Ezel Atv

ama tefo ıslak değildi azadın yanına geldiğinde ıslak olması gerekmezmi suya dalınca
bnce ordan bi kayık yada benzeri bişeyle gitti

Tamam bunu kabul ettim diyelim ama gördüm ya kameranın suya gittiği, peki tamam yanlış gördüm, o zaman Tefo işi gücü bırakıp ne halt etmeye kameranın yerini ayarladı ya, olmamış, beğenmedim napıyım :1no2:

Valla ben Burçinmiydi kızın ismi onu beğeniyom diziye girmeside iyi olmuş eyşan ve bahar gibi somurtuk donuk kadınlardan sonra hareketli sade birinin girmesi güzel olmuş hareket katmış bence

Valla ben Burçinmiydi kızın ismi onu beğeniyom diziye girmeside iyi olmuş eyşan ve bahar gibi somurtuk donuk kadınlardan sonra hareketli sade birinin girmesi güzel olmuş hareket katmış bence

Ben de beğeniyorum o kızı gerçekten çok yakışmış diziyea.s

Tamam bunu kabul ettim diyelim ama gördüm ya kameranın suya gittiği, peki tamam yanlış gördüm, o zaman Tefo işi gücü bırakıp ne halt etmeye kameranın yerini ayarladı ya, olmamış, beğenmedim napıyım :1no2:

bnde el kamerası sahnelerini beğenmedim
o kısmı çok çok daha ,farklı yansıtılabilirdi
birde bnm aklıma şu geldi geçen haftalarda dayİ tefoya pasportla bi tere gidecekelrini sölemişti hata 2 ölü lazım demişti
acaba bu olay için olabilirmiiCADIARZU

bir ara tvnin içine girecektim ya ne bölümdü öyle kafamçokkarıştı
burçini ben de severim çok yakışmış o role..son sahnede ezele göz kırptı ve evet ezel görsün diye bıraktı kamerayı

birde birde
ezelin babası öğrendi canın torunu olduğunu
birde ali ve cengiz muhtemel erkek beklediği içinde şüphelenmediler
birde birde
azad ayağından vuruldu
belki gelecek haftaya ayağındn kan sızacak ali yada cengiz görecek
yada topllarken fark edecekler

bir ara tvnin içine girecektim ya ne bölümdü öyle kafamçokkarıştı
burçini ben de severim çok yakışmış o role..son sahnede ezele göz kırptı ve evet ezel görsün diye bıraktı kamerayı

Dimi canım ben de öyle tahmin ettim..Ezelin izlediğini anladı göz kırptı..Güzel sahneydi ama:teytey:

bir de kameradaki sahneler çok özenliydi sanki bilerek çekilmiş gibi mesela tefo ne kadar yavaş koştu ve dediğiniz gibi tefonun kamerayı ayarlaması falan niye? dayıya ya da ezele göstermek için miydi

Dimi canım ben de öyle tahmin ettim..Ezelin izlediğini anladı göz kırptı..Güzel sahneydi ama:teytey:

bence de sonu çok hoş bitti aklinialirimsmile azramın da dediği gibi ayağından vurulmuştu anlamaları lazım ama senaristler özellikle aliyi çok saf yerine koydukları için farketmezler

farkettiniz mi ilk kez bir bölümde dayı çok çaresizdi sözleriyle ezemedi cengizi ve sinirlendi hani o umursamaz gülüşü vardır ya dayının, olmadı bu sefer yapamadı,üzüldüm çok :çok üzgünüm:

Ezel Eyşanı bıraksın Azat'a aşık olsunaklinialirimsmile

Dayı oğullarını nasıl öldürmüş yaohaoldumsmile

15 Mart fragmanı izledinizmi?
Yazık yaa dayı ağlıyo :(

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde izledin
yuse :1shok:
tam yatacaktım
bunu gördüm
link at anacım bizde izleyek

Back
X