Ezel Atv

Ne bölümmüş be :1shok: ancak şimdi izleyebildim netten
Akşam Psikopat kocam yüzünden izleyemedim, ezele hayranımda ondan izliyorum sanıyor.Başlıyor beni sinir etmeye.Sanki adam benim için çıkıyor tv ye,

diziyi yarısında açtım yetişemedim. :çok üzgünüm:duvak takmıştı ben tv yi açtığımda..sizleri okudum ne sahneler geçmiş..bari youtube den izleyeyim..

Ne bölümmüş be :1shok: ancak şimdi izleyebildim netten
Akşam Psikopat kocam yüzünden izleyemedim, ezele hayranımda ondan izliyorum sanıyor.Başlıyor beni sinir etmeye.Sanki adam benim için çıkıyor tv ye,

inan arkadaşım aynısından bide bizim evdede var.:gitme:

bitmesin ama çokta uzamasın istiyorum.

ay kendimi beyazdaki psikopat gibi hissettim :jeyyar:
Bu dizi bitsin istemiyorum ama bitmeli de zuhaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin canım vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben izlemiyorum yeğene diyorum otur başladı mı seslen bana sigara molası veriyorum :jeyyar:
normalde içmem sigara ezelde içiyorum

heyecan basıo ondan içiosundur :D:D
ya ben biran önce cengizde öğrensin istiyorum ezelin ömer olduğunu ama bu gidişle en son öğrencek

Numarası falan yok mu bu adamın yaw yolda falan görsem söylücem artık ama cengiz çok değişti ya bu gidişle o çok zor öğrenemez

ömer onu mahvetcek ama bana aliyi affetcek gibi gelio:)
ben en çok aliyi arabaya bağlamışlar ya orda koptum ayakta duramıodu

bende orada koptum resmen işte bende diyordum asla affetmem ama yaptıklarını görünce affederim diyorum şimdi EZEL de affeder büyük ihtimalle ama cengiz mümkün değil gibi gözüküyor.

Back
X