- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Farklı bilgisayarda da o isimler çıkıyor.farklı bilgisayardan aranılsa yine aynı şey mi oluyo aynı bilgisayarı mı kullanıyorsunuz
eyvah eyvah o zaman bence konuşun kapatın karşılıklı facebookları anca böyle kurtulursunuz belki belli bi süre kapanırsa düzelirFarklı bilgisayarda da o isimler çıkıyor.
Hareket dökümüne girin filtreye tıklayıp arama butonuna basın arattıgınız herşey yazar oradan temizleniyorkızlar şimdi mesele şu : diyelim ki face.inizde dolanırken sizde ekli olmayan birisinin profiline denk gelip baktınız .... diyelim ki adı: yeşim portakaluydurma olsun diye yazıyorum ) biz bu arkadaşa bakıp çıktık ya,,, ilerleyen zamanlarda da face.de artık arama kısmına "y" yazdığınızda falan bu isim direkt olarak çıkıyor... bunu silmenin bir yolu yok mu???
neden derseniz mesele şu; ben geçenlerde sevgilimin face.inde gezinirken bayağı vakit geçmiş... meraktan da ne kadar güzel,alımlı hatun,manken falan varsa hepsinin profiline bakmıştım.... çıktım sonra...bugün bir daha girdim anamm....ne göreyim.... arama butonuna "a" desem, bikinili ayşeler," b" desem bal gibi bernalar çıkıyor....hepsi de benim baktığım tipler..önceden yoktu....çocuk face.ine girse... normal bi arkadaşını aratayım dese. aşağıda bunlar sıralanacak...e meraktan büyük ihtimal de bakacak...çünkü kızların kapak fotoları bile bak bana die bağırıo.....sonra yok yere güzelim kızları görecek...
kıskanırım valla... bi yardım edin yahuşimdi yine canıma okuyanlar olacaktır...olsun onları da seviyorum ama arada bir de yardım edenler olsun lütfeeeennnn
Sağ üste nickinize tiklayip profile basin üste mesajlara basip en altta pembe` x` in actigi tüm konuoari arattir yazaiyor orada actiginiz konuoarbende açtığım konuları bulamıyorum 10 gün girmedim siteye neler olmuş ya bilen varmı arkadaşlar
Sağ üste nickinize tiklayip profile basin üste mesajlara basip en altta pembe` x` in actigi tüm konuoari arattir yazaiyor orada actiginiz konuoar
Maalesef o yok artik ama çalışmalar bitmemiş ekleyebilirler bir sure sonra belkitamam şeker onu buldum peki altta konuyu okuyanlar nereye gitti?
Maalesef o yok artik ama çalışmalar bitmemiş ekleyebilirler bir sure sonra belki
Eskisine çok alışmişızteşekkürler cnm,ama beğendiğimi söyleyemiycem siteyi çok karıştı
öyle tabi mesela konuya yazı yazıyorum yazdığım yazı ilk sayfada hemen gözükmesi gerekirken sayfanın sonunda çıkıyor onlarda yer değiştirmişEskisine çok alışmişızama çok kolaylıklar saglanmis bana da öyle geliyordu ben alismaya basladim bile
Evet biraz zaman alacak düzenlenmesi kolay degildiröyle tabi mesela konuya yazı yazıyorum yazdığım yazı ilk sayfada hemen gözükmesi gerekirken sayfanın sonunda çıkıyor onlarda yer değiştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?