• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Face mesajlari bosanma davasinda kanit midir

Biri 3.5 biri de 4.5 yaşında inş bana verilir aldığım nefesi bile onları düşünerek alıyorum buna rağmen karşı tarafa verilmesi benden ziyade çocuklara eziyet
Sen rahat ol cocukların seni bırakmazlar hakimlerde annesiz bırakmaz kuzularını ferah ol canım..

Mrb biz eşimle bosanma aşamasındayız hattâ boşandık gibi bsy sadece kağıt üzeri evli kaldık diyebilirim. Ama ben kârı kız işleriyle uğrastigindan eminim iki oğlum var onları düşünmek zorundayım kendimden geçtim çocuklarımı mağdur edip yıllar sonra da ben babanızım deme hakkı olmamalı eğer olacaksa da sorumluluklarını yerine getirmeli benim çocuklarımin da iyi bir babaya sahip olma hakları var neyse ben şüphelendiğim için fake hesap açtım sırf aldattigini kanıtlamak icin kağıt üzeri de olsa evliyiz ve gurur denen bsy var insan yediremiyo e haliyle de yanına kar kalmasın diye uğraşiyorum işte neyse çok uzattım ben bu konuşmaları mahkemede delil olarak kullanabilir miyim daha doğrusu bu deliller fake hesap olduğu icin yasa dışı delile mi girer
Lütfen yardım edin kızlar
Fake hesapla kocanızla mı yazıştınız ? Aldatmasını ispatlamak için yani kanıt oluşturması için hesap ip adresindeki kişinin sizden farklı bir kadına ait olması gerekir inceleme sonucu sizin oldugunuz ispatlanı4sa üstüne birde ceza alırsınız malesef

Fake hesap delil olmaz. Facebook, İnstagram Ip numaralarını vermiyor. Tayyip’e küfür etmezsen, fetö propogandası yapmazsan Ip kime ait vermiyor. Senin olduğunu da bulamaz kimse. İş yerimden kovulan bir adam beni sosyal medyada taciz etti. Karakola şikayetçi oldum. O yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Telefon konuşması da delil olmaz. Ayrıca Onun seni aldattığını ispat etmene gerek yok. Çocukların yararı için Velayet kadında kalır. Ancak annenin ahlaksız bir hayat yaşadığı ispat edilirse velayet alınır. Senin çocuklarının yaşı küçük. Hiçbir hakim babaya vermez. Sen hiç duydun mu babaya verildiğini. Ben en son Acun’u biliyorum. O da karışı diskolarda eğleniyor, uyuşturucu kullanıyor diye vermedi. İçini ferah tut. Ben avukat değilim ama avukat tanıdığım çok. İş hayatında maalesef başım beladan kurtulmuyor 🤦🏻‍♀️ Takıldığın yerde yardımcı olurum.

Fake hesapla kocanızla mı yazıştınız ? Aldatmasını ispatlamak için yani kanıt oluşturması için hesap ip adresindeki kişinin sizden farklı bir kadına ait olması gerekir inceleme sonucu sizin oldugunuz ispatlanı4sa üstüne birde ceza alırsınız malesef
Evet aynen öyle yaptım malesef mesajlarda bana hakareti de var anlatmaması gereken özel şeyleri anlatmisligi da var aldatmasindan ziyade bunlar da suçtur bence çünkü birlikte olsakta benim özelimi bana hakaret ederek başkasına anlatması hiç etik değil

Fake hesap delil olmaz. Facebook, İnstagram Ip numaralarını vermiyor. Tayyip’e küfür etmezsen, fetö propogandası yapmazsan Ip kime ait vermiyor. Senin olduğunu da bulamaz kimse. İş yerimden kovulan bir adam beni sosyal medyada taciz etti. Karakola şikayetçi oldum. O yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Telefon konuşması da delil olmaz. Ayrıca Onun seni aldattığını ispat etmene gerek yok. Çocukların yararı için Velayet kadında kalır. Ancak annenin ahlaksız bir hayat yaşadığı ispat edilirse velayet alınır. Senin çocuklarının yaşı küçük. Hiçbir hakim babaya vermez. Sen hiç duydun mu babaya verildiğini. Ben en son Acun’u biliyorum. O da karışı diskolarda eğleniyor, uyuşturucu kullanıyor diye vermedi. İçini ferah tut. Ben avukat değilim ama avukat tanıdığım çok. İş hayatında maalesef başım beladan kurtulmuyor 🤦🏻‍♀️ Takıldığın yerde yardımcı olurum.
Anladım canim çok teşekkür ederim takıldıgım yerde sorarım mutlaka

Back
X