ben erenin öldüğüne inanamadım sanki kalkıp dirilecek gibi geldi çok etkilendim
ali öldürdü dedi çünkü dayı öyle istedi...çünkü dayı ezelin intikamdan vazgeçmesini istemiyor...
eren ölünce eve dönmekten vazgeçti çünkü alinin öldürdüğünü sandığı için ali bir kez daha sevdiğine zarar verdiği için intikama devam edicek.
güzel bi bölümdü..
kızlar cansu derenın burnu estetikmi? yaw dünden beri kafamda
hakkaten ya ağlarken dişleri neydi öle ya bu çocuk ağlamasın ,gülmesin..
kamil polise ihbar ettiya cd bulunsun ail yakalansın hesabı göya ömer eve dönücektiya..
ezel erenin öldüğünü öğrenince intikama devam edeceği için cd yi evrakları aldırdı..şebneme mektubu verdirmedi..
yaw valla ezelin aliden başkasından intikam aldığı yok zaten eyşanla birleşmeye dünden razı cengizide zengin edicek daha ona yapılan bişi yok olan aliye oluo dayıda ezelde ona sarmış adam kafayı yicek yakındakaydirigubbakcemile3
ereninde öldüğü ii oldu yoksa kesin pisliğe bulaşırdı o tam psikopatwalla yolda grsem korkarımeyvahedigeldismile
yaw valla ezelin aliden başkasından intikam aldığı yok zaten eyşanla birleşmeye dünden razı cengizide zengin edicek daha ona yapılan bişi yok olan aliye oluo dayıda ezelde ona sarmış adam kafayı yicek yakındakaydirigubbakcemile3
ereninde öldüğü ii oldu yoksa kesin pisliğe bulaşırdı o tam psikopatwalla yolda grsem korkarımeyvahedigeldismile
Cengizi zengin etmicek canım,cengizi batırmaya çalışıyo bence,ihale filan yaptıya uydurmasyon..cengizin parasını aldı sanırm,zaten herşeyi ipotekli.
kızlar dizi bitiyor diye duydum dogrumu acaba niye bitiriyolarmış ki
birde ben dayının ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ali dayınn oglumu
cevep verirseniz sevinirima.s.
kızlar dizi bitiyor diye duydum dogrumu acaba niye bitiriyolarmış ki
birde ben dayının ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ali dayınn oglumu
cevep verirseniz sevinirima.s.
Sen de aynı şeyi yazmışsın sonradan gördüm canımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?