Ezel Atv

kadir varsa ben yokum:1closedeyes:
bu adamın girdiği bütün diziler fiyasko oldu:umursamaz:
kadir inanır eski kadir değil çok kasıntı bi adam olmuş

ahanda buraya yazıyorum dayının bir numaralı düşmanı ezel olacak
bu işin içinde başka işler var şakkıdı

kadir varsa ben yokum:1closedeyes:
bu adamın girdiği bütün diziler fiyasko oldu:umursamaz:
kadir inanır eski kadir değil çok kasıntı bi adam olmuş

ahanda buraya yazıyorum dayının bir numaralı düşmanı ezel olacak
bu işin içinde başka işler var
şakkıdı

Ne diyosunakannehir

Ezel niye dayıyla düşman olsun allasen. ezel'in geçmişi belli, sümüklü bir mahalle çocuğuydu. Şimdiki halini ise dayı çıkardı zaten ortaya.

Yok Ezel değildir de kimse artık:sm_confused:, geçen bölümlerde konuştuğu avukatın bağlantısı var zannımca.

Tefooooo:asigim:, ay manyakmıyım neyim, o kıl yumağına niye :asigim: oluyorsamalsanaalsanasmile

Lütfen kitabını okuyan yada filmini izleyenler sonunu söylemesin. Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü yalan oldu sırf bu yüzden, bari bu diziyi heyecanla izliyim.

cengizin ömer oldum lan ben demesi çok komikti yaakaydirigubbakcemile3 bide bu tefoyla dayının arabadaki sahnesini anlamadım niye gnderdi tefoyu geri gelmicek mi acaba hadi madem gnderdi nie iki pasaport verio kendi adınada sahte pasaport yaptrmış onu nie verdi??

bişey diceeem

ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :asigim: :delphin:

birde you_know nerdeeee

bittiş kenan aşkı sanırıım

Ne diyosunakannehir

Ezel niye dayıyla düşman olsun allasen. ezel'in geçmişi belli, sümüklü bir mahalle çocuğuydu. Şimdiki halini ise dayı çıkardı zaten ortaya.

Yok Ezel değildir de kimse artık:sm_confused:, geçen bölümlerde konuştuğu avukatın bağlantısı var zannımca.

Tefooooo:asigim:, ay manyakmıyım neyim, o kıl yumağına niye :asigim: oluyorsamalsanaalsanasmile

dayı düşmanlarından intikam almak için ezeli çok fena kullanıyor
istese ezelin intikamı şimdiye kadar alınırdı
ama geciktiriyor:delphin:
bunu illaki öğrenecek ezel sonrada dayının karşısında yer alacak
şuanki düşmanlarını tahmin edemiyorum ama
dayının ezeli kullandığı apaçık ortadaşakkıdı

bu arada kuzum senin bu yalan haberin yüzünden
diziden soğudum bi daha yapma alasen:umursamaz:

bişey diceeem

ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :asigim: :delphin:

birde you_know nerdeeee

bittiş kenan aşkı sanırıım

kızım arada gelip kenanımın son cektigim pozunu ekleyip gidiyorumşakkıdı
kenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Derbeder olmuş adamcağız kaydirigubbakcemile3
EZEL-12.-BLM-(6).jpg

ben mersindeyim die bu hallere dustu vay yavrum döneyim ben döneyimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Pazar akşamı Kenan ve Şener Şen'in oynadığı Kabadayı filmini izledim. Kenan orda manyak psikopat bir katili, mafya yani, oynuyordu. üstüne pazartesi karşımda görünce aha dedim psikopat çıktı.:roflol: , Birkaç dakika Devran (Kabadayıdaki ismi) sandım onu, o kadar güzel oynamış adam.boshayallersmile

Bu arada hey gidi Kadir İnanır hey, ekşın olsun diye haber attım ortaya, millet diziden soğumuş. Sen bu hallere düşecek adammıydın be.Nerde kaldı senin o manyak bakışların, hani nerde "yalan söylüyorrsun" "uleeeeyynn" diyişlerin. Naadar yağuşuhluydun eskiden. Ama bişi söyliyim hakketen bende sevmiyorum seni şimdi:umursamaz:

kuzucuk kenanı birde ejder kapanında çello (akrep celal) olarak izleaklinialirimsmile
hele özellkle berenle filmn son 20 dk ii bak derim :1shok:
o filmden sonra ezele bkış açın değişmezse na merdimkaydirigubbakcemile3

kuzucuk kenanı birde ejder kapanında çello (akrep celal) olarak izleaklinialirimsmile
hele özellkle berenle filmn son 20 dk ii bak derim :1shok:
o filmden sonra ezele bkış açın değişmezse na merdimkaydirigubbakcemile3

Beren Saatlemi oynuyor. Yanlışın olmasın. Berrak diycektin kanımca.

Niye la?? Napıyorlarki.sempatiksalakcinni

Ejder Kapanını bende seyrettim kenanı orda pek kro gördümohaoldumsmile

Berrakla son sahneside abooooooooohaoldumsmile

Back
X