Ezel Atv

15 gün ara vermelerinin nedeni senaristlerinden KEREM DEREN in beyin kanaması gecirmesiydi arkadaşlar.ondandı bu ara.ama bence süper bi bölümle döndüler.senaristine de Allah şifa versin.ne kdr önemli kimi zaman adı sanı bile gecmeyen senaristlerin önemi diizlerde dimi?hep oyuncular ön planda ama işin belkemiği senaristler...

alkisalkisalkis

bu hafta burası ne kadar sessizz,herhalde dizinin herhafta yayınlanmamasından dolayı,süper bir bölümdü,her ne kadar suçlu olsada çok acıdım cengize yaa, şu eyşan varya bihter ne kaadar firdevsin kızıysa,eyşanda serdarın kızı,babası gibi çok tehlikeli ve gıcıkalsanaalsanasmile

son sahneye kadar cengize acıdım ne yalan söleyim
ama son sahne ömerin sahnesi bnm de kinimi tekrr getirmesine yardımcı oldu
ohhhh olsun cengize
vesselam güzel bölümdü :lepi:

sonunda anlaşıldı herşey..
ezel de intikam alıyo ama bi yandan da kendine de işkence ediyo resmen
herşeyi tekrar yaşıyo

şimdi yine 1 hafta bekle..uff..ezel ne kdr kalır içeride acap CADIARZU

yaaa bnce yok türk tarihinde böle güzel bi dizi
böyle kurgulu böyle şahane
izlemedim şimdiye kadar
izleyen varsa yazsın

bide cansu dere yerine başka biri olsa süper olcak

bende ilk cansu dere oynuyo die izlemedim.sonra netten başladım takip etmeye (ne güsel oluyodu merak etmeden diğer bölümü izliyodum kaydirigubbakcemile3 ) baktım sıladaki gibi donuk oynamıyo fena değil bu kez sanki alışmaya başlamış oyunculuğa gibi geldi..konuda gelmişken sılanın senoryosuda hiç ii değildi yaf 5.blümde bırakmıştım kaydirigubbakcemile3

hep aynı bakışlar
uyur gibi göz süzmeler
daha çekici bi kadın oynayabilirdi aslında
ne varsa paylaşamıyolar bi türlü kızı

kizlar kenanimin yeni reklam filmini gördünüzmü
bittim resmen simdi dört göze hergün pepsi reklamini beklerim benboshayallersmile

yaaa bnce yok türk tarihinde böle güzel bi dizi
böyle kurgulu böyle şahane
izlemedim şimdiye kadar
izleyen varsa yazsın

var tabi :jeyyar::jeyyar:
yaprak dökümü :roflol::roflol::roflol::roflol:
her bölümünde kafam karışıyor :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…