Ezik miyim lan ben

Bunu okuyunca aklıma eski işlerimde çayı karıştırırken koşarak yanıma gelip "ne yapıyorsun müşteri ürktü" diyen patron kardeşi geldi aklıma 😄 Takacak herşey bitmiş demek. Ki ben toplu olan her yerde her adımımda düşünceli biriyken.

ahahahahah of hareket nedir ya, harika bi kafa gerçekten. Komik duruyor dışarıdan :D

benzer huylarımız var ben kendımden ornek vereyım mesela okulda bana kızacaklar dıye odum patlardı şimdi iş hayatımda da aynı :d bir hatamı gorecekler kızacaklar diye mal gibi kendimi kasıyorum, halbuki sal abi yani çok mu önemli ya, şuanda bilmediğim bi kasa sistemi öğreniyorum o kadar elim ayağıma dolaşıyo ki patron her gorduğunde sakin ol ya çok panik yapıyosun diyip duruyo, ama elimde değil, bence bu tür seyler gecmişteki bir takım tramvalara dayanıyor, bende çözebilmiş değilim.
ayrıca tesekkur etme işini asla özguvensızlık olarakta gormem tamamen insanın karakterine ve nezaketine bağlı yani, yanlızca hiç abartma et gec yani fazlasına gerek yok.

Akşam bu konuyu açtım rüyamda babamın küçükken bana bağırdığı anlardan birini gördüm ahaahahah

Aslında hata olduğunun farkındayım, böyle olunca daha çok gözüme batıyor. Yavaş yavaş toparlarız umarım

Insanlar gözünüzde önemini yitirdikçe, yillar geçtikçe,verdiginiz degeri alamayıp yoruldugunuzda, yeter artik ya ne olacaksa olsun umrumda degil bikkinligina ulastiginizda,iste ozaman rahat davranip, karsinizdakini gozunuzde buyutmeyip,bencil insanlar karsisinda cat cat konusan biri olacaksiniz.tecrubeli olarak konusuyorum.

Back
X