Ezra Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Show TV’de ekrana bomba gibi düşecek yeni bir dizi başlıyor. Gazze’li genç bir kızın hayatının konu edildiği “Ezra” çok yakında Show TV’de. Dizinin başlayacağını duyan çok sayıda kişi ise, şimdiden sosyal medyada hayran kitlesi oluşturmaya başladı.

Çekimleri devam eden “Ezra” isimli dizinin başrollerinde oynayan İsmail Filiz ve Yusuf Çim iki zıt karakteri canlandırıyor. Dizide; ‘Çahangir Hüseyinov’ karakterini İsmail Filiz, ‘Mustafa’ karakterini Yusuf Çim canlandırıyor. Yusuf Çim ve İsmail Filiz’in fanları ise, şimdiden sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Dizinin fanları, sosyal medyadan takip edip setlere giderek oyuncuları görmeye çalışıyor.

Leo Production’ın yapımcılığını üstlendiği sürprizlerle dolu dizi ‘Ezra’, yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Show TV’nin sürpriz projelerinden birisi olan Ezra’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi! Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Fliz, Zeynep Koltuk, Asuman Dabak gibi oyuncuların rol aldığı ‘Ezra’, bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor.

Dizinin adının anlamına baktım beyaz kulaklı siyah at çıktı.:KK53:Böyle alangirli isimleri çok mu arıyorlar acaba?:KK14:

sen artık markalaşmış birisin adra, değiştiremezsin :KK48:

gerçi adra/ezra benziyor birbirine, tam uyak var :KK70:
Markayım dimi.:KK53:Bunu duymak çok iyi geldi.:KK70:Yok vazgeçtim kalsın böyle.:rolleyes:

fragmanı ilk denk geldiğimde çok sıradan bulmuştum son kısmı görene kadar
merak ettim doğrusu.

Dizinin senaryosunda seyirci adeta yeni bir serüvenin içerisine sürüklenecek. Dizide; Ezra, Gazzeli dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze'den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor ve bir tek Ezra kurtuluyor. Ezra'yı kurtaran dünyanın en zengin işadamlarından Çahangir Hüseyinov, daha ilk görüşte bu dünya güzeli deniz kızı Ezra'ya aşık oluyor.

Aynı anda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde başkomiser olan "Tek Tabanca" lakaplı Mustafa ve yardımcısı Ömer, kaçak altın kuryesi kılığında Çahangir ile görüşmeye gidiyorlar. İşte tam orada, Gazze'li Ezra ile Tek Tabanca Mustafa'nın yolları kesişiyor. Mustafa'nın polis kimliği, Çahangir karşısında deşifre olunca, mekandan kaçmak zorunda kalıyor. Ezra'da, Çahangir'den korkunca, Ezra'nın kaçıp sığınabileceği tek yer Mustafa'nın yanı oluyor.

Başlaması ile bitmesi bir oldu.:63:

Back
X