D dzz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Mart 2024 1 0 1 60 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dzz #1 Dr Mustafa Özyurtlu ya yüz gerdirme yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı olanlar süreci anlatırsa çok mutlu olacağım.çünkü çok korkuyorum
Dr Mustafa Özyurtlu ya yüz gerdirme yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı olanlar süreci anlatırsa çok mutlu olacağım.çünkü çok korkuyorum
E errentivirgo Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2023 254 70 18 38 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dzz #2 Sakın ama sakın mustafa özyurtluya ameliyat olmayın. Çok pişman olursunuz
Asena24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2016 410 92 98 14 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dzz #3 dzz .!.: Dr Mustafa Özyurtlu ya yüz gerdirme yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı olanlar süreci anlatırsa çok mutlu olacağım.çünkü çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Amelyat oldunuz mu acaba?
dzz .!.: Dr Mustafa Özyurtlu ya yüz gerdirme yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı olanlar süreci anlatırsa çok mutlu olacağım.çünkü çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Amelyat oldunuz mu acaba?
Asena24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2016 410 92 98 14 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dzz #4 errentivirgo .!.: Sakın ama sakın mustafa özyurtluya ameliyat olmayın. Çok pişman olursunuz Genişletmek için tıkla... Neden? Resimlere bakılırsa çok başarılı iş çıkarıyor. Gerçek değil mi?
errentivirgo .!.: Sakın ama sakın mustafa özyurtluya ameliyat olmayın. Çok pişman olursunuz Genişletmek için tıkla... Neden? Resimlere bakılırsa çok başarılı iş çıkarıyor. Gerçek değil mi?
E errentivirgo Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2023 254 70 18 38 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dzz #5 Asena24 .!.: Neden? Resimlere bakılırsa çok başarılı iş çıkarıyor. Gerçek değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi başarı sayfasında 2-3 tane resim var ne başarısı onlara bakarak mı karar verdiniz. Benim 3 estetiğimi yaptı hepsi başrısız ve dikişleri çok kötü açıldı hepsi. Arkadaşlarım yaptırdı hep revizyon olmak zorunda kaldılar.
Asena24 .!.: Neden? Resimlere bakılırsa çok başarılı iş çıkarıyor. Gerçek değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi başarı sayfasında 2-3 tane resim var ne başarısı onlara bakarak mı karar verdiniz. Benim 3 estetiğimi yaptı hepsi başrısız ve dikişleri çok kötü açıldı hepsi. Arkadaşlarım yaptırdı hep revizyon olmak zorunda kaldılar.