Ezel Atv

Madem Dayının Ailesinden birine zarar verilmek isteniyordu...Torununa neden kimse yaklaşmıyo..Torun varsa Gelin vs de var
üstelik trafik kazasında ölen oğlu yeni evlii

Hadi gelinler neysede Neden torunla uğraşan yok...
E adam için evladı önemli olsa zaten kendi öldürmezdi..Bu mantıkla yaklaşırsak boşa aradılar 4. çocuğu

biri allah için link atsın
nerde izledinz
eğer film sonunda ise daha da üzülürüm
aklımdan d geçmedi değil :oklava:
ama herzmn vermiyorlar dı ki :oklava:

Azracım dizinin sonunda verdiler..

dizi bitince atv de gösterdi
dayı ile ezelin yolları ayrılıyor ohaoldumsmile
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:bbo:

Madem Dayının Ailesinden birine zarar verilmek isteniyordu...Torununa neden kimse yaklaşmıyo..Torun varsa Gelin vs de var
üstelik trafik kazasında ölen oğlu yeni evlii

Hadi gelinler neysede Neden torunla uğraşan yok...
E adam için evladı önemli olsa zaten kendi öldürmezdi..Bu mantıkla yaklaşırsak boşa aradılar 4. çocuğu

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

1- azat ayağından vurulmadımı?...Ezele nasıl cilve yaptı

Yanlış hatırlıyor olabilirim

2-Fragmanda Selma kapıyı açıp sanırım azadı karşıladı sevindi
Ama ben filmde o bölümü göremedim

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ellerin dert görmeye

Amin Seninde
her hafta senmi bize jest yapacan
bi haftada biz sana yapalım dedik
Msn açtım....orda olsan hemen atacaktım seni kaçırmayım diye..Neyse çıkmamışsın..
Sabaha kadar meraktan uyuyamam ben olsam çünkü :roflol:

kızlar bn yatar
bir pazartesi zaten istihareye yatacam bu dizi için
her hafta aklım karman çorman oluyor

Amin Seninde
her hafta senmi bize jest yapacan
bi haftada biz sana yapalım dedik
Msn açtım....orda olsan hemen atacaktım seni kaçırmayım diye..Neyse çıkmamışsın..
Sabaha kadar meraktan uyuyamam ben olsam çünkü :roflol:

saol canısıkaydirigubbakcemile5
bebiş nasıııl sen nasıl:CüvCüv:

ıyi teyzesi ..napsın büyüyo..Adanasını özledi senağlama
Hadi sana iyi geceler...Bugece yeterince beyin fırtınası yaşadık

ben dayının 3 oğlunu öldürdüğüne inanmıyorum.
var bu işte bi iş...
zamanla çıkacak elbet...

anammmneler olmuş yaa izleyemedim gerçi pekte anlamadım ama izlesemde anlamıyorum artık bu diziyi kızlar ne oldu önemli bişey geliştmi

Coook pis isler dönüyo coook :delphin:
Yine 1001 türlü soru isareti soktular kafalara.

Itiraf etmeliyimki cok sacma sahneler vardi.
Örnegin; Kandiralinin sahnesi.. O evden mektubu alip ellerini kollarini sallaya sallaya cikmalari komediydi.Kandiralinin adamlari o ara armut topluyordu herhal :kahve:
Dayinin cocuklarini öldürmesinin altindan da baska dümen cikacak bence.
Yani sirf babalarini dinlemediler diye de öldürecek hali yok ya, cok gaddarca.benneyaptımki

Azad cok yakismis diziye bence,sevdim :hulya:
Arabada giderken ki "Iyi polis, kötü polis, cirkin polis" muhabbetine koptum :roflol:
Peki bu Azad madem yillarca yurtdisinda yasadi, sonra nasil oldu da Türkiye´de taninmis yazar maskesine büründü birden bire :uhm:
Dayi Ezel´i neden,ne icin kullaniyo veya kullandi CADIARZU

Dizi ana temasindan uzaklasiyor mu ne, intikam mintikam yalan oldu,millet dayinin derdine düstü :lepi:

Azad dayının kızı olduğunu Ezel'e belli etti orda kamera flan bıraktı arkasında iyide onu ezel bulamasaydı ne olacaktı.Hem kim çekmiş onu öyle ya o sahne ne saçmaydı.Koşarken camerayla çekim yapıyo kızı kurtarmaya çalışıyo.Buda dayının oyunu çıkarsa şaşırmam.Ezel video izlerken arkasında onu izleyen biri var gibiydi bideeyvahedigeldismile

Azad dayının kızı olduğunu Ezel'e belli etti orda kamera flan bıraktı arkasında iyide onu ezel bulamasaydı ne olacaktı.Hem kim çekmiş onu öyle ya o sahne ne saçmaydı.Koşarken camerayla çekim yapıyo kızı kurtarmaya çalışıyo.Buda dayının oyunu çıkarsa şaşırmam.Ezel video izlerken arkasında onu izleyen biri var gibiydi bideeyvahedigeldismile

diziyi baştan sona izlerken kafam çok karışıyordu akannehir
maç yüzünden sonlara yetiştim hiç birşey anlamadım alsanaalsanasmile
canlarını kurtaracaklarına çekim yapıyorlar çekimin sonunda tefo tf konuşuyor azad kızın ii dior azad torunu mu ramizin :1shok:

Back
X