Ezik Erkekten Vazgeçmek

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Arkadaşlar merhaba, ya benden hoşlandığını bildiğim bir erkek var görünüşte inanılmaz özgüvenli, ama adım atmaya gelince inanılmaz ezik bir çocuk bende adım atmak istemedim, kendi görüşüme göre kadının ilk net adımı attığı ilişkiden hayır gelmiyor kadına daha çok yük yükleniyor, hep aracıyla benim neler yaptığımı takip ettiriyormuş da adım atmamasından dolayı sevgim de çürüdü, ha şunu da belirteyim diğer mana da bende adım attım hep doğum günlerini kutlamak olsun vs. anlaşılır şekilde yani anlamaması için kör olması lazım sizce vazgeçmekle hata mı yapıyorum? Ama çocuğu görseniz dışından aşırı özgüvenli dersinizde icraat durumunda hiç bir adımı yok.

Arkadaşlar merhaba, ya benden hoşlandığını bildiğim bir erkek var görünüşte inanılmaz özgüvenli, ama adım atmaya gelince inanılmaz ezik bir çocuk bende adım atmak istemedim, kendi görüşüme göre kadının ilk net adımı attığı ilişkiden hayır gelmiyor kadına daha çok yük yükleniyor, hep aracıyla benim neler yaptığımı takip ettiriyormuş da adım atmamasından dolayı sevgim de çürüdü, ha şunu da belirteyim diğer mana da bende adım attım hep doğum günlerini kutlamak olsun vs. anlaşılır şekilde yani anlamaması için kör olması lazım sizce vazgeçmekle hata mı yapıyorum? Ama çocuğu görseniz dışından aşırı özgüvenli dersinizde icraat durumunda hiç bir adımı yok.
Adam bence hiç ezik değildir.
Sadece hoşlanmıyordur o kadar.

Adam bence hiç ezik değildir.
Sadece hoşlanmıyordur o kadar.
Tam okumadınız sanırım :D Takip ettiriyormuş demiştim ama aracı arkadaşla :D Sizin diğer yorumlarınızı da okuyorum da arada, ekşi sözlükte yazdıkları versiyona giriyorsunuz...

çok doğru söylemişisn ilk adımı kadın atınca yük ona biniyor kesinlikle katılıyorum bende erkeklerin daha aktif daha öncü davranması gerektiğini düşnüüyorum aksi halde ilişki yürümüyo. bence vazgeçmekle hata filan yapmıyosun tam tersi iyi yapıyorsun. benim kişisel fikrim bu yönde canım hakkında hayırlısı =)

Tam okumadınız sanırım :KK70: Takip ettiriyormuş demiştim ama aracı arkadaşla :KK70: Sizin diğer yorumlarınızı da okuyorum da arada, ekşi sözlükte yazdıkları versiyona giriyorsunuz...
Ekşi sözlükteki versiyonu ilk defa duydum o ne ola ki?
Takip ettirme ve aracı arkadaş gibi tanımlar bana garip geldiği için üzerinde durmadım.
Siz bu aracı ve takip eden arkadaşla görüşün o zaman çürüyen sevginizi. Onlar sizi ikna ederler, Erkeğin ezikliği konusunu.
Ben hâla erkek hoşlandığı zaman adım atar diye düşünüyorum zira.

Erkek gerçekten hoşlanıyorsa adım atar net :) Eğer bir hareket yoksa bu ezikliğinden utangaçlığından değil hoşlanmamasındandır,bunu kabullenmek kadınlara neden bu kadar zor gelir anlamıyorum.

Kabullenmen zor olabilir ama hoşlanmıyordur.
Aramış falan sen yanlış anlıyorsundur o işleri.
Çünkü aynı durum benim de iş arkadaşımın başına gelmişti.
Kendisini sözde bir araba takip ediyormuş .
Hoşlandığı kişi yaptırıyormuş bunu kendi dediğine göre.
Ama ne gelen oldu ne giden... Bekleye bekleye kaldı öyle.
Bunlara inanma. Seven, hoşlanan erkek adım atar.

Adım atmadığı için "ezik"diye yaftalamışsın direkt,iyiki de atmamış adım.Hoşlansa falan gelir en azından konuşurdu durumu,senin peşine taktığı aşiret tetikçisine sor bakim bi boşa gelin güvey mi oluyosun bi "ezik" için.

Sakin o hataya dusme.
Sen acilma.
Zamaninda ben yptim ve bin pismanim..

Back
X