Ezel Atv

Bu dizi artik beyin kapasitemi zorluyor delikafadulden
Lost misali, nerden ne cikacagi belli degil anacim benneyaptımki

Bu arada Ali´nin sinema sahnesindeki bi cümlesi beni yerlere yikmistir:

Sisko herif: "Ker- pic Ali?? "
Ali : "Alii, Ker-pe-teen Alii!! Ebenden hatirlarsin"
Muhahah :roflol: :roflol:

Bu dizi artik beyin kapasitemi zorluyor delikafadulden
Lost misali, nerden ne cikacagi belli degil anacim benneyaptımki

Bu arada Ali´nin sinema sahnesindeki bi cümlesi beni yerlere yikmistir:

Sisko herif: "Ker- pic Ali?? "
Ali : "Alii, Ker-pe-teen Alii!! Ebenden hatirlarsin"
Muhahah :roflol: :roflol:

Ker-pic kısmına bende çok güldümm sırnaşık şey sırnaşık şey

Yine inanılmaz bir bölümdü şaşırttılar herzamanki gibi sempatiksalakcinni

valla ben ilk başta çok sıkıldım hareket beklıyom yokk
nesekı dayı eve girdi ondan sonrası güzeldi heycan geldı yahuukafamçokkarıştı

en sonunda cengiz otel odası gbi bi yere gitti
bayaa bi kendi kendine konuştu sonra araya reklam girdi
reklam bittikten sonra cengizin yanındaki yatakta serdar yatıyordu

bu dizide ne olacağını kestiremiyorum artık her sahnede bir entrika var ilk başlarda hareksizdi ama devreye ramiz dayı girince dizi ekşın oldu yine bence diziyi götüren ramiz dayı artık ve onun oyunları ezel düşmüş yok sen hangi eyşansın yok bırak herşeyi her bölüm aynı yaşasın ramiz dayıııııı:lepi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa azra ben reklama girdi o sıra evi toparladım yüzümü gözumu yıkadım derken kaçırdım orayı
vay serdarrra mı gitmiş eşek cengizzzzzzzzz
iki çakal başbaşa verip hain planlar yaparlar
cengizin tek kafası çalışmazda serdar yardım eder ona
haftaya yıne ekşın olcak demek

Son sahnede kötü nasıl olunuyodu dedi sanırım Serdara bilmiyorumkismile
Çok heyecanlı bir bölümdü

Ula bir Allahın kulu anlatmıycakmı neler oldu dün.

Biriniz başından biriniz ortasından anlatıp duruyorsunuzalsanaalsanasmile

varya bu dizide kurtlar vadisini geçti ha nerden ne olacak kim çıkacak anlayamaz oldum aklım ermedi valla
eyşanda her bölümde biraz daha cadılaşıyor kötü kadın oluyor CADIARZU

kuzum o kadar karışık bi bölümdüki...neresini anlatsam diye düşünüyorum.
eyşan 3 kişilik bilet aldı ezel can ve o gitmek için.
ama ezel dayının peşinde olduğu için gidemedi tabi.
cengiz halhal olayından sonra ezelden şüphelenmeye başladı.
havaalanına gitti eyşana ezellemi gidecektin dedi,eyşan ne ezeli başka biriydi bi gecelik bizide götürmek istedi ama gitmedim seni aldattım ödeştik beni affedebilecekmisin dedi.
cengiz affettim dedi elini tuttu sonra bi tokat yapıştırdı eyşana onları öyle bıraktı gitti.
Eyşan sağol cengiz dedi,sonundaaliyle beraber ezelin yanına gitti cengize hayatlarından çıkarıcaklar ya...

dayının oyunu yani anlatmakla bitmez..bi 12 saat önce bi 2 saat önce diye karmakarışık yaptılar olayı.

dayı ortada yoktu,ezel dayı öldü zannetti.dayının arabası denizin içinden çıktı.içinde bi cesetle.
ali dayıyının peşindeydi ya,şişman bi adamla anlaştı dayıdan intikam almak isteyen.
bide rüşvetçi bi amir var teşkilettan onlada anlaştı.adam dayının yalnız başına köşede bi resmini verdi gizli çekilmiş.
Dayı selmanın evine gitti selmanın boğazına bıçak dayamışlar o aliyle anlaşan şişman adamın adamları.
ama dayı öyle bi oyun oynamışki o şişman adamın yanında dayınında adamı vardı o adamı vurdular.
Alide kumarhaneyi teslim alırken büyüklere yemek veriyodu dayıdan kurtuldu şişman adam halletti sanıyoduki şişman adam yerine hop dayı geldi masaya oturdu. akannehir
kardeş sana müsaade ediyorum burda olmana ama 2 kumarhaneni alırım dedi.
ali noluyo lan deyip durdu yine..
dizinin başında eyşanla alinin içlerinde tereddüt vardı nasıl yaparız cengize diye.
işte dizinin sonunda ezel eyşan cengiz öyle birleştiler..

sonunda işte eyşanla ezelin yanına gitti...

ancak bu kadar anlatabildim kuzum kesin izle yani yok böyle bi bölüm akannehir

Ağzına sağlık Mügecik, o zaman kesin izliyim benbilmiyorumkismile

Ağzına sağlık Mügecik, o zaman kesin izliyim benbilmiyorumkismile

Mutlaka izle, dayının kumarhaneye bir girişi var, Ali'nin bir bakışı var görmelisin. Dün akşam internetten parça parça izledim eklendikçe. Ama bu akşam aynı siteye yüksek çözünürlüklüsünü koymuş olmaları lazım, hem de tek parça. Bir de öyle izleyeceğim.

ılk yarı biraz baymıştı, sıkıcı bölümmüş falan diye düşünürken dumur üstüne dumur yaşadım. Hele Ali ne yaşadı o anda onu hiç bilmiyorum, garibim eyvahedigeldismile

bu arada ali akli sira dayiyi halledecekken hainlik etmesin diye tefoyu arabaya kapatti ama izleyince anlayacaksin super bi kurgu

Back
X