facebook açtım pişman oldum.

Bence gozunuzde fazla buyutuyorsunuz ayrica gereksiz goruyorsunuz neden aciyorsunuz kapatin gitsin

Şeytan daha fazla dürtmeden facenizi kapatın bence..Yada fazla derin arkadaşlara inmeyin.Eski eskide kalmiş sonuçta.Boşwerim gitsin.Zaten iyice internet we teknoloji bagmlısı olduk.Biride benim onlardan malesef :(

Bence gozunuzde fazla buyutuyorsunuz ayrica gereksiz goruyorsunuz neden aciyorsunuz kapatin gitsin

canım aslında internet vs.bizler için büyük nimetler
ama insan gibi kullanana.
manyak gibi bagimlisi oluyoruz.
evet kapatayim,kapatayim da MERak varya ışte....
dur şuna da bakayım
dur buna da bakayım derken bir bakmışsın bagimli olmuşsun.

Şeytan daha fazla dürtmeden facenizi kapatın bence..Yada fazla derin arkadaşlara inmeyin.Eski eskide kalmiş sonuçta.Boşwerim gitsin.Zaten iyice internet we teknoloji bagmlısı olduk.Biride benim onlardan malesef :(

çook haklısın gülüm

Esas olan niyettir bence.
Biz interneti nasıl kullanırsak karşılığını öyle alırız.
Benim 2007 den beri facebook hesabım var.
Ve ne sevgilim varken ne de evlendiğimde sorun yaşamadım.
Arkadaşlarımın tanıdığı eski sevgililerim de vardır elbet benim beğenimi gören ya da benim arkadaşlarımda gördüğüm bir beğeni vs.
Banane arkadaş !
Senin aklın başında ve eşindeyse gerisi bahane.
Sosyal medyayı bu sebepten karalamaya gerek yok.
Biz istemeden facebook kendi başına yuva falan yıkmaz.
Sen ihanet falan etmemişsin o ayrı.
Ama bu durumu bu kadar dert edip konu açtığına göre senin facebook kullanmanı pek sağlıklı bulmuyorum.

Konu buysa facebook'un ne suçu var canım :1:
Amacına uygun kullanıldığı sürece gayet keyifli bir site bence.
Benim ilk,orta,lise,dersane,üniversite hepsinden de kız arkadaşlarım var sadece. Fotoğraflarını koyuyolar öyle bakıyorum onlara, oyun oynuyorum.. Seviyorum ben yaa :)
Eskiler falan umrumda değil, hemde yapmam çünkü eşimin yapmasını da asla istemem :26: Bi kk bide facebook olmassa olmazım :kkk:

facebook hesabım yıllardır vardır, bağımlı da değilim boş ve gereksiz olduğunu da düşünmüyorum.. tabi nasıl kullanıldığına bağlı..
benim için arkadaşlarım ve akrabalarım ile iletişimde olmaktan ibaret facebook..
her selam verdiğimi eklemem.. hele tanımadığımı asla.. facebooktan tanışmak deniyor ya ona da asla.. gerçekten tanıdığım insanları eklerim..
öyle ilkokul arkadaşlarımı da didikleyip bulmadım.. aralarında sevdiklerim ama zamanla ayrı düştüklerim varsa eklemişimdir..
okulda iken suratına bakmadığım adamı niye şimdi hayatıma sokayım..
eski sevgililerimi de eklemem..
kısacası normal hayatımda görüşmediğimle facebookta da görüşmem..
sorunsuz güzel bir sosyal medya hayatı bence böyle olur..

Arkadaşlarımın tanıdığı eski sevgililerim de vardır elbet benim beğenimi gören ya da benim arkadaşlarımda gördüğüm bir beğeni vs.
Banane arkadaş !
Ama bu durumubu kadar dert edip konu açtığına göre senin facebook kullanmanı pek sağlıklı bulmuyorum.
Son cumlene kadar okey katılıyorum sana.
ama şu son cümlene açıklık getirirsen iyi olur.
hem buraya konu açmak için afedersiniz tecavüz,aldatma vs mi olmalı.
hem belki benim burdaki arkadaşlarımdan başka dertlesecek akıl alacak kimsem yok.nerden biliyorsun?

sağlıklı bulmuyorum derken siz sosyolog falanmisiniz?

herkesin derdi kendine büyüktür.unutmayın.
Benim ilk,orta,lise,dersