Ezel Atv

Neler oliyyy yine karıştı ortalık yaa... evet benimde tahmin ettiğim gibi çocuğu yazar kız çıktı
dayı ezeli ne için kullanıyo pekii

Ay yine yoruldum izlerkenakannehir

bende anlamadım ezeli nasıl kullandığını ,anlayan açıklayıversin bir zahmet ..ne için, neden ,menfaati nedir ??

bende anlamadım ezeli nasıl kullandığını ,anlayan açıklayıversin bir zahmet ..ne için, neden ,menfaati nedir ??

Daha bize söylemediler niçin kullandığını ama sanırım mantıklı bi açıklaması çıkacak çünkü ezel bu duruma çok bozuldu..

bu bölümden tek bişey anladım
ramizn alt tarafı bi adam olmadığını :1ninca:

O heykelin ordaki ingilizce konuşan adamı çokmu aramışlar ya? Ben 3 gr ingilizcemle daha iyi konuşurdum! Ayrıca sondaki kamera çekimleri ne kadar kötüydü, suya atlayıp karşıya geçtiği ima ettiler, ee kamerada su geçirmiyor onada peki, e be adam gittin kameranın yerini bile ayarladın işi gücü bırakıp! devamını o kamerayla getirmeleri olmadı, başka bişey bulsalardı Azat'ın kim olduğunu göstermek için keşke..

ayy acaba ezelle evlendirmek için olabilirmi,buldu tertemiz çıtır oğlanı ne dersinizlaelaelaelaelae

O heykelin ordaki ingilizce konuşan adamı çokmu aramışlar ya? Ben 3 gr ingilizcemle daha iyi konuşurdum! Ayrıca sondaki kamera çekimleri ne kadar kötüydü, suya atlayıp karşıya geçtiği ima ettiler, ee kamerada su geçirmiyor onada peki, e be adam gittin kameranın yerini bile ayarladın işi gücü bırakıp! devamını o kamerayla getirmeleri olmadı, başka bişey bulsalardı Azat'ın kim olduğunu göstermek için keşke..

Boşver bu da nazar boncuğu olsuna.s.

Hayır yaaa
Tefo yüzerek gitmedi..Neden anladın yüzerek gittiğini kafamçokkarıştı

adamin ingilizcesi berbartti ya siveli bir ingilizce olmus..
her kelimeyi bastira bastira konustu

Son düzenleme:
1---Ali daha kolay ulaşabilirdi dayıyla ilgili bilgiye
2---Ezelin üst odada Selmanın Resmini "Ali-Cengiz" den saklaması gereksiz bi detay olmuş
Çünkü
Ali ve Serdar daha önce Selmanın evine gidip çekmeceleri karıştırdı...
Ali ondan bilgi alabileceğini biliyor...Cengizin Selmadan haberi yok sadece

Senaristler alinin selmaya ziyaretini unuttu sanırım

eee zaten turist gezdirenlerin bazileri öyle oluyorki, ezberliyorlar iste : )
Kamera sahneleri cok kötü olmus, fikir iyi, yapilisi kötü ve yapmacik.
Ramizin kizida pek bir uyuzmus, begenmedim : (

fisfisfisAzat ezele neden göz kırptı..Kamerayı özellikle mi bıraktı ezel seyretsin diye..

ama tefo ıslak değildi azadın yanına geldiğinde ıslak olması gerekmezmi suya dalınca
bnce ordan bi kayık yada benzeri bişeyle gitti

Back
X