😱 👈 olacağınıza eminim

Alt kati kullaniyorlarmis zaten ust kati sonradan yapmislar.ben sanmiyorum boyle bisiyin gozden kaçağıni her o suyu actiginda aklina gelirdi gunesten geldigi ve bize bagli olduğunu.gunah onlarin boynuna ne diyim

Oylelerinin hakkindan gelmek gerek yoksa daha fazlasini yaparlar.

Elektrikten korkmuştuk ama kontrol ettik onda sıkıntı yoktu.
İnsanlarda vicdan denilen birsey kalmamis ne diyim

Alt kati kullaniyorlarmis zaten ust kati sonradan yapmislar.ben sanmiyorum boyle bisiyin gozden kaçağıni her o suyu actiginda aklina gelirdi gunesten geldigi ve bize bagli olduğunu.gunah onlarin boynuna ne diyim

Tesisatı bağlayan kişi , nasılsa tek kişiye ait diye ; özellikle belirtme ihtiyacı duymamış olabilir.

Allah can sağlığı versin , bir yanlışlık yapılmışsa güzellikle hallolur.

Şaşırıyorum ama sonra Türkiye burası diyerek şaşırmıyorum Hayır oha yani düşünsem bile akıl edemem bunu ben birde rüşvet teklif etmiş ama cüzi bir miktarda

Sayac ayri mune ablacim.boru hatti cekilmis sayacima gunes enerjinin
Boruyu söksünler o zaman, şimdi sesiniz çıkmasın diye ağzınıza bir parmak bal çalarlar sonra yine suyu harcama onlardan ödemesi sizden olur.

Farkına varmasaydın bu düzen böyle devam edecekti, ki sizden önce kim bilir kaç kiracısı aynı haksızlığa maruz kaldı
Anlattığım ev sahibi de bizden önce kaç kiracısının hakkını yemiş böyle, biz o eve taşınırken kimse ikaz etmedi çekindiler belki de ama evi boşaltırken herkes döküldü anlattılar bunların haksızlıklarını cimriliklerini

Şaşırıyorum ama sonra Türkiye burası diyerek şaşırmıyorum Hayır oha yani düşünsem bile akıl edemem bunu ben birde rüşvet teklif etmiş ama cüzi bir miktarda
Olsun sen yinede kirma şaşır ben böyle insanlarin olduguna inanmak istemiyorum.cok az sayida vardirlar oda bana denk dustu

Aynen oyle resmiyete döküldüğü icin o 40 tlyi bin tl yi fitil fitil getiricekler.ya boruyu soksun bisi yapsinlar yada verdikleri parayi kabul etmem cikarim

Gorumcesi otururyormus bizden once ahh işte bilseydik hic tasinirmiydik bu eve. Ama ben cikarsam bunu herkes duyucak.ayni seyi yasamamalari için gelen kiraci

Yaptıkları ortaya çıkmasaydı, kendileri vicdana gelip hayatta söylemezlerdi, boruyu söksünler, şimdiye kadar onlar adına ödediğin faturayı karşılasınlar ancak öyle kabul ederim dersin, daha konunu okur okumaz aha dedim bize apartman aydınlatmasını ödeten ev sahibinin Adana şubesi

İstanbul‘da olsaydınız acaba akrabalar mı diye sorardım

Aydinlatma demisken mune abla bizim ara lamba....ayni seyi yasiyorum bizim lambamizi acik bırakıyorlar ya kendilerinki otomatik bizimki acip kapanandan lambayimi soksem napsam

Aydinlatma demisken mune abla bizim ara lamba....ayni seyi yasiyorum bizim lambamizi acik bırakıyorlar ya kendilerinki otomatik bizimki acip kapanandan lambayimi soksem napsam
Sök bence Valla iyi ve hakkaniyetli insanlar üzerine alınmasın ama dünyanın en zor şeyi başka insanlarla aynı binada yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…