Ezel Atv

ne dizi ya senaryoyu anlamak için birkaç kişi istişare yapmak lazım.

maçtan sonra pozisyonları değerlendirirler ya otoriteler aynen onun gibi..

2 haftadır izlemiyorum ve hiç tüh lan nasılda izleyemedim demiyorum.

sanırım büyü yaptılar bana Ezel izlemiyim diye, kim yaptı len çabuk diyin banaalsanaalsanasmile

kanımca bırakıciyim bu diziyi. Bir tek Geniş ailem izliyciim.boshayallersmile

2 haftadır izlemiyorum ve hiç tüh lan nasılda izleyemedim demiyorum.

sanırım büyü yaptılar bana Ezel izlemiyim diye, kim yaptı len çabuk diyin banaalsanaalsanasmile

kanımca bırakıciyim bu diziyi. Bir tek Geniş ailem izliyciim.boshayallersmile

o zaman cok sey kacirdun kuzu dün aksamki bölüm fevkladenin fevkindeydi nan
acayip heyecan yaptim valla bu dizinin senaristi cok zeki bir adam her bölümü izlerken beyin firtinasi yasiyom la

Dayi nankorsun dedi Ezele ezel ben mi nankorum derken o yuz o mimikler ya ne yakusuklusun sen yirim seni insan degil bu baska birsey kesin cennetteki nurilerden biri bu cennetin fragman nurisi ,Ben azadi sevdim veremli bahar tipsizinden iyi Allah icin

Birde sunu anlamadim dayi ogullarini kendi gibi olup onun yolunda gittiler diye oldurttu ne bekliyordu ki astronot falan mi olucaklardi NASA da yada bilim adami cocuk senden ne gorduyse onu uygulamis bence bosuna oldurtmus siir okurken iyiydin ama evlat katilligi sana yakismadi dayi hayal kirikligina ugradim

o zaman cok sey kacirdun kuzu dün aksamki bölüm fevkladenin fevkindeydi nan
acayip heyecan yaptim valla bu dizinin senaristi cok zeki bir adam her bölümü izlerken beyin firtinasi yasiyom la

hm cullen hm ezelci:lepi:
selam olsun zaza sanaaklinialirimsmile

ben bu diziye yorum bile yazamıyorum. ızlediğim gördüğüm bildiğim en iyi Türk yapımı mübarek.. yapanların yayınlayanların ellerine sağlık...

Dayı oğullarını öldürtmedi bence orada da farklı birşey var.
Dayı Ezel'i kullandı mı intikam için bir tek ona şaşırdım.
Burçin terzioğlu on numara olmuş diziye..
yalnız kamera nasıl açık oldu da çekti o görüntüleri orası saçma biras..?

tefo uzakta ne yaptıklarını görmek için kullandı kamerayı sonuçta çıplak gözlerle göremezdi burdan yola çıkılarak yapılmış fakat fazla özenli bir çekim olmuş o kadar koşturdular atraksiyon yaptılar ama görüntüler çok net ama böylesi güzel ve dahice bir diziye o kadar da kusur olur arkadaşlar ben şimdiye kadar bu kadar iyi bir dizi görmedim tr'de

ızleyememişdim pazartesi günü..dün netten izledim,
süper bölümmüş..
kamera işi banada saçma geldi..adamı öldürürken bide,tam çekmesi için yerleştirmiş sanki oraya..
ama o kdar olur :hulya:
Bide bu kız bacağandan vuruldu nası geldide orda sapasağlam dikildi bi saat..
güzeldi ama hepsine rağmen..uww uwww die izledim kaydirigubbakcemile3

Ezel'in Senaristi Beyin Kanaması Geçirdi
Eklenme Zamanı :Bugün, 15:59 | Bu Haber 861 kez okundu.

Şu günlerde en çok izlenen dizilerden biri olan Ezel'in senaristliğini yapan Kerem Deren'in beyin kanaması geçirdiğine dair bilgi alındı.

1972 doğumlu olan Kerem Deren beyin kanaması teşhisiyle bugün (11 Mart Perşembe) saat 15:00 sularında hastaneye kaldırıldı. Deren'in şu anki sağlık durumuyla ilgili bilgi alınamıyor.

Ezel'in Senaristi Beyin Kanaması Geçirdi
Eklenme Zamanı :Bugün, 15:59 | Bu Haber 861 kez okundu.

Şu günlerde en çok izlenen dizilerden biri olan Ezel'in senaristliğini yapan Kerem Deren'in beyin kanaması geçirdiğine dair bilgi alındı.

1972 doğumlu olan Kerem Deren beyin kanaması teşhisiyle bugün (11 Mart Perşembe) saat 15:00 sularında hastaneye kaldırıldı. Deren'in şu anki sağlık durumuyla ilgili bilgi alınamıyor.

aaaaa inanmıyorum çok üzüldüm mafoldumben

EZEL'ıN SENARıSTı DEREN'DEN ıYı HABER
12.03.2010 16:47:00

Dün akşam beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan Ezel'in senaristlerinden Kerem Deren'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Aniden fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılan Deren'in beyin damarlarında oluşan baloncuk nedeniyle beyin kanaması geçirdiği açıklanmıştı.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım'dan edinilen bilgiye göre hemen ameliyata alınan 38 yaşındaki Kemal Deren'in başarılı bir operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre Deren'in bir hafta boyunca gözlem altında tutulacağı belirtildi.

Back
X