibi heycan verici degil..

yada bana öyle geliyor..
bende öyle hissettim sanki atv de çizgifilm gibi oldu fragmanı :sm_confused:

show ezel izlenmesin die reytingi bol film REVEP İVEDİK 2 EKRANA GETİRECEK
b geçen demiştim ezel çekimini görenler var nette ali balkondan atlıcak die şimdi bir tüyo daha var gelecek bölümle ilgili
asmalı mescitte ezelin oğluşu ali serdar çocuğu bir yere götürüyor
kaçırıp tehdit mi edecekler
:sm_confused:

bilmem atv deki fragmanı izledinizmi ama dediğim gibi çıktı resimleri balkondan atıyorlar alide tutmak için atlıyo tifo iki elinle tutta çekeyim demesine rağmen tuttum bırakmam diyo resimleri

17. bölümden sonra büyük oyuncular katılacakmış!. akannehir

Back
X