• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezikmi duruyorum

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim

Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Ezik miyim diye düşünme ama dışarıdan annenin söylediklerine kulak as...
Bence eşinle öncelikle eve gittiğinde annenin söylediğini asla belirtmeden yani annen düşman etmeden böyle böyle dedin şu zaman kırılıyorum felan diye açıkla, tatlı dille...
Eğer zamanla düzelmezse bence çıngar çıkar, kimse senden üstün değil

Alışmış olduğunuzdan yada eşinizin huyunu bildiginizden dolayı göZünüze carpmıyor olabilir belki ama evde de dısarda da özellikle ailelerin yanında konusmadan once dusunmeniz gerekiyor uslup cok onemli

Annenizi haklı buldum. Eşinizin sizi terslemeye hakkı yok. Annenize katılmadığım nokta, yaşlı ve tipsiz olsaydınız da, zeka ve fiziksel olarak eşinizden geride olsaydınız da eşinizin sizi terslemeye hakkı olmazdı.

Annen seni biraz doldurmuş gibi geldi bana.
Eşler arasında olabilir bazen öyle şeyler. Sen rahatsız değilsen sorun etme hiç. Mutlu olmana bak

Esimle konustum bu durumu disarda dkkat et konusmana diye niyeyse evde saygili disarda saygiszlik yapiyo evde kendi halinde bi adam belkide bu yuzden gozume batmadi bu mevzu bu kadar.zaten adam ailemle birlikte olunca bi tuhaflasiyo sebep ne cozemedmde baska sehirde yasiyoruz bana surekli annenlerle birlikteyken farkli oluyosun diyo ne farkli diyorum net cvp alamiyorum sanki ailemle biarada uzun sure olmami istemiyo gorusme demiyo alttan alttan bu mesaji veriyo

hep mi böyle höt höt konuşuyor eşin o yüzden kanıksadında mı farketmiyorsun?
Esim gorev icabi biraz duz bi adam meslek geregi soguk bi meslekleri var ama evde surekli tersleyen asagilayan bi tip degil daha cok kendi halinde takilir

Anneler hisseder..

Henüz yarım saat ömce aynı mevzudan eşime gıcık kaptım şuan konuşmuyorum
Kardeşimin evindeydik bebeği emzirdim o sıra kalkmışlar gitmek için bizimki puseti çantamı almış telefonumu aldın mı dedim ben ne biliyim senin telefonunu diyerek beni bozdu annem de farketti suratı düştü ben de herşeyi getirmişsin onu alsaydın dedim şuan ayak parmaklarıma kadar gerginim çok sinirliyim

anneniz haklı bence, dısarıya karsı verdiginiz imajdan cok esinizin size olan saygısı ve nezaketi önemli. uyarmanız gerek. baskalarının yanında niye böyle yapıyor demek ki özgüvensiz o da

Ailenin yanındaki tavrı ne öyle?
Tapusunu aldım, dilediğim gibi davranırım mı?

Asıl ezik o. Cahil, çok ama çok cahil.

Sema’ya kadar asil ol, yanında o varken
Ezik de olursun, büzük de.

Takmayın şöyle insanları kolunuza, eşe dosta koca diye göstermeyin. Etiket olur, yapışır üstünüze herifin tavırları, lafları.

Yakın arkadaşım bugün boşanma arefesinde, neler anlattı neler. Ne diye taşıdın bu adamı diye sordum, çok doluyum vallahi.

Esimle konustum bu durumu disarda dkkat et konusmana diye niyeyse evde saygili disarda saygiszlik yapiyo evde kendi halinde bi adam belkide bu yuzden gozume batmadi bu mevzu bu kadar.zaten adam ailemle birlikte olunca bi tuhaflasiyo sebep ne cozemedmde baska sehirde yasiyoruz bana surekli annenlerle birlikteyken farkli oluyosun diyo ne farkli diyorum net cvp alamiyorum sanki ailemle biarada uzun sure olmami istemiyo gorusme demiyo alttan alttan bu mesaji veriyo

Esim gorev icabi biraz duz bi adam meslek geregi soguk bi meslekleri var ama evde surekli tersleyen asagilayan bi tip degil daha cok kendi halinde takilir

kasıtlı yapıyor o zaman. başkalarının yanında daha dikkatli olması gerekirken yalnızken davranmadığı şekilde davranıyorsa bilerek yapıyordur.

Normalde kendi halinde takılır demissiniz ya acaba evde doğru dürüst diyalog kuramadiginizdan size bir sorun yok gibi geliyor olmasın. İnsan doğru dürüst konuşmadığı kişiye istese de ters davranamaz. Ama dışarda iken ,sizinle mecbur konuşmak muhattap olmak zorunda kalınca sizi bu şekilde asagilayarak konuşuyor gibi.

Back
X