face şifresi

Karşıt cinsle gereksiz münasebet?
Ne diye? Hangi sıfatla?
Biraz gözlemleyin derim, sinsi olup susarak takip etmek en iyisi olayları.

iş için bile olsa mail şifresini nie veresinki herkesin görevi farklı diilmi arkadaşım ne gereği var
mail de kişinin özeli herkes kendi mailini idare edemiyomu face durumuna hiç gelmiyorumm
anormali bile geçmiş bu durum :53:

eşler bile bırbırlerıne şifrelerını vermezken

ıs arkadasların vermesı oldukca anormal bı durum .

boylesınıde ılk defa gordum .

valla bilmiyorum arkadaslar ben kocama güveniyorum aslında onun bi art niyeti olsa o şifreyi biliğini bana söylemez ama bu kızın içi kalbi çürük bozuk bence
boyle durumlarda zaten hep eşlerınıze sulanan kadınlar sucludur :9:

esınız sutten cıkma ak kasıktır :ssz:

iş için bile olsa mail şifresini nie veresinki herkesin görevi farklı diilmi arkadaşım ne gereği var
mail de kişinin özeli herkes kendi mailini idare edemiyomu face durumuna hiç gelmiyorumm
anormali bile geçmiş bu durum :53:

bencede haklısın arkadasım... ne mail adres sifresi nede face sifresi verilmez.aralarında duygusal ilişki oldugu bariz belli :50: kadını keklemeye calısıo sadece... iş arkadasım diye.ne desin üstüne kokladıgım gülmü dicek. bunu hangi erkek der..ewdekini kaybetmek istemez elbet... eşi naapsın kadıncagız içine kurt düsmüş haklı olarak emin olmak istiyor offffff kabullenemez acı veren bi durum. Aallah kolaylık versin diyim..

ben onu bunu bilmem su bir yerde kaldımı kokar asla ve asla bir kadınla bir erkek samimi olamaz olmamalıda bunun nereye gidecegini herkez bilir :ssz:

Birbirlerinin mail şifrelerini bilmeleri de normal değil ki?

İş maili kime geldiyse o açar, o okur, gerekirse iş arkadaşlarına o verir gerekli bilgiyi.
Ben de yıllarca onlarca kişiyle çalıştım her işimiz mailleydi ama kimsenin mail şifresini bilmem, kimse de benimkisini..

Haa bir de firmanın ortak mail adresi vardı onu herkes bilirdi gerekirse herkes oraya girer bakardı..
Hadi bunu hoşgörelim iş falan filan muhabbetine ama face hesabının işle ne alakası var..?
Burası gerçekten düşündürücü.:44:

valla bilmiyorum arkadaslar ben kocama güveniyorum aslında onun bi art niyeti olsa o şifreyi biliğini bana söylemez ama bu kızın içi kalbi çürük bozuk bence

Kimse kimseden zorla şifre falan alamaz.İstediği kadar kalbi çürük olsun.
Kocana güveniyor olabilirsin belki aralarında kötü anlamda birşey yok ama çok fazla yakın oldukları da bir gerçek senin de dediğin gibi.
Bence yanlış .

Ya arkadaşım buna inanıyor olamazsın değil mi :ssz: yok yok olmazsın .

Face ne alaka ,outlook denilen birşey var .Eğer iş için olsa, ordan atarlar birbirilerine gerekleri şeyleri .:34:

Gözünü aç azıcık .

Son düzenleme:
Anormalligi bile aşmış. Bazi sevgililer bile sifrelerini vermiyorlar birbirilerine, bunlarinki bu ne samimiyet ?

kızı tanıyrsan kızla br konuş derim

Evet normal, çünkü aldatılıyorsun.

Başınıza ne geliyorsa "benim kocam yapmaz, güveniyorum" dediğinizden geliyor...

selam arkadşlar size bişey osrucam fikrinizi alıcam eşimin beraber çalıştığı işi beraber yürüttüğü bi kız iş arkadaşı var muhabbetleri iyi kız bi derdi oldugunda anlatır akıl alır kocamdan dertleşirler falan.bnm sormak istediğim şey farklı eşimle birbirlerinin mail adresi şifrelerini biliyolar iş için mail atmak dosya atmak için falan ama eşim face şifresinide biliyo kızın ona kızıyorum bende nasıl kullanırsın açarsın face ini face özeldir mail gibi değil diyorum oda nolcak diyo sizce tuhaf anormal değilmi merak ediyorum :26:

Fazlasıyla anormal hemde..
Nerde hangi devirde görülmüş evli adamın iş arkadaşıyla şifreleri alıp vericek kadar yakınlaştığı
Sen buna nasıl müsade edebiliyosun anlamadım?
Aman diyim bu kadar hoş görme herşeyi bi gün gelir öyle bi tepene biner ki..

bencede çok anormal yani benim sevgilim iş arkadaşının facesine girecek mesajlarına bakacak. bu durum küçük gibi bişey gözüküyor ama bende kabul etmem. aslında büyük bişey. eşinize ne kızın facesine falan bakıyormus. ben kıyameti koparırım bağırır çağırırm. kızada söylerim.

arkadaş doğru söylüyor ,niye ihtiyaç duyuyorki onun facesine girmeye bana saçma geldi.

Back
X