• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezikmi duruyorum

İlişkiniz boyunca üslubu hep böyle olduysa garipsememeniz normal. Benim kız kardeşim hep öyle konuşur benimle. Normalde kavga sebebi ama kavga etmekten biktigim için öyle laflar etmiyomus gibi davranıyorum. Ama her kabalık bı sonraki daha ağır kabalık için hak tanır. Bu hakkı eşine verme

anneniz haklı bence, dısarıya karsı verdiginiz imajdan cok esinizin size olan saygısı ve nezaketi önemli. uyarmanız gerek. baskalarının yanında niye böyle yapıyor demek ki özgüvensiz o da
Hah iste bende ozguven eksikliginden supheleniyorum evde sakin sessiz bi adam disarda degisiyo cozemiyorum.ben konuskan ortami canlandiran eglenceli bi bayanim esimse az konusur cok ayak uyduramaz ortama acaba eksiklikmi duyuyo sorunu ne bilemedm

Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Saygı biterse herşey biter sana saygılı olması için eşini uyarmalisin anneler kızlarınin kötülüğünü istemez kulak as onu dinle kaç kat tecrübeli sonuçta

Henüz yarım saat ömce aynı mevzudan eşime gıcık kaptım şuan konuşmuyorum
Kardeşimin evindeydik bebeği emzirdim o sıra kalkmışlar gitmek için bizimki puseti çantamı almış telefonumu aldın mı dedim ben ne biliyim senin telefonunu diyerek beni bozdu annem de farketti suratı düştü ben de herşeyi getirmişsin onu alsaydın dedim şuan ayak parmaklarıma kadar gerginim çok sinirliyim
Cok iyi anliyorum seni suan bi ayar vermek lazim bu adamlara

İlişkiniz boyunca üslubu hep böyle olduysa garipsememeniz normal. Benim kız kardeşim hep öyle konuşur benimle. Normalde kavga sebebi ama kavga etmekten biktigim için öyle laflar etmiyomus gibi davranıyorum. Ama her kabalık bı sonraki daha ağır kabalık için hak tanır. Bu hakkı eşine verme
Yok canm hep boyle olsa evlenmezdm bizimki disarida boyle oluyo evde degil ama yakinda kiyamet kopar bu gidisle

Esimle konustum bu durumu disarda dkkat et konusmana diye niyeyse evde saygili disarda saygiszlik yapiyo evde kendi halinde bi adam belkide bu yuzden gozume batmadi bu mevzu bu kadar.zaten adam ailemle birlikte olunca bi tuhaflasiyo sebep ne cozemedmde baska sehirde yasiyoruz bana surekli annenlerle birlikteyken farkli oluyosun diyo ne farkli diyorum net cvp alamiyorum sanki ailemle biarada uzun sure olmami istemiyo gorusme demiyo alttan alttan bu mesaji veriyo
Sıkıntı :KK43:

Normalde kendi halinde takılır demissiniz ya acaba evde doğru dürüst diyalog kuramadiginizdan size bir sorun yok gibi geliyor olmasın. İnsan doğru dürüst konuşmadığı kişiye istese de ters davranamaz. Ama dışarda iken ,sizinle mecbur konuşmak muhattap olmak zorunda kalınca sizi bu şekilde asagilayarak konuşuyor gibi.
Buda baska bi bakis acisi tabiki cok konusam bi adam degildir genelde ben anlatirim o dinler.evde iyiyzde disarda bi haller oluyo bu adama

Anneniz haklı. Nerede kiminle olursanız olun, hatta kimse yokken bile size saygısızca davranmaya hakkı yok. Sizden bu konuda uyarı almazsa ileride baş edilemez boyuta gelir. Şimdiden bir silkelemeniz lazım bence.

kasıtlı yapıyor o zaman. başkalarının yanında daha dikkatli olması gerekirken yalnızken davranmadığı şekilde davranıyorsa bilerek yapıyordur.
Bilerek yapiyosa sebep ne acaba?cunku aramzda ciddi sorun ve problemler yok olmadida

Anneniz haklı. Nerede kiminle olursanız olun, hatta kimse yokken bile size saygısızca davranmaya hakkı yok. Sizden bu konuda uyarı almazsa ileride baş edilemez boyuta gelir. Şimdiden bir silkelemeniz lazım bence.
Her halde bu sebeple guzel bir tartisma cikaricam umarim tekrarlamaz

Annenizi haklı buldum. Eşinizin sizi terslemeye hakkı yok. Annenize katılmadığım nokta, yaşlı ve tipsiz olsaydınız da, zeka ve fiziksel olarak eşinizden geride olsaydınız da eşinizin sizi terslemeye hakkı olmazdı.
O kadar haklısınız ki.
'Sen genç ve güzelsin, sana ters davranamaz' .
Eee, yaşlı ve çirkin olsak her türlü ters muameleyi hak ediyoruz öyle mi?
İnsana insan olduğu için, eşe hayatı paylaştığı için gösterilmesi gereken saygı nerde peki?

Canım bazı erkeklerin kendini dışarıya kanıtlama çabası oluyor "ben erkeğim, benim sözüm geçer" gibi bilinçaltı mesajlar vermeye çalışırlar etrafa özellikle de özgüven eksikliği varsa. Ben eşime hep şunu derim kalabalıkta yapılan hatanın tenhada özrü olmaz o yüzden özellikle yanınızda başka insanlar varken daha dikkatli davranması gerekiyor. Tartışarak değil de ilk başta sohbet eder gibi şikayetinizi dile getirmenizi tavsiye ederim :)

O kadar haklısınız ki.
'Sen genç ve güzelsin, sana ters davranamaz' .
Eee, yaşlı ve çirkin olsak her türlü ters muameleyi hak ediyoruz öyle mi?
İnsana insan olduğu için, eşe hayatı paylaştığı için gösterilmesi gereken saygı nerde peki?

Aynen. Her kelimesine katılıyorum.

sen farknda degil misin esinin bu davranislarinin yanlis oldugunun? yani annen soylemeden sen bi sorun gormemissen ne diyelm. esinin dik dik konusup hatta kafani calistirsana diyerek aslinda aklini kullanmadigini soylemesi seni rencide etmemisse bu zamana kadar cok da takilma.

Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Annen haklı gibi görünüyor.Evladına annesinin gözü önnde saygısız davranması anneyi tabiki üzer

evlilikte sevgi kadar saygı da önemli bence. ben eşime karşı kurduğum cümlelere bile çok dikkat ederim. ses tonumu kontrol altında tutmaya çalışırım. eşim de sadece 1 kez bana sesini yükseltti. o da ailesinin yanındayken oldu. bozuldum açıkçası. hata yaptığını farketti. özür diledi. tabi benim surat 2 gün boyunca 1 karış gezdim. bilinçli yapılan bir tavır değil benim ki ama o an içimden öyle geldi. çok şükür ki sonra bir daha tekrar etmedi o davranışı. bence bu tip tavırlar saygının ölçütü. size karşı daha saygılı davranması gerektiğini söyleyebilirsiniz. ama alışkanlık haline gelmişse ve normal davranışları hep öyleyse o zaman kendini düzeltmesi için daha büyük yaptırım uygulamanız gerekebilir.

Back
X