Ezel Atv

tefoya çok üzüldüm o ağladı benim içim parçalandı dayı nası seviyo tefoyu :gitme:
gene bir işler dönüyor ama anlamadım şu dayının olayını çok merak ediyorum.

ben erenin öldüğüne inanamadım sanki kalkıp dirilecek gibi geldi çok etkilendim

aynen,hatta bi an tefo eren ezel yine bi oyun yapmışlardır ölmemiştir diye bile umut etmiştim :gitme:
bu diziden herşey beklenir çünkü :1closedeyes:
harika bi bölümdü :lepi:

ne bölümdü ama ohaoldumsmile
tefo erenı vuruncu bızım evden bi çığlık koptu heyy allam nası kaptırmşız kendımızı
yaa nası vurdu tefo ya ama çok üzüldü ali de öyle
ayy kıme üzülceğimi şaşırdım

bu dayı benı gıcık ettı bıde pislik serdar torununu bile kullanıyo herif be
dayı da tamam ömer ol diye gazı verıyo
sora tefoya söyletmıyo kendı vurduğunu alıye yıkıyo
ne istiyo amacı ne dayının CADIARZU

valla estetik diye biliyorum çok kişiden duydum estetiktr bencede zaten belli

Bencede dayi ezli kullaniyor kendi hesaplasmasi için..Hatta gecen bolumdeydi sanirim dayinin haninda ezel dayiya tesekkur ediyordu dayi ona ____ Dur bakalim sonuna bak ____ diye bir laf etti....CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Son derece saçma buldum ben o olayı. Erenden Ezel'e ne ya. Adam Ali Cengiz ve Eyşandan intikam için kolları sıvamadımı, kasetide eline geçirdi, e daha ne. Versin polise bitsin işte. Valla anlamadım o mantığı. Ne diye geri döndü. Zaten Aliye ağlayacaktım nerdeyse, zırıl zırıl ağladı adam Erene.:gitme:

Dayı ne ayak, bilen varmı:sm_confused:

Dayı ne için kullanıyor Ezel'i. Ay bide intikam olayı tersine dönermiş, Ezel bu seferde Dayıdan intikam alırmış. Ay bu adamın ömrüde intikam almaklamı gçecek yarebbimakannehir

yaw valla ezelin aliden başkasından intikam aldığı yok zaten eyşanla birleşmeye dünden razı cengizide zengin edicek daha ona yapılan bişi yok olan aliye oluo dayıda ezelde ona sarmış adam kafayı yicek yakındakaydirigubbakcemile3
ereninde öldüğü ii oldu yoksa kesin pisliğe bulaşırdı o tam psikopatwalla yolda grsem korkarımeyvahedigeldismile

Cengizi zengin etmicek canım,cengizi batırmaya çalışıyo bence,ihale filan yaptıya uydurmasyon..cengizin parasını aldı sanırm,zaten herşeyi ipotekli.

Cidden ya, hepsi birden çullandılar Aliye. Ne istiyorsunuz lan kerpeten Ali'den.alsanaalsanasmile, rahat bırakın adamceğizi.sempatiksalakcinni

Eyşanda Eyşan, ne mok varsa o Eyşanda.:umursamaz:

Birde Eyşan'ın kafasını yana eğip mahzun bakmaya çalışmasına acaip kıl oluyorum..

başkada bişey bilmiyo zaten,ama burnu yandan çok güzel duruyo..Ezel'inde kocaman.hehehehe

Birde yeri diil ama BerenSaat'inde gözlerini ağıır ağıır açıp kapamasına sinir oluyorum..:):)

Ezel Cengizi zengin eder mi hiç? Batırmaya çalışıyo..Adamı hayali bi ihaleye soktu parasını aldı bütün mallarını ipotek ettirdi..

Cengizi zengin etmicek canım,cengizi batırmaya çalışıyo bence,ihale filan yaptıya uydurmasyon..cengizin parasını aldı sanırm,zaten herşeyi ipotekli.

Sen de aynı şeyi yazmışsın sonradan gördüm canımkaydirigubbakcemile3

kızlar dizi bitiyor diye duydum dogrumu acaba niye bitiriyolarmış ki
birde ben dayının ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ali dayınn oglumu
cevep verirseniz sevinirima.s.

Cengizin ilk bölümlerdeki ağırlığı yok.

Ben Cengizi izlemek istiyorum ya. Bide Bahar iyice silindi diziden.bilmiyorumkismile

bnce bu kadar tutan bir diziyi bitirmeleri aptallık olur die düşünüyorum
bana göre ali dayınn oğlu değil
ama dayınn bi çıkarı var

Valla bizde bu soruların cevaplarını arıyoruz. Biliyorsan sen bize söyle valla çok makbule geçerolumunekankayizsmile

Sen de aynı şeyi yazmışsın sonradan gördüm canımkaydirigubbakcemile3

vereliniortak
Ay valla bitek eyşana kıyamıyo Ezel,sadece oda Cengizi aldatıp ona gelsin istiyo intikamı o olcak sanırım :hulya:

Tifoyada çok üzüldüm yaa yazık nası ağladııııııııı senağlama
alimmm canım benim onada yazık yaa,adamı delirtcekler sonunda :bbo:

bencede dayının bi çıkarı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…