Doğuma Hazırlık F&F markası-Kipa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Merhaba arkadaşlar,

F&f giyim markası hala kipalarda satılıyor mu? Kaliteli bebek giyimleri oluyormuş, kullanan oldu mu?

Cnm geçen gün Kipa'ya market alışverişi için gittim orda Bebek giyim bölümünde Bebek tulumları vardı 5 li pakette ve ay ay sıralamışlar renk renk bir sürü seçenek vardı bende bir paket yeni doğan aldım 23 TL ye inan o kadar güzel ki daha kullanmadım ama yumuşacık.. Eşimle dün bebeğimiz için alışverişe gittik Bebek mağazalarına inan böyle askılı kollu tulum U Kipa'dan alalım diye geri kalanları aldık.. En basiti bir tulum 10 TL dışarda orda tanesi 5 TL ye bile gelmiyor kalşte olarak çok iyi..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 393
Cnm geçen gün Kipa'ya market alışverişi için gittim orda Bebek giyim bölümünde Bebek tulumları vardı 5 li pakette ve ay ay sıralamışlar renk renk bir sürü seçenek vardı bende bir paket yeni doğan aldım 23 TL ye inan o kadar güzel ki daha kullanmadım ama yumuşacık.. Eşimle dün bebeğimiz için alışverişe gittik Bebek mağazalarına inan böyle askılı kollu tulum U Kipa'dan alalım diye geri kalanları aldık.. En basiti bir tulum 10 TL dışarda orda tanesi 5 TL ye bile gelmiyor kalşte olarak çok iyi..

Ayy hem de çok tatlıymış yaa kıyafetler, çok sağol canım. Ben de mutlaka bakmak istiyorum Kipa'ya...

Bu arada senin de erkek sanırım, benimki de erkek olacak inşallah :) hayırlı olsun bebeğin. En zevkli kısmı alışveriş kısmı valla :D

Kesinlikle cnm ben alışverişi hafta sonu yaptım ufak tefek eksiklerim kaldı sadece onları da Zaman'la alırım.. Çok keyifli oluyor ona bişeyler almak.. :) Kipa'ya gittiğimde bu tulumların uzun kollu olanından ve büyük bedenlerinden alıcam bı fiyata bu kalitede diğer mağazalarda inan bulamazsın f f değil markası ama Kipa'nın Bebek markasıymış cnm..

Kullandım, mothercare kalitesinde ama daha uygun fiyatlı. Kipa kapanacak galiba diye biliyorum ilerisi içinde stok yapın body ve pijamalardan

Back
X