Face deki saçmalıklar

evet bende yukarıdaki iletimde aynı şeyi söylemiştim zaten. ben işlemi uyguladım, 2 hafta da girmedim ve hesap tamamen silindi. yani mail ve şifreyle girmeyi denesen bile sonuç alamıyorsun bir daha anca yeni hesap açman gerekir.

canlı bir örnek olumunekankayizsmile

face mis twittermis hic isim olmadi..olmazda
msn bile dogru düzgün kullanmiyorum

güzel bir film izlemeye bile vakit bulamazken sacma sapan seyler icin vaktimi harciyamam
günün 24 saati bana yetmiyor...bu insanlar nasil vakit bulup böyle islerle ugrasiyor hayret ediyorum .. ve cocuklari ihmal edip böyle net basinda ömürlerini cürüten insanlardan nefret ediyorum lanetokuyorum

sözüm meclisten disari :)
"face" görünce benim aklima bunlar geldi naapim

bende dondurdum..
o grupları görünce kanım dondu resmen..
ben o kelimeleri ağzıma bile almazken onlar Allaha peygambere küfür ediyorlar..aklıma bile getirmek istemiyorum..
dondorsam ne olcakki yine açacağız lafınada katılmıyorum kesinlikle..
ne olursa olsun,ne kadar tekrar girilirse girilsin ama bir şekilde tepkimizi belli etmek gerekiyor..elimiz kolumuz bağlımı duralım..madem grupları kapatmıyorlar biraz para kaybetsinler bari böyle akıllansınlar

bende dondurdum..
o grupları görünce kanım dondu resmen..
ben o kelimeleri ağzıma bile almazken onlar Allaha peygambere küfür ediyorlar..aklıma bile getirmek istemiyorum..
dondorsam ne olcakki yine açacağız lafınada katılmıyorum kesinlikle..
ne olursa olsun,ne kadar tekrar girilirse girilsin ama bir şekilde tepkimizi belli etmek gerekiyor..elimiz kolumuz bağlımı duralım..madem grupları kapatmıyorlar biraz para kaybetsinler bari böyle akıllansınlar

merak ediyorum. gruplar demişsiniz. kaç tane grup var ve o guruplarda kaçar kişi var :uhm:

merak ediyorum. gruplar demişsiniz. kaç tane grup var ve o guruplarda kaçar kişi var :uhm:

aktif face kullanıcısı degilsiniz galiba
ve bu kadar emin konusuyorsunuz:delphin:
ben dondurmadım hesabımı
ama eger dondurma sayısı cok olursa atv habere cıkıcak falan diyolardı takip etmedim..

benim gördüğüm 7 tane vardı..çok çirkin şeylerdi aklıma bile getirmek istemiyorum..
valla kaçar kişi olduğuna bakmadım..baktıysamda hatırlamam imkansız değilmi ?????

benim gördüğüm 7 tane vardı..çok çirkin şeylerdi aklıma bile getirmek istemiyorum..
valla kaçar kişi olduğuna bakmadım..baktıysamda hatırlamam imkansız değilmi ?????

hafızanıza bakar o olay. ama o telaşla üye sayısına bakmamanız normal.

benim demek istediğim olay şu... onların orda olmasını istemeyenler kadar isteyenler de vardır. ve o olaylar o sitenin işine geliyorsa gelen şikayetleri veya protestoları kaale almayacakları.kafamçokkarıştı

bakın mesela bu sitede yapılan değişiklikler konusunda da sitedeki üyeler tepki koyuyorlar ama sonunda yönetimin istediği oluyor . güçlü olanın borusu ötüyorbilmiyorumkismile

bu arada cevapladığın için teşekkürleryerimseniben

sayısını hatırlamıyorum evet,hatırlamak zorunda veya bakmak zorunda da değilim...
mutlaka bakmışımki sayı çokluğu dikkatimi çekmemmiş..
10-13 nisanda profil kapatalım diyenler 80 binli sayılardı..
aynı oranda yada daha fazla Allaha küfredenlerin olduğunu sanmıyorum..
neticede burası %90 ı belki daha fazlası müslüman bir ülke..
o grup açanların sayısı yöneticilerin işine geleceğini düşünmüyorum..
kendi çöplüklerinde ötüyorlar sadece...ama tepkiyi göstermek lazım..
grupların adını görseydiniz tepkinizi göstermek için herşeyi yapmak isteyeceğinize eminim

face im yok ve açmayıda düşünmüyorum arkadaşlarımın bütün ısrarlarına rağmen kaydirigubbakcemile4

sayısını hatırlamıyorum evet,hatırlamak zorunda veya bakmak zorunda da değilim...
mutlaka bakmışımki sayı çokluğu dikkatimi çekmemmiş..
10-13 nisanda profil kapatalım diyenler 80 binli sayılardı..
aynı oranda yada daha fazla Allaha küfredenlerin olduğunu sanmıyorum..
neticede burası %90 ı belki daha fazlası müslüman bir ülke..
o grup açanların sayısı yöneticilerin işine geleceğini düşünmüyorum..
kendi çöplüklerinde ötüyorlar sadece...ama tepkiyi göstermek lazım..
grupların adını görseydiniz tepkinizi göstermek için herşeyi yapmak isteyeceğinize eminim

anladım. sağol

hafızanıza bakar o olay. ama o telaşla üye sayısına bakmamanız normal.

benim demek istediğim olay şu... onların orda olmasını istemeyenler kadar isteyenler de vardır. ve o olaylar o sitenin işine geliyorsa gelen şikayetleri veya protestoları kaale almayacakları.kafamçokkarıştı

bakın mesela bu sitede yapılan değişiklikler konusunda da sitedeki üyeler tepki koyuyorlar ama sonunda yönetimin istediği oluyor . güçlü olanın borusu ötüyorbilmiyorumkismile

bu arada cevapladığın için teşekkürleryerimseniben

yalnız bu nasıl bir zihniyettir?
güçlü olanın borusu ötüyo..
bide altını cizmissiniz cok mantıklı ya peh
ne yani ateistler yahudiler güclü ancak müslüman bi ülkede müslümanlar gücsüz öyle mi
yönetimden bahsetmişsiniz saçmaca..
hı hı ateistler yönetim ya onların istedigi olucak di mi
ben böyle zihniyete..

Son düzenleme:
yalnız bu nasıl bir zihniyettir?
güçlü olanın borusu ötüyo..
bide altını cizmissiniz cok mantıklı ya peh
ne yani ateistler yahudiler güclü ancak müslüman bi ülkede müslümanlar gücsüz öyle mi
yönetimden bahsetmişsiniz saçmaca..
hı hı ateistler yönetim ya onların istedigi olucak di mi
ben böyle zihniyete..

aslında çok da yanlış değil Stylis ciğim.. nitekim 3 günün sonunda değişen hiçbirşey olmadı.. Grubun kurucusu Müslüman değil, doğal olarak onların borusu ötüyor..
Yapılan eylemlerin hiçbir etkisi yok/olmayacak da bence :umursamaz:

faceye bir hışımla girdim çıktım... inceleme gafletinde bulundum, saçmalıktan başka bişey değil...

Back
X