Ezel Atv

offf tefoooooo. neden vurdun. neden vurdun o çocuğu...
offf yine kötüler cezasını çekecek derken en saf kişi gitti. hem de çocuk....
bir de polisler demez mi piskopatmış diye. neden piskopat demiyorlar ama.
ağlıyorum hala.
dayı da devreye girip alinin üstüne almasını istedi kesin. ezelin bırakmasını istemedi.
geri dönmesini istedi. off dayı amacın ne.

ay valla gerildim bu bülümü izlerken ama yazan kişiye helal olsun o nasıl güzel bi senaryodur nasıl içine alır sürükler insanı ya. biz oturalım dizi yazalım desek 2. bölümde tıkanırkaydirigubbakcemile3

yaa atv nin hinliğine bak hele geçen hafta hmn fragman verdiler
bu hafta yok :olmaz:

he yaa tefom saaaapsarı dişleriyle ne ağladı ama kaydirigubbakcemile3
birde polis neden ezelin evini bastı
bastıysa da masann üstünde duran dosya ve malum cd yi kim nere götrürdü (ki bnce dayınn işi)
dayıda var bir pislik:1ninca:
ilk zamnlar öle dayım olsun 10 milayr borcum olsun diyordum:jeyyar:
yoook artık demem
dayı ezelin arkasından iş çeviriyor hmde çoook pis :1shok:

ya bu dayı ne yapmaya çalışıyo?bilmiyorumkismile amacı ne bunun? ezeli korumakmı yoksa kullanmakmı?CADIARZU

bnce dayıın o soyulan kumarhaneyle bi alaksı var
yada bi şekilde ömerle yada aliyle yada serdarla amma velakin geçmişinde bunlardan biri var
belki kumarhanenin büyük hissedarıydı ömeri öldürmek için hapse girdi ve anladı ki ömer şuçsuz
onu da kullanarak intikam alıyor
ama bir haltlar çevirdiği kesin
var onda bişey ama ney

bnce ezel dizisi 1 sezonluk az 2 sezonluk fazla

erenin o benim babamdı diye aglaması dokundu banada ölüncede alinin ona sarılıp aglaması tefo gene dayının emriylemi vurduki onu acaba

O neydii bee, aha da böyle :1shok: kaldim yeminle,kendime gelemiyorum :1shok:
Muhtesem bi bölümdü, cok etkileyici sahneler vardi..
Eren´in vurulma sahnesi bu bölüme damgayi vurmustur.:çok üzgünüm:
Tefom,garibim nasil agladi, bir an dizinin icine girip "Nayirr tefoo nayirr, onu sen degil ben vurdummm,benn benneyaptımki " deyip sucu üstüme alasim geldi,
neyseki Ali´ye yüklediler :icecream:
Ali´nin o havuza atlayisi, kurtarma cabasi cok acikliydi,tikandim senağlama

ben erene gıcık oluyodum ne sinir bi tipti yaa güvenlik görevlisinin oğlu olmasa oh iyi oldu da öldü diyesim geldi guclubacismile

Acaba diyorum sonlara doğru,üç eski dost dayıya karşımı olucaklar..??

Ama acaip merak ediyorum artık..Olayın iç yüzünü..

Ali yine tavan yaptı oyunculukta,tam bir karakter oyuncusu..Mezarlıkta Eren'in babasıyla konuşurken mimikleri süperdi..Konuşmasa dahi herşeyi anlattı,kaşıyla gözüyle..:):)

erene cok üzüldüm cocuk cok güzel oynuyor..ulakta da aynen böyleydi büyümüs kerata..valla ezele lost gibi bir hava katmislar kim kötü kim iyi anlasilmiyor..
sanirim dayi sasirtacak,aslinda aliyede üzülüyorum adam iyce kafayi siyirack gibi..
birde ezel hala su eysan salagini ne diye seviyor ya gicik oluyorum donuk sey..
ben böyle birsey yapsam tövbe billah affetmezdi ha benmki...
dayinin ne ayak oldugunu cok merak ediyorum

28245965.jpg

36556014.jpg

19312306.jpg

40051696.jpg

Yorumlardan hiçbirşey anlamadım.bilmiyorumkismile
Hava şartları nedeniyle de izleyemedim.alsanaalsanasmile
Uyuz uydu rüzgardan bozuldu.alsanaalsanasmile
Neyse ben gidim bi izleyeyim de öyle geleyim tekrarşutarafagitti

yok artık yaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
itsin tefo yaa başka bişey değilsinn itsin

tefoda tam satıcı cıktı he suna bak

Tefoma laf etmeyin valla döverim healsanaalsanasmile:olmaz:

Bu bölümdende bişe anlamadım,:sm_confused:

Bi taraftan yemek yap, diğer taraftan "annneeee ablam tavşana dokunmama izin vermiyor" diye bir ses ve kavga dövüş sahnesi, onları ayır konuş ayar ver bu arada yemeğe yapmaya devam et, sonra birden bacaklarımdaki ağırlıkla kendime gelmem, tosun paşamın canı oyun istemiş, saldırıyor bana, oyyyyyakannehir

O çocuğun ölmesiyle Ezel'in Ömer olma planı niye suya düştü yeminle anlamadım. Çocuk öldü iyi güzel, e sende ihbarını yapmışsın CD yi bırakmışsın, bassın polis evi, alsın Cd yi, gerçek ortaya çıksın işte. Neden son dakikada plan değiştibilmiyorumkismile

Tefo yine çoook karizmatikti, sadece o ağlama sahnesinde sinir oldum, niye Ali öldürdü dedi çocuğu.:sm_confused:

Ay amaaaan zaten bu akşam Lost başlıyor kafamda 40 tane tilki dolaşıcak, bide Ezel'le kafamı patlatayım.:dilcikar:

erene çok üzüldüm yaa o çocuk çok acayip güzel oynuyodu Çok üzgünüm çoook

ali öldürdü dedi çünkü dayı öyle istedi...çünkü dayı ezelin intikamdan vazgeçmesini istemiyor...
eren ölünce eve dönmekten vazgeçti çünkü alinin öldürdüğünü sandığı için ali bir kez daha sevdiğine zarar verdiği için intikama devam edicek.
güzel bi bölümdü..
kızlar cansu derenın burnu estetikmi? yaw dünden beri kafamda

he yaa tefom saaaapsarı dişleriyle ne ağladı ama kaydirigubbakcemile3
birde polis neden ezelin evini bastı
bastıysa da masann üstünde duran dosya ve malum cd yi kim nere götrürdü (ki bnce dayınn işi)
dayıda var bir pislik:1ninca:
ilk zamnlar öle dayım olsun 10 milayr borcum olsun diyordum:jeyyar:
yoook artık demem
dayı ezelin arkasından iş çeviriyor hmde çoook pis :1shok:

hakkaten ya ağlarken dişleri neydi öle ya bu çocuk ağlamasın ,gülmesin..
kamil polise ihbar ettiya cd bulunsun ail yakalansın hesabı göya ömer eve dönücektiya..
ezel erenin öldüğünü öğrenince intikama devam edeceği için cd yi evrakları aldırdı..şebneme mektubu verdirmedi..

Back
X