Ezel Atv

Azra eyicene şeettin kafamı.alsanaalsanasmile (ama en azından cevap verdinvereliniortak)

Mutluluk reçetesimisin nesin, kafamı bozma, Dayiya yem ederim seni healsanaalsanasmile

Sen anladıysan seni dinleyelim şekercim:hulya:eyvahedigeldismile

ee dosya aşağıya düştüyse niye inip almadılar anlamadım valla bilmiyorumkismile

Azra eyicene şeettin kafamı.alsanaalsanasmile (ama en azından cevap verdinvereliniortak)

Mutluluk reçetesimisin nesin, kafamı bozma, Dayiya yem ederim seni healsanaalsanasmile

Sen anladıysan seni dinleyelim şekercim:hulya:eyvahedigeldismile

her seyi akisina birakiyorum,heycani yasamak istiyorum anlayacaginlülülülülülü

ee dosya aşağıya düştüyse niye inip almadılar anlamadım valla bilmiyorumkismile

ZAten bu bölümün en büyük sacmaligi da orasiydi , kagitlar belgeler resmen sokaga döküldü, bi Allah´in kulu da merak edip gidip bakmadi :tomato::delphin:

ezel dünkü bölümü çok güzeldi ya Ramiz adam cok fena dolaplar ceviriyor kimse birsey cakmıyor cok ilginc bi adama buzamana kadar ezeli korumak adına cok guzel oyunlar cevirdi butun acıkları anında bulup kapattı ama anlasılan onunda bi sorunu varmıs serdar yada aliyle hem ezelin isini göruyor hemde kendi işini hallediyor gibi ama sanki ezeli de iice kullanmaya basladı gibi geldi bu bölüm diğer bölümde de hersey sarpasarıyor. Ömer oldugunu herkes ögrenio gibime geldi cok acaip karısık karmancorman bi dizi ya cok güzel kurgulamıslar helal olsun adamlara valla bi daha ki bölümü iple çekiyorum :)

Bence Ezel'in Ömer olduğunun anlaşılması için henüz çok erken.

Ama cidden dayı ne işler çeviriyor, çok merak ettim.salakcinni (ay bu smile bittim.) Ecinni gördümüki acabaeyvahedigeldismile

başından beri dayının ömere neden yardım ettiğini merak ediyordum ömeri dayı birşeyler için kullanıyor belli ki....boshayallersmile

ben dün ilk defa izledim... kardeşim askerde müptelası olmuş... onun sayesinde izledim...

fragmanlardan takip ettiğim kadarıyla anladım sayılır... yalnız yeni bölümün fragmanında ömer olduğunu açıklıyor gibi ama bence de çok erken ... tabii sizin kadar takipçi değilim ama...

bu arada kardeşim çıt çıkartırmadı ; soru sormak yok dedi... bir cümleyi kaçırırsam olmaz dedi...
ben de lost gibi mi dedim... evet öyle dedi...

bakıyorum lostçular da varmış burda :))

bu arada kardeşim çıt çıkartırmadı ; soru sormak yok dedi... bir cümleyi kaçırırsam olmaz dedi...
ben de lost gibi mi dedim... evet öyle dedi...

bakıyorum lostçular da varmış burda :))

Vaaay böcük anım, Lost topiğinden beri görüşemiyoruz senle.

Neyse az kaldı, 1 hafta sonra yine saç baş yolarız Lost'ta.olumunekankayizsmile

ya bide ezel niye hesap soruyorki eyşana neyse ne ona ne yok öylesin yok böyleymişsin sananeekötükedihüso
bide dayının on gün içinde bulması gereken kim :1ninca:
arabayı aldı neden ezele yaln söyledi :bbo:eyvahedigeldismileya bu hafta hiç birşey anlamadım tam dizi başlarken eşim geldi onla uğraştım yemek falan

bide haber geldi ezeli10 gün içinde öldürceklermiş orayı kaçırdım nerden geldi bu haber

kızlar düşündümde ali ve cengizin soyduğu kumarhane zamanında dayınındı,sonra dayı bir şekilde kaybetti, hapise girdi,kumarhanede soyulunca dayının yaptırdığı düşünüldü,ve oğulları öldürüldü,sonra ömerde cezaevine gelince dayı onun yapmadığını öğrendi ve hem kendi intikamını aldırıyor hemde ömerin intikamını olabilir,çünkü intikam için sıradan biri olamazdı ikisininde amacı aynı olduğu için dayı maddi ve lojistik destek sağladı,ömer ezel oldu ve oyuna başladılar,ayrıca dayı ali ve cengizi ömer sayesinde tanıdı,onların bütün bunları tek başlarına biri yönlendirmeden yapamayacağını anladığı için serdarın üzerine gitmeye başladı,NASIL SENARYO AMA:)))))

walla heyecanla izlediim tek dizi bu,senaryoyu yazana helal =) her bölümde bi süpriz oluo mutlaka,bu son bölümde kafamı karıştrdı yine =) dayının derdi ne acep,çözemedm =)

Benim gibi herkes biseyler üretiyor ama acaba senarist ne gibi sürprizler düsündü übizim icni.Bir yerde kistirsak su senaristiiiiiii

ell82 yazdıkların bana mantıklı geldi.

bence ali dayının oğlu değil, sadece bir yanıltma diye düşünüyorum.

kuzum tefoyu sormuşsun. tefo akşam sürekli yüreğimi kaldırdı.
her telefon edişinde bu sefer yakalandı dedim. yakalansa ali işini bititri onun.

Evet mantiken oLamaz yav,
ben Ali´nin Ramiz´in oglu oldugunu pek düsünmüyorum acikcasi.
Evet,kasedi aldigini söylemedi Ezel´e, cünkü Ezel gercek intikamdan vazgecip Ali´yi elindeki kasetle ipe götürüp, olayi kisa kesecekti.
Dayinin derdi bence baska, onun derdi Ezel intikamini alirken kendisinin de birilerinden intikam almasi. O kiside büyük ihtimalle Serdarovski :delphin:

Ayy ne bilim ya, sabah kalkip adam akilli bidaha izleyeyim su bölümü, corba oldu kafam laelaelaelaelae

aynen senin gibi düşünüyorum bende
ali dayının oğlu değil bence
dizinin başından beri şaşırtmaca yapıyorlar buda onlardan biri..herkese alinin dayının olu olduğunu düşündürdüler..

Back
X