Ezo Gelin - Show Tv

Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir.
Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur.
Ezo, Kadim’in peşine düşecektir.

30Ekim 2007 Salı Saat: 22.00

alıntıdır

Valla Başta çok Güzel Bi Aşk Dizisine Benziyodu Ama Yazacak Bişey Bulamadilar Heralde Saçmaliyolar çok Kötü Gidiyo Yani Ben Seyirci Olarak Hiç Yüzüne Bakmiyom

Ben bu bölümlerini daha çok seviyorum ya sırf Ezo ve Kadimi bir arada görmek bile yetiyor aşk denen şey işte böyle olur çok hoşuma gidiyor dizi çook : )

Ballı Ağa’nın, otele para yatırabileceğini söylemesiyle, Kadim için gerekli olan parayı bulduğunu düşünen Ezo, sevinçle Kadim’in yanına gelip bu haberi verir; ancak Kadim tarafından ciddiye alınmaz. Ezo, Kadim’in bu tavrına çok sinirlenir. Hata yaptığını anlayan Kadim’se Ezo’dan özür diler ve ona Ballı Ağa’yla tanışmak istediğini söyler. Ballı Ağa, Kadim’le görüşmek için adamlarıyla otele gelir. Otel gergin bir tanışmaya sahne olurken Kadim’in her hamlesini takip eden Nedim ise, Ballı Ağa’nın kimliğini açığa çıkarır. Öğrendiklerini ilk Elçin Anne’yle paylaşan Nedim, böyle bir tanışmaya vesile olduğu için Elçin Anne’yi özellikle Ezo’ya karşı kışkırtır.

13 Kasım 2007 Salı Saat :20.00

alıntıdır

Elçin Anne’nin kendisine karşı olan sert tavrına bir anlam veremeyen Ezo, otelde duramaz ve kendini sokaklara atar. Kadim, konuşmak için Ezo’yu arar ancak Ezo, telefonunu da açmaz. İstanbul sokaklarında dolaşırken eski komşusu Bahattin’e rastlayan Ezo, Bahattin’in de ısrarıyla, eski mahalle arkadaşları, Havva ve Arziye’yi ziyaret edince biraz keyfi yerine gelir. Ancak eve döndüğünde Elçin Anne’yle daha ağır bir konuşma yapar ve Elçin Anne, tatlı bir dille de olsa Ezo’yu, Kadim konusunda uyarır. Oldukça sıkıntılı olan Ezo, akşam bir kebapçı da Meryem ve Nur’la buluşur. Yemekte, Meryem rakı içmek ister. Nur’da, Ezo’da; Meryem’deki bu değişikliğe bir anlam veremez; ikisi de karşı çıkarlar ama Meryem direnir. Zira Meryem, Erkan’ı bacağından vurmuştur ve kendin de değildir. Meryem’in adam vurduğunu öğrenen Ballı Ağa ise, üç kadını da hemen eve getirmesi konusunda Zeynel’e emir verir. Ballı Ağa’nın karşısına sarhoş çıkan Meryem, çizmeyi aşınca Ballı Ağa silahına sarılır ancak Meryem’i vurmak isterken Ezo’yu vurur. Kadim’se her yerde deli gibi Ezo’yu aramaktadır.

20 Kasım 2007 Salı Saat: 20.00

alıntıdır

Kadim’in aşkını itiraf etmesinden sonra kendini tutamayan ve tıpkı Kadim gibi duygularını dile getiren Ezo, Kadim’in konuşmasına fırsat vermeden odadan kaçar. Kadim, Ezo’nun peşinden gitse de Ballı Ağa karşılarına çıkınca durmak zorunda kalır. Ezo, Kadim’e karşı olan aşkının iç muhasebesine düşmüşken Kadim, Seyit tarafından tehdit edilir. Oldukça tedirgin olan Kadim, neler olup bittiğini anlamak için hemen Nedim’in yanına gider. Bu sefer iki kardeş arasındaki tüm kartlar açılır ve yumruk yumruğa girmeleri bile ortamı sakinleştirmez. Kadim, Berrak’la olan ilişkisini bildiğini söyler Nedim’e. Koşarak evden kaçan Nedim, hıncını önce Süreyya’dan çıkarmak ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatır. Nihayet iç hesaplaşmasını biraz olsun tamamlayan Ezo’ysa, aşk için Kadim’den biraz zaman ister. Ballı Ağa’ysa, Nur’a evlenme teklif eder. Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır. Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder.

04 aralık 2007 Salı Saat: 22.00

alıntıdır

Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar.

Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir.

Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz

18 Aralık 2007 Salı Saat: 22.00

alıntıdır

Ansızın çıkıp gelen Ömer Ezo’dan af diler. Ezo’nun kendisini İstanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir. Ancak Ömer’in ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir?

Ezo’nun kırgın olduğu Kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır. Ömer’in gelişinden rahatsız olan Kadim, O’nun Ezo’nun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir. Ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır.

Ömer, ilk iş olarak kendisini İstanbul’dan uzaklaştıran Ballı’yı ziyaret eder. Ballı, Ömer’in geri dönüşünü kabul edecek midir?

Öte yandan Nedim’in yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştirmeyen Süreyya ve Seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar.

05 Ocak 2008 Salı : 22.30

alıntıdır

amaann bee ezo gelin ezo gelin olmaktan çıktı be güzeller bırakın artık

Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır. Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?

Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır. Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır. Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?

Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.

Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir. Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.

Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir?

18 Şubat 2008 Pazartesi Saat 22.00

alıntıdır

Back
X