Ezel Atv

bence oyun:1closedeyes: tefo haftalardır sıra bana gelecek ben tarfımı seçecem işler karışacak diordu oyunda nasıl bir oyun :sm_confused::sm_confused:

bence oyun:1closedeyes: tefo haftalardır sıra bana gelecek ben tarfımı seçecem işler karışacak diordu oyunda nasıl bir oyun :sm_confused::sm_confused:

Ezeli seçsin o zaman aklinialirimsmileEğer aliyi seçipte onunla şu oyunu yapıyosa ölsünsempatiksalakcinni

Dayı vurulunca hiç tepki vermiyo acaba dayının oyunu mubilmiyorumkismile

Ezeli seçsin o zaman aklinialirimsmileEğer aliyi seçipte onunla şu oyunu yapıyosa ölsünsempatiksalakcinni

Dayı vurulunca hiç tepki vermiyo acaba dayının oyunu mubilmiyorumkismile

bence tefo tarafını bu olaydan sonra seçecek
ali vuruyorsa dayı kılını kıpırdatmıyor ramize düşman olur
dayı alinin gerçek yüzünü göstermek için yapmışta olabilir
sonuç tefo ölmez

Allahtan bırakmışım bu diziyi.:delphin:

Ne kafa patlatıcam o niye öyle oldu, bu neden öyle söyledi, kim kiminle napıyor, kafam rahatboshayallersmile

Önceki gibi ekşın varmı, ekşınbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

kuzucum sen seversin kafa patlatma işlerini sen bi lost zede değilmisinsempatiksalakcinni

Biri bana tefo ölmez desin..
iki hafta geçti unuttum yahu..
ama fragmanı izleyince heyecanlandım yine..

zavallı tefo olan gene ona oldu bu dayınında ne halt ettiği belli olmaz hale geldi yarın bi sakinleştirici alıp izlim bari diziyi

Iki fragmanmı var?
Ben bir tek Cengiz'in hapise girdigi fragmanı gördüm, yalnız anlamadıgım Ezel'de hapiste onu karsılıyor? Isin icinden cıkamıyorum artık sempatiksalakcinni

tefo ölmez
cengizde hapis yatmaz yine bunların hepsi oyunsa diye düşünmekten diziye yoğunlaşamıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nası ya ne biçim fragman bu :1shok:
bu ne ya şok üstüne şok yaşıyorum :1shok:
belli senarist iyileşmiş :1shok:
şey çok fena bir bölüm olacak bu
ama kenanla cengizin hapse gireceğini sanmıyorum
Tefo ölemez ya olmaz yani ağlarım :a015:

tam 5 kere fragmanı izledim hala neler olduğunu anlayabilmiş değilim
en ufak tahmin bile yapamıyorum :1shok:

Back
X