Ezel Atv

ali gitti ,dizinin tılsımı bitti sankim ..
inşallah öldürmezler adamı erkenden ...akannehir

bu kadar kaliteli ve iyi senaryolu bir dizi yok daha
millet bu haftaki bölümle walla sezon finali yapardı başka diziler olsa
bu bölüm sonuysa sezon finalini çok çok merak ediyorum

29978_398223420891_134401035891_4402659_3685795_n.jpg

ali :gitme:

bu bölümü hiç beğenmedim....sezon finali değil anca dizi finalinde ana karakterler ölür..hiç sevmediğim seyretmediğim kurtlar vadisine geçen tesadüf baktım polatın yanındakiler hepsi duruyor nerdeyse..ali öğrendi şimdi öte tarafa gider diye içimden geçirmiştim öldü galiba..bu mantığa göre hareket edersek bahar ve annesinin de ölmesi gerekirdi..kamil öldü..(öldüler mi gerçi daha belli değil) psikopatın kaçtığını görmedim eğer kaçtıysa o halde fena halde saçmalamış senaristler..adam yüzünden converseden nefret ettim..

cengiz ölmeliydi hatta eyşanın babası..yazık ya ali karakteri eğer öldüyse diziden ayrılması kan kaybettirir..

ya ali ölmezde ölürse cok sacma olur..
ama o catisma aninda maynak converseli aliye silah dogrultugunda tefo cikar gellir diye seyettigiydem olmadi..sonra ezelin eli kelepceli,ali vurulmus yine tefo gelir diyodum yine olmadi. tefo gelsin yaaa.. conversli de öyle hayalet gibi geldi öylede gitti bir soraydin adam sorualrini.ama ali ölmemistir ölemez

converseli adam vurmayı biliyor ama bi pantolon alamıyor kendine.yahu elinde nerden baksan 300liralık cephanelik var,kaç bölümdür o kıyafeti özellikle pantolonu giyiyosun.pantolon bile değil çekmekten kapri olacak yakında.ölmezse ilerki bölümlerde kapriyle gezer,malum yaz da geldi

converseli adam vurmayı biliyor ama bi pantolon alamıyor kendine.yahu elinde nerden baksan 300liralık cephanelik var,kaç bölümdür o kıyafeti özellikle pantolonu giyiyosun.pantolon bile değil çekmekten kapri olacak yakında.ölmezse ilerki bölümlerde kapriyle gezer,malum yaz da geldi

:roflol::roflol::roflol:
sen çok yaşaaa...
havalar ısındı ,onun belini 2 kıvırdımıydı al sana kapsri kısa donuyla yakın makr o çekim kurşununu saydıırır,2 uzaktan ,1 yakından dışın dışın :roflol::roflol:

ben bu katil adamdan çok ürküyorum geçen gece rüyamda elinde tabanca beni kovalıyordu kaçmaktan bi hal olmuştum..gudubet adamlaelaelaelaelae

bu nasıl bir bölümdü arkadaş. milletin en az 3 hatta dizisine göre 10 bölümde anlataceğı konuyu 1 bölümde anlattı.
örnek verecek olursak unutulmaz,aşk bir hayal(hala bir bebeği bulamadılar mesela bilmem kaç bölümdür)

kamil gitti onun dönüşü yok. 1 kere zaten direkten dönmüştü bu kez öldürücü darbeyi aldı. yazık oldu pos bıyığa.
tefoyu aranağmeye koymaları "ben gitmedim ileriki bölümlerde olacağım"ın göstergesiydi.
tefo- şebo aşkını bir süre daha izleyeceğiz.

e be ali e be ali öyle her kapının altından atılan kağıdın peşinden gidersen şimdi yaşasan bile geleceğin parlak değil söyleyeyim. insan bir der gerçekten tefomu benim düşmanlarım var taklaya gelmeyeyim. eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım. ama kral adamsın güzel oynuyorsun diyecek yok. ali ölmesin tefo dönsün ulenn.

mertle teyze cengizi çok pis sıkıştırdılar. cengiz yavrum sen ne pişkin bir adamsın anacım yahu. adamların oğlunu aldın elinden hala ben burda kalacam ben burda kalacam. suit odalarınımı açsınlar sana. amca bu olayıda atlatırsa zannımca 100 yaşına kadar yaşar artık.

o hemşirede ayrı bir vakaydı teee 1975 ten beri biliyormuş herkesi hafıza şampiyonu teyzem. zaten sonradan sır oldu uçtu nereye gitti ne yaptı bir sandalyesi kaldı ondan yadigar.

eyşancım minisi ve gögüs dekoltesiyle bankacının aklını almaya gitti ama boş döndü. adamı aasansörde kıstırdı aha dedim adama ayıp ayıp tekliflerde bulunacak. neyseki öyle bir gaflette bulunmadı. sana yahuşuklu serdar bilem yardım edemez artık.

ezelim dayısız hareket edersen na böyle tenhada kıstırırlar seni. alsana evladım yanına 3-5 koruma bak böyle sportif katiller gelir takılır peşinize. tüm sahneler güzeldi de o bıçağı attında converseli psikopat öylee seyretti ya cıks olmadı. adam tavuk keser gibi adam öldürüyor öylee seyredermi çoktan aliye 3. kurşunu sıkması lazımdı. harbiden bu adamlar ölüyorda buharlaşıp fezaya mı karışıyor bunların peşine bir polis molis düşmüyor mu arkadaş. hem hiçmi film seyretmiyorsunuz hiç katiller öyle hemen bir bıçakta ölüyormu adamı bıçakladın ama işi sağlama alıp öldürmen gerkirdi. daha o adam çoook peşinizde olacak demedi deme.

