ben isterim,isterim,isterimmmmmmmm.....
Çok tşkler arkadaşım.:)
Yarından itibaren başlıyorum..Ben karatay yapıyordum kuruyemiş harıcınde bu iki diyet çok benziyor ancak ben 3-4 kg yu cabul vermek istiyorum ki karatay da bu biraz yavaş oluyor..
Yani ben sabah yumurrta süt ve peynir
öğlen akşam tavuk -balık yoğurt tüketebiliyorum.
Diğerlerini pek yemem bir de bir kaşık yulaf kepegi...
Dogru mu anlamışım,??
Teşekkür ederim canım yalnız ben yulaf kepeğini bulamadım onun yerine yulaf ezmesi aldım carrefourdan ...Acaba sen nerden aldın bir de bu diyette salata kesin yok değil mi?Ve bu atak kaç gün sürecek ben bu akşam tavugun yanında salata yedim:26::26::26:
offf ben salata yedim bugün demek ki bugün sayılmıyor ...Yarın başlıycam demek kii
Ben 5 kg vermek istiyorum...O zaman 3 gün yeter bana dişimi sıkacağım.
Çok tşkler canım inş ben de senin gibi başarırırm.
Suyu çok içiyorum o konuda sorunum yok ama tavuğu sade yemek beni zorlayacak peki arkadaşım son bir sorum var ...Tavuk ya da balık miktarında bir limit var mı yoksa doyana kadar mı?
hayir cnm bi limit yok,istedin kadar istedin saatte:) tabi doyduktan sonra zorlamayada gerek yokama yani sofradan ac kalmicaksin
Düm macro marketten 10 paket yulaf kepeği aldım ve bu sabah diyete başladımm...
Kahvaltıda bir haslanmış yumurta ve biraz da tulum peyniri yedim,2 koca bardak da su içdim..
İnşallah veririm şu kiloları
Ben hiç dukan yapmadım ama yapan kuzenlerim var , ve süper memnunlarbiri 13 diğeri 8 kilo verdi ... yulaf kepeğini bulamadık diyince yazem dedim , sadece migrosta oluo arkadaşlar size başarılar
slm:) kuzenlerin ortalama kac günde verdiler bu kilolari biliyomusun? merak ettim :) darisi insallah bizlerin basina)
mrhaba bende katıldım aranıza yarın başlıyorum kısmetse bugün okudum araştırdım 1 yaşında oğlum var ve doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim inşallah işe yarar ilk defa diyet yapıcam ben :)
slm :2: 13 veren 1,5 ayda verdi üstelik yürüyüş e uymadan verdi ve hala devam ediyor , diğeri 8 kiloyu 1 ay kadar bir sürede verdi o kaçamaklara başladı hala devam ediyor iradeli bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?