Ezel Atv

yavaş yavaş saçmalamaya başladılar yaa iyice cıvıtmazlar inş. geçen hafta tefonun kameraları sahnelerinin arkasından bu haftada azatın katillerinin kovalamacaları baydı ezel ezel olmaktan çıktı olay ezelin intikamından birden ramis dayının geçmiş hesaplaşmalarına döndü tadım kaçtı açıkçası inş. toparlar yeniden

yavaş yavaş saçmalamaya başladılar yaa iyice cıvıtmazlar inş. geçen hafta tefonun kameraları sahnelerinin arkasından bu haftada azatın katillerinin kovalamacaları baydı ezel ezel olmaktan çıktı olay ezelin intikamından birden ramis dayının geçmiş hesaplaşmalarına döndü tadım kaçtı açıkçası inş. toparlar yeniden

Zaten senaristler de öyle söylemişlerdi ama. Dizinin ana hatlarıyla iki kısma ayrıldığını, ilk kısımda Ezel ve onun intikam öyküsünün anlatıldığını, daha sonra dayının olayına geçileceğini söylemişlerdi. Dayı figüran değil sonuçta, birçok olayın kilit noktası. Onun da açığa çıkacak sırları var. Ve çözülme başladı bile.

Zaten senaristler de öyle söylemişlerdi ama. Dizinin ana hatlarıyla iki kısma ayrıldığını, ilk kısımda Ezel ve onun intikam öyküsünün anlatıldığını, daha sonra dayının olayına geçileceğini söylemişlerdi. Dayı figüran değil sonuçta, birçok olayın kilit noktası. Onun da açığa çıkacak sırları var. Ve çözülme başladı bile.

bencede böyle olmalı
ezel ezel sıkıyor bir yerden sonra dayının kızı heyecan kattı diziye
hep eyşan ezel sahneleri sıkardı iyi oldu böyle

eee noldu bu bölüm.bilmiyorumkismile

Ben bıraktım izlemeyi artık, sizden öğreniyim bari neler olduğunu.boshayallersmile

o çocuk bir sürü dizide oynamıştı tanınmış demek ki rolü bitmedi CADIARZU
bende azadın ahır sahnesinde korktum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
küçük kız nasılda gülüyordu hızlı hızlı geçişlerle korku filmi tadındaydıeyvahedigeldismile
evet ahırı hayaletler basmış gibiydi...ohaoldumsmile

evet ya saçmaladılar....her şeye çözüm bulan dayı, kızını nasıl koruyacağını planlayamadı..ezel yardım etti....

Dün eski mesajları karıştırırken senaryoda büyük açık tespit ettim kaydirigubbakcemile3
Bulunca ekliycem
Eski mesajlarda görmesem farketmiycektim CADIARZU

Dün eski mesajları karıştırırken senaryoda büyük açık tespit ettim kaydirigubbakcemile3
Bulunca ekliycem
Eski mesajlarda görmesem farketmiycektim CADIARZU

Neymiş canım merak ettimCADIARZU

ali neden ısrarla eyşanın babasını öldürmeye çalışıyor ki=) tom ve jery gibi oldular boshayallersmile

Pardon kızlar Yeni farkettim mesajlarınızı... :kedi:
Geçmişte dayı bunu demiş
Bende bu hafta diziden sonra kızdım... Birinin çocuğundan bahsetsek Dayının kızı yada oğlu deriz..ama bunlar Dayı çocuğun tehlikede vs diye konuşuyo hep..Cinsiyet belirtmeksizin
Baştan beri hep Dayının oğlu olduğundan şüpheleniyorduk...Şimdi sebebini hatırladım eski msjları okuyunca... Sorun bizde değilmiş... Biz senaryoyu dikkatli izlemişiz... sempatiksalakcinni

][ Dayı 2 oğlum var.[/COLOR]
1ini ölümden aldım dedi( Ezel)
1inin adı Ölüm dedi( Bunu derken ALİyi gösterdi) ]

Sanırım şakayla söylediğim gerçek oldu.. Çünküüüü..

1----Ezel: Dayı oyunu bitirecek kasedi buldum deyince Dayı bu habere pek mutlu olmadı

2----Ezel Dayıyı aradı..
<Araba bende de Dayı lütfen> dedi

Dayı <Ben sana hiç yalan söylemedim. araba bende değil> dedi... (Ezele yalan söyledi)
Sanırım Dayı <<<oğlu Alinin>>>> hapse girmesini istemiyor...

Yaniii.....Sanırım Dayı Alinin babası

Eren'i en çok onun yüzünden kaybetti çünkü.

Bir de Cengiz'e gizli gizli akıl vermeleri var tabi.
öyle ama adam kendi eliyle öldürmedi ki sonuçta sadece cdyi vermişti.bilmiyorumkismile
alide kendi edip kendi buluyor acısını başkalarından çıkarcak guclubacismile

öyle ama adam kendi eliyle öldürmedi ki sonuçta sadece cdyi vermişti.bilmiyorumkismile
alide kendi edip kendi buluyor acısını başkalarından çıkarcak guclubacismile

Evet de Serdar'ın o kopyayı Eren'e yollaması da tam bir piçlik örneğiydi. Ali Eren'i de yanına alıp kendine daha steril bir hayat kuracakken her şey sarpasardı.

Eski davaların bedelini de daha ödeyecek sanırsam..

Back
X