Ezel Atv

Peki Cengo öğrendikten sonra naptı Ezelle ne konuştular, Ay anlatın bi ya:hulya:

akşam izleyeemdim ühüüü ühüüü ühüüüüü
allah rızası için hayrınız için anlatın azcık

Ya Mynette yazıyodu Cengiz Ezelin Ömer olduğunu öğreniyo diye ama öğrenmedi...

anlatayım bacım ezelle eysan halvet oldular ben bu sahneden baska hatırlamıom sanırım hafızamı kaybettim o göruntulerden sonra akannehir

ezelle eyşanı behlüllede bihteri bir ormanlık araziye bırakıcan naparlarsa yapsınlar dördününde dertleri ortak bir türlü rahat rahat halvet olamadılar gitti

arkadaşlarında dediği gibi özeti şu ki ..eyşanla ezel bir sezon boyunca
kıvranıp yapamadıkları şeyi yaptılar...o görüntüler behlül ve bihterinkinden
farklı değildi..bunlarda çok abartmışlar ..bir dizide hoş olmayacak kadar ...

Gitti namus, bunu kan temizler.:hulya:
aynen bacı gencecik yasımda kalpten gidiodum he
arkadaşlarında dediği gibi özeti şu ki ..eyşanla ezel bir sezon boyunca
kıvranıp yapamadıkları şeyi yaptılar...o görüntüler behlül ve bihterinkinden
farklı değildi..bunlarda çok abartmışlar ..bir dizide hoş olmayacak kadar ...

evet ya gercekten saka bi, yana da bu herif sinema filminde bile böle deeeldi hadi bi mok yiyon ne die cıbıldak cıbıldak koynuna yatıon karının alsanaalsanasmileo sahne mahvetti beni içimde hiçbişi kalmadı kenana karsı bak kenanım demiyorum kenan:umursamaz:
benim erkekim masum olmalı eline kız karı eli deymemelikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

abartmışsınız nerde aşkı memnudaki meşhur sahne nerde burdaki..gerçi beren saat yastık kullanmıştı deği mi :roflol:

Bence de aşkı memnudaki kadar değildi,

Onlar mübarek üstüste,altalta,kucak kucağa,kucağa atlamalar falan,ne ararsan var,

O biçim gecelikler,dantelli dantelli heryeri açık saçıktı bihterin,

Bunlarınki gene normaldi behlülle bihtere göre...

Kıyafeti bile askılı bişeydi Eyşanın...

Bihter geceliği hiç çıkarmıyoki öyle değil mi?

allam ne aşkya işte aşk bu boshayallersmile bayıldım ya aşk sahneleri gerçek gibi acaba magazinin dediği gibi aşıkmı bunlar yoksa okadar dizi izledim onlar kadar aşkı ihtirası yansıtanı görmedim yakışıyolar zaten allah için

kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus

Bugün okulumuzdaaa ezel ekibi wardı.... Önce Eyşanı gördük..daha doğrusu once eyşana wurulduk.. kızlar o ne boy pos güzellikkkk öyle kadınnn maşallah bibloo gibi okuldaa herkesin dibi düştü.tek konuşulan şey tvde nekdr çirkin çıktıgıydı.. gercekten cok guzeldıı kızlar.....
Sonra da tabıkı ezelımızıı gordukk..masallh oda boylu poslu yiğit delıkanlıı:) derler ya twde guzel cıkıyolar normalde cırkınler fln yalanmıs bunu anladım kesınlıklee superlerdı..
Dayımızıda gorduk arabasıylla kapı onundeydı... okulu banka yapmıslar guyaaa gezınıyolardı kucuk ortam oldugu ıcın okdr ogrencıyle bas edıp cekım yapmak zor oldu acaba taksimde ne yaptılar dıye dusunuyormmm cnku kmse rahat bırakmıyodu kaydirigubbakcemile3

bunlarda benden haberler(:

kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus

Bugün okulumuzdaaa ezel ekibi wardı.... Önce Eyşanı gördük..daha doğrusu once eyşana wurulduk.. kızlar o ne boy pos güzellikkkk öyle kadınnn maşallah bibloo gibi okuldaa herkesin dibi düştü.tek konuşulan şey tvde nekdr çirkin çıktıgıydı.. gercekten cok guzeldıı kızlar.....
Sonra da tabıkı ezelımızıı gordukk..masallh oda boylu poslu yiğit delıkanlıı:) derler ya twde guzel cıkıyolar normalde cırkınler fln yalanmıs bunu anladım kesınlıklee superlerdı..
Dayımızıda gorduk arabasıylla kapı onundeydı... okulu banka yapmıslar guyaaa gezınıyolardı kucuk ortam oldugu ıcın okdr ogrencıyle bas edıp cekım yapmak zor oldu acaba taksimde ne yaptılar dıye dusunuyormmm cnku kmse rahat bırakmıyodu kaydirigubbakcemile3

bunlarda benden haberler(:
wooooow çok şanslısın bol bol resim çekseydin boshayallersmile

wooooow çok şanslısın bol bol resim çekseydin boshayallersmile

sorma cnm yaa bir şanstır gıdıyoo.. gecen haftada ıstınye parkta bankamatıkteydım arkmı bı dondum bı kadın burun buruna kaldık dedım bu bırıne benzıoo ama yok dedım bı kız geldı resım ceknblırmıyızz fln dedıııı bn gıttım anlamadım yuruyen merwdıwenden ckarken uzaktan bakınca anladım kı demet akalınmıs sırnaşık şey

resım cekılen hıc olmadı cunku hanı unıw ortamı ya cool takıldık fln bole ama dayının arbsında ceken arkdslarım war:)

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/05/31/ezel?target=fragman

Burdan izleyebilirsiniz...

Ali Ömerrrrrrrrrr diye bi bağırıyo....

Ama Ezele mi değil mi belli değil...

Eyşan da gene Ezelin kollarında ALLAH ALLAH ilginç...

Ayy en sonda o spor ayakkabılı cani mavi gözlü katilin önünde duruyo Ezel,

Napcaklar ki,yoksa Ömer olduğunu onlar mı bulup söylediler hepsine...
bilmiyorumkismile

Anam, Ali Ezel'in Ömer olduğunu öğreniyor kızlar bu bölüm.akannehir

Ekşın var, ekşın. Ay ne duygusal fragmandı.:a015:

Ezel dayanamaz yine Kerpeten abisine, sarılır ona:gitme:

çok heyecanlı bi bölüüüümmmmdelikafadulden
Ali Ezelin Ömer olduğunu öğreniyoooorrr:1ninca:

Back
X