bu yedek mal :jeyyar:çaktırmasana aklinialirimsmile
yerli malı yurdun malı gülden onu kullanmalıkaydirigubbakcemile3
azla yetinmeyi biliceksin şekerim :umursamaz: hadi sen edwardına aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
faceye yazdıgını burayada yazma ben kenaaaaaaaaaaaaaaaana:asigim: bakarak kocişi şekillendiriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne yazdıydım faceye :uhm:
neyse yazim bari :sinifsinif:
''fotograflarda gördugum adam gercek deilmi allah gözünü doyursun''
yazmıstın
bnmi yazmışım:1ninca:
itiraf ediyorum, o kadar izlememe rağmen bu diziden hiç bişey anlamıyorum :kedi:
aaaaalmaz: kim yazcak kız dogum gunumu kutlamıstın onun altına yazmıssın
Cengizin oyun oynucağı aklıma gelmişdi ilk başta..
ki öylede oldu..
Geçen haftaki kadar hareketli deildi,dayıda yokdu pek.ama geçen hafta eyşanın konuşmaları şahaneydi,hele ki o havaalanında cengize yapdığı konuşma,ne farkeder ! ne farkeder?
Sen affet bende affediyim aklinialirimsmile
bu hafta çekim hatası dikkatimi çekdi yine,ayakkabılar sempatiksalakcinni
Hastanede ömerin hayaliyle konuşurken,çizmeleri düz tabandı,çıkarken bi anda topuklu oldusempatiksalakcinni
Cengizde uyanığım die geçinsin,ezel onu ikiye katlar,ama önceden nie bu kadar zeki deildi bu ömer,beyninidemi ameliyatla değiştirdiler nee sempatiksalakcinni
:hulya:
Cengizin oyun oynucağı aklıma gelmişdi ilk başta..
ki öylede oldu..
Geçen haftaki kadar hareketli deildi,dayıda yokdu pek.ama geçen hafta eyşanın konuşmaları şahaneydi,hele ki o havaalanında cengize yapdığı konuşma,ne farkeder ! ne farkeder?
Sen affet bende affediyim aklinialirimsmile
bu hafta çekim hatası dikkatimi çekdi yine,ayakkabılar sempatiksalakcinni
Hastanede ömerin hayaliyle konuşurken,çizmeleri düz tabandı,çıkarken bi anda topuklu oldusempatiksalakcinni
Cengizde uyanığım die geçinsin,ezel onu ikiye katlar,ama önceden nie bu kadar zeki deildi bu ömer,beyninidemi ameliyatla değiştirdiler nee sempatiksalakcinni
:hulya:
kızlar diziyle ilgili küççük bir tiyo verim mi? gerçi belki biliyonuzdurr ileriki bölümlerle ilgili
ver bakalım bisempatiksalakcinni
dayının ezele yardım etmesinin sebebii ; cengiz,ali ,eysan üçlüsünün soydugu kumarhanenin patronu dayıymış oda intikam alıyooo anlıycagınız ama ezelcagızım bunu bılmıyo henüzzz dayının ezele omer oldugunu soylettırmemısının daha zamanı var demesı bu yuzden yanıııı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?