Ezel Atv

hımm
aslında bizimde genel fikrimz buydu
dayı bi holding gibi bişeylerin önüne geldi konuştu
aliyi kolluyor 3 oğlu ölü diorlar ama kesin değil
diğer bölümlerde dayınn kızı çıkacak diyorlar
selma da karışık bi vaka
bn en çok ezelin canı oğlu olduğunu öğrendiğine ne yapcak onu çok merak ediyorum
birde tabii dayı ilerki bölümlerde ezele de karşı çıkacak olursa

bu arada sen enrden öğrendin bakem bunuCADIARZU
sağlam kaynak mıyerimseniben
yoksa heryerde yazılanmı:1ninca:

anladım canım.bende ezelin oğlunu öğrendiğinde ne yapıcagını merak edşyorumm ama cok güzel gidiyo gercekten dizi erkekler rollerını cok ıyı yapıyolar heycanı bitmesinde dizinin duyusal sahneleri falan cok iyi işliyolar..
benim kuzenimin arkadaşı dizinin setinde çalışıyomuş o görmüşş..ama yayılırsa bu olay senaryoda değişiklik yaparlarmı bilmem canım ..
bakalım neler olcak daha zaten monte cristonun kıtabından uyarlama oldugunu duymustum oylemı kıtabı okumadım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım.bende ezelin oğlunu öğrendiğinde ne yapıcagını merak edşyorumm ama cok güzel gidiyo gercekten dizi erkekler rollerını cok ıyı yapıyolar heycanı bitmesinde dizinin duyusal sahneleri falan cok iyi işliyolar..
benim kuzenimin arkadaşı dizinin setinde çalışıyomuş o görmüşş..ama yayılırsa bu olay senaryoda değişiklik yaparlarmı bilmem canım ..
bakalım neler olcak daha zaten monte carlonun kıtabından uyarlama oldugunu duymustum oylemı kıtabı okumadım ben

evt uyarlama
ama tabii o kitapta dayı yok kaydirigubbakcemile3
birde o kitapta ki çocuk sonunda sevdiğini affediyor
dilerim ezel eyşanı affetmez
canın hatrına dahi olsa affetmesin:oklava:
yoksa bnm için dizinin bi anlamı kalmazkötükedihüso

evt uyarlama
ama tabii o kitapta dayı yok kaydirigubbakcemile3
birde o kitapta ki çocuk sonunda sevdiğini affediyor
dilerim ezel eyşanı affetmez
canın hatrına dahi olsa affetmesin:oklava:
yoksa bnm için dizinin bi anlamı kalmazkötükedihüso

bencede affetmesin ama edicek gibi ya mafoldumben gıcık oluyorum hiç birni affetmesin affedicekse illa birini aliyi etsinn :sinifsinif: ali ne kadar mutlu oldu bahar ona ali deyince alide nasıl yaptı oyle bır kalleşlik ya paranın gözü kör olsun ne kadr cok sevıyomus halbukibilmiyorumkismile

kızlar dünkü bölümü izleyemedim biri bana dünkü bölümü biraz özetleyebilirmi yerimseniben

Bende izleyemedim akşama netten izlemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile

bakalım neler olcak daha zaten monte carlonun kıtabından uyarlama oldugunu duymustum oylemı kıtabı okumadım ben

monte cristo kontu canım. yerimseniben
ama sadece başı benziyor bence. artık çok farklı oldu bu dizi. Pazartesi günlerini nasıl beklediğimi bilemiyorum artık :lepi:

kenaaaaaaaaaaaaaaaaanhihoyyyt
17372_300597265891_134401035891_3637875_7418672_n.jpg

walla bnde bu bölüm beyne takıldım kaydirigubbakcemile3
hata dedim bi ara içimde beyn naklide mi oldu die en sonun da o da mı oldu diekaydirigubbakcemile3
ama insan o kadar kazık yiyince hmde en sevdikerinden beyinde değişiyor
ama bnce ezelin kalbi halen ömerin kalbi
bu salak eyşanı affeder:oklava: sonunda

valla banada öle gelio salakoglan affedecek bunu :umursamaz::olmaz:alsanaalsanasmile bi aglamalar bi göz dolmaları nerde ejder kapanındaki kenan nerde ezeldeki kenan ejder kapanında daha haşin daha serseri aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Selma ne gördüde sevindi öyle o sahnenin devamı yoktu dimi..Yoksa vardı da ben mi kaçırdımbilmiyorumkismile

onu bunu bilmemde, biri şu Cansu Dere'ye oyunculuğu öğretsin, çok yapmacık geliyo bana, hiç inandırıcı değil ya da bana öyle geliyo, o kadından bi türlü haz edemedim

dizinin en zayıf halkası Cansu Dere ama o da geliştiriyor kendini bana göre, ilk bölümlerde daha kötüydü..

Şuradaki yazım yanlışlarına bakın ya, oha artık. Türkçe'yi katletmiş resmen.. Tamam, hapisteki Ömer'in ağzından yazdın da o da bir ilkokul yüzü görmüştür herhalde..

Ezel kişisi benim için bitmiştir yasakkelime

:roflol:

Son düzenleme:
bende bu diziyi izlerken salaklayıp kalıyorum.
bi lostta böyle oluyorum bi ezelde..
gösteriyorlar gösteriyorlar sonra neyin nasıl geliştiğini izletiyorlar.
lost gibi aynı...

ama bu ezel kişisi ergeç o eyşan soğuk nevalesini affedecek kalıbımı basarım....

bende bu diziyi izlerken salaklayıp kalıyorum.
bi lostta böyle oluyorum bi ezelde..
gösteriyorlar gösteriyorlar sonra neyin nasıl geliştiğini izletiyorlar.
lost gibi aynı...

ama bu ezel kişisi ergeç o eyşan soğuk nevalesini affedecek kalıbımı basarım....

Aynen ben de.. Hele şu "İlk Günah" adlı bölümde apışıp kalmıştım. Helâl olsun senaristlere.

Bana da affedecek gibi geliyor, ama affetmezse bence daha iyi bir son olur. Ama tabi olaylar nasıl gelişir, geçmişten neleri daha gösterip Eyşan'ı aklamaya çalışırlar, ya da öyle bir şey yaparlar mı bilmiyorum..

Eyşan'ı da nasıl aklayacaklarsa artık :roflol:

malumunuz veçile adamda inanılmaz bir gizem var her taşın altından çıkıyor sanki ezeli kendi intikamı için kullanıp daha sonra hayat bu kardeşşşşş kimseye güvenme deyip ezeli öldürcekmiş gibi geliyooosempatiksalakcinni

Şuradaki yazım yanlışlarına bakın ya, oha artık. Türkçe'yi katletmiş resmen.. Tamam, hapisteki Ömer'in ağzından yazdın da o da bir ilkokul yüzü görmüştür herhalde..

Ezel kişisi benim için bitmiştir yasakkelime

:roflol:

Bu hafta izlemedim maalesef!!
ama burda şiir yazılmış gibi geldi

(Mi ler ayrı yazılmalıydı tek hata bu bana kalırsa)

Back
X