Son düzenleme:
bu nasıl bir bölümdü arkadaş. milletin en az 3 hatta dizisine göre 10 bölümde anlataceğı konuyu 1 bölümde anlattı.
örnek verecek olursak unutulmaz,aşk bir hayal(hala bir bebeği bulamadılar mesela bilmem kaç bölümdür)

kamil gitti onun dönüşü yok. 1 kere zaten direkten dönmüştü bu kez öldürücü darbeyi aldı. yazık oldu pos bıyığa.
tefoyu aranağmeye koymaları "ben gitmedim ileriki bölümlerde olacağım"ın göstergesiydi.
tefo- şebo aşkını bir süre daha izleyeceğiz.

e be ali e be ali öyle her kapının altından atılan kağıdın peşinden gidersen şimdi yaşasan bile geleceğin parlak değil söyleyeyim. insan bir der gerçekten tefomu benim düşmanlarım var taklaya gelmeyeyim. eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım. ama kral adamsın güzel oynuyorsun diyecek yok. ali ölmesin tefo dönsün ulenn.

erenle teyze cengizi çok pis sıkıştırdılar. cengiz yavrum sen ne pişkin bir adamsın anacım yahu. adamların oğlunu aldın elinden hala ben burda kalacam ben burda kalacam. suit odalarınımı açsınlar sana. amca bu olayıda atlatırsa zannımca 100 yaşına kadar yaşar artık.

o hemşirede ayrı bir vakaydı teee 1975 ten beri biliyormuş herkesi hafıza şampiyonu teyzem. zaten sonradan sır oldu uçtu nereye gitti ne yaptı bir sandalyesi kaldı ondan yadigar.

eyşancım minisi ve gögüs dekoltesiyle bankacının aklını almaya gitti ama boş döndü. adamı aasansörde kıstırdı aha dedim adama ayıp ayıp tekliflerde bulunacak. neyseki öyle bir gaflette bulunmadı. sana yahuşuklu serdar bilem yardım edemez artık.

ezelim dayısız hareket edersen na böyle tenhada kıstırırlar seni. alsana evladım yanına 3-5 koruma bak böyle sportif katiller gelir takılır peşinize. tüm sahneler güzeldi de o bıçağı attında converseli psikopat öylee seyretti ya cıks olmadı. adam tavuk keser gibi adam öldürüyor öylee seyredermi çoktan aliye 3. kurşunu sıkması lazımdı. harbiden bu adamlar ölüyorda buharlaşıp fezaya mı karışıyor bunların peşine bir polis molis düşmüyor mu arkadaş. hem hiçmi film seyretmiyorsunuz hiç katiller öyle hemen bir bıçakta ölüyormu adamı bıçakladın ama işi sağlama alıp öldürmen gerkirdi. daha o adam çoook peşinizde olacak demedi deme.

eren değil cnmm mert olacak

bu arada ne zmn canın kendi oğlu olduğunu öğrneecek yaa
çok merak ediyorum

Ay çok güldüm ya sabah sabah.Süpersin valla..:1hug:

Anaaa, Ali öldümü ya lamafoldumben

Ali, ölme, sensiz dizi çekilirmi be. Bundan sonra "noluyor lan" kim diyecek.

Kamil öldü.

Dizi bitiyormu yoksaCADIARZU, kimse kalmadı, herşey aydınlandı, bundan sonra ne işliycekler konu olarakbilmiyorumkismile

Kızlar valla ağlıycaktım az kalsın Ezelle Ali konuşurken, ne duygusaldı:gitme:

Ali de bir garip, madem o kadar seviyordun Ömer'i, niye tuzağa düşürdün

Kızlar, bu converseli dediğiniz adam kim??
Ne istiyor dayıdanbilmiyorumkismile

Ali, valla izlemem sensiz bu diziyi.:umursamaz:

Şen Ramiz'in düşmanı olacak mı?
Ezel' hayranları tarafından diziye yakıştırılan Şener Şen, diziye gelecek mi?

Türk sinemasının usta oyuncu Şener Şen, başrolünü ünlü komedyen Cem Yılmaz ile paylaştığı 'Av Mevsimi' adlı yeni filminin setinden Hisar’daki evine dönerken objektiflere takıldı.

Çekimler sebeiyle oldukça yorgun olduğunu belirten Şen, “Cem inanılmaz bir oyuncu, onunla birlikte aynı filmde olmak bana mutluluk veriyor. Filmin çekimleri çok iyi gidiyor ama bu film Cem Yılmaz’ın çektiği filmlere hiç benzemiyor” diye konuştu.

Ezel dizisinden teklif aldığı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatıldığı Şen'in “Benim böyle bir şeyden haberim dahi yok. Bana kimse teklif getirmedi.” şeklindeki açıklamaları ise kafa karıştırdı.

77101.jpg

zaten ali ölmesin yaa cengiz ölsün hala ders almıo hiç bişyiden kendini kurtarmak için herşeyi yapıo ama ali öle diilki ömer için kendini attı önee

Back
X