Ezel Atv

"bir ihtimal daha var "

facede patladı bu şarkı
nasıl bir oyun ki
radyo hiç aklıma gelmedi
bnde tefo arkasına yaslanıp rahatlayıp (çünkü 90.2 fm radyoyu açınca)
dayı dedim bi oyun yapcak
ama bu şekilde hiç aklıma gelmemişti

"bir ihtimal daha var "

facede patladı bu şarkı
nasıl bir oyun ki
radyo hiç aklıma gelmedi

ali bile bile tefoyu neden yanında tutuyor anlamıyorummmmmkafamçokkarıştı
bende dayının oyunlarına alıştım da ali kendini öldürmeye çalışıken ramiz birşey yok gibi karşısına geçiyor edebiyat dersi veriyorrr neden hırpalamıyorrrrrrrrraliyi :umursamaz:

dayının adamlarının birbirlerini vurduğu sahne çok güzeldi yaaa...
senin adamların senin için öldürmeyi,benim adamlarım benim için ölmeyi öğrendiler dedi ya çok süperdi...

İzledim ve geldim bi mok anlamadımbilmiyorumkismile

başı karışıktı emniyetteki otrişle yakalan adam uçurumdan atılıana adam ramize ölüm süsü vermeleri parasız kalması hepiciği oyun ramiz aliyle oynadığı gibi bizimlede oynuyor kuzum kardeşşşşşşşşşşş aklinialirimsmileaklinialirimsmile

süper bir senaryo ve çok kaliteli bir yapım ezel ...
ancak bir gerçek var ki,diziyi dizi yapan ramiz dayı,o olmasa dizi bu kadar asla zevk vermezdi..
onun şiir tadındaki sözleri,türlü zeka ürünü oyun ve kumpasları hatta dayının ses tonu bile...
helal olsun ..
şahsen DAYI hastasıyım :hooray:

Dün gece CNN Türk Saba Tümer'de Ezel'in senaristleri vardı. Meğer iki tane kıçı kırık genç yazıyormuş senaryoyu. İlginç geldi valla. O kadar kurgu, oyun, özlü sözler hepisi onlara aitmiş.

Erkek senarist adını bilmiyorum, her bölümde sadece 1 dörtlük ünlü isimlerden alıyoruz, gerisi bizim eserimiz dedi. Valla bravo, ne akıllar var.boshayallersmile

"bir ihtimal daha var "

facede patladı bu şarkı
nasıl bir oyun ki
radyo hiç aklıma gelmedi

şarkıları söyleyen kadının sesi çok hoşuma gidiyor.kime ait olduğunu bilen varmı?

birde bir kaç hafta önce "kara sevda" adlı şarıkıyı istemişti ya dayı.

bayıldım o şarkıya:asigim:

Son düzenleme:
ezel gördüğüm en iyi Türk yapımı. Helal olsun diyor deli gibi izliyorum :))

çok harika bir dizi..gerek senaryo..gerek yönetmen..gerek oyuncu kadrosu açısından mükemmel...

ama malesef monte kristo kontundan o kadar çok etkilenmişler...bakın özetine...

Monte Kristo Kontu Filminin Konusu

Edmond Dantes (James Caviezel) dürüst ve saf bir denizcidir. Huzur dolu yaşamında güzeller güzeli Mercedes (Dagmara Dominczyk) ile evlenme planları yapmaktadır. Ancak sakin yaşamı Mercedes’i kendisi için isteyen en iyi arkadaşı Fernand’ın (Guy Pearce) ihanetiyle bir anda darmadağın olur. ışlemediği bir suçtan yargılanarak kendisini ıf adıyla bilinen ünlü ada hapishanesinde bulur. Bundan sonrasında onu 13 yıl devam edecek bir kabus beklemektedir.

Ada hapishanesinde geçen zor günlerinde o güne dek inandığı doğru ve yanlış kavramlarını terk eder. Artık sadece ve sadece ihanet edenlerden intikam alma düşüncesine odaklanmıştır. Sonunda aynı hapishanede kalan bir başka mahkum arkadaşının (Richard Harris) yardımıyla oradan kaçmayı başarır ve özgürlüğüne kavuşur. O artık çok zengin ve esrerengiz Monte Cristo Kontu’dur.

Monte Cristo Kontu son derece kurnazca hareket eden acımasız bir adamdır ve tek amacı vardır: Kendisini tuzağa düşüren ve 13 yıl boyunca hapishanede çile çekmesine yol açanları bulmak ve sistemli bir biçimde yok etmek...

ama nolursa olsun ....kardeşşş diyen yeğennn diyen bir dayısı yoktur kontun

bu tefoo kimmiş öğrenincee acayip şaşırdım yaa eskiden kanal d de yayınlanan bizim aile diye bir dizi vardı orda oratca çocuk rolündeydi,görünce gözlerime inanamadım.birde ablası varmışş esra akkaya işde resim

ezel-19bolum-fragmani-izle

Back
X