Ezel Atv

Ben ezele eyşanla yakınlaştığı için kızmıyorum..Çünkü bu oyununun bi parçası eyşanı cengizden ayırıp kendine aşık etmek..Ama tabi sonra eyşanı terketmesi gerekiyo..Terketmezse sonunda bu yılanla birlikte olursa yuh derim yani:mymeka:

Ama ikide bi eyşanın kardeşi yüzünden yaptığını yüzümüze vurup duruyolar..Sanırım sonunda ezel eyşanın mecbur kaldığına inanıp onunla birlikte olacak öyle hissettim..:delphin:

Ali'nin asansördeki haline bayıldım ya.
Şeboya diyo ya ben seni kandırmadım mı sen mi beni kandırdın noluyo lan kaydirigubbakcemile3

Ne bölümdü yaa yine böyle izledim :1shok: Ezel geçmişte yaşadıklarının aynısını cengize yapıyo :delphin: Ezelle eyşan Ali'ye yakalandılar ya oha oldum ohaoldumsmile Ali yine oyun yaptığını sanarken kendi oyunun içindeymişş meğerrdelikafadulden Cengizinde son anda dank etti kafasına ömerr oldumm bennn diyoyaaa delikafadulden ayyy yenii bölümüü heyecanla bekliyorummmsempatiksalakcinni

eysan ayaginda ki hal hali farketti cengiz görmesin banyoya gitmek icin müsade istedi, giderken yalpur yulpur yürürken cengiz gördü.eskilerden düsündü sanirim bölümün basinda ömer eysanin kapisinda beklerken icerde cengiz varmis oda ona bileklik almis kirisitiriyorlardi kisacasi simdi ayni sey kendine oldu oda ben ömer oldum simdi dedi sasirdi aptallasti sonra odadan cikti.eysanda banyoda neden yaptigini düsündü gecmiste bahar icin yaptigini filan hatirlatttilar cok kizmayalim diye sanirim..en sonunda cengiz ezelin arabasinin önüne gecti derin bakislarla bitti

Hiii, aman yarebbimohaoldumsmile, anladımı yani Ezel'in Eyşanla işi pişirdiğini

Cengiz anlamaz bence,ezele gidip biri karıma halhal almış kim bulalım yardım et dicek..
Çünkü halhal aldığında ezel yanındaydı ya ihtimal vermez heralde akıllı kaydirigubbakcemile3

Bide benim kafama bişe takıldııı,tefoyu yolladıya dayı,bu iş için iki ölü lazm dedi sonra kendi pasaportunu gösterdi.sahte.yani kendidemi ölcek ? çünkü tefonunda kendininde adını değiştirmişler..
Bide o otelin önünde bişeler konuşdu acaba kim içindi :1shok:

Bide benim kafama bişe takıldııı,tefoyu yolladıya dayı,bu iş için iki ölü lazm dedi sonra kendi pasaportunu gösterdi.sahte.yani kendidemi ölcek ? çünkü tefonunda kendininde adını değiştirmişler..
Bide o otelin önünde bişeler konuşdu acaba kim içindi :1shok:

Iste kimle konustu bilmiyoruz...Ama dayi da bu kisiden intikam alacak bu kesin...

Ezel'e bosuna yardim etmiyor,isin icinde is var yerimseniben

Zaten yeni yeni isimler girecekmis diziye,bakalim dayinin düsmani'ni kim oynayacak:lepi:

Iste kimle konustu bilmiyoruz...Ama dayi da bu kisiden intikam alacak bu kesin...

Ezel'e bosuna yardim etmiyor,isin icinde is var yerimseniben

Zaten yeni yeni isimler girecekmis diziye,bakalim dayinin düsmani'ni kim oynayacak:lepi:

Umarım onun intikam alıcağı kişide serdar olmaz sempatiksalakcinni
Yoksa tesadüfün bu kdarı dicemmm bilmiyorumkismile
Şu pasaaport işi benim kafamı kurcaladı acaba dayıdamı gidicek bi yerlereki bilmiyorumkismile

Aldığım bir habere göre dayının düşmanını Kadir İnanır oynayacakmış.eyvahedigeldismile

-tatlicadiarzu-(tek ayağı havada smili:)

Back
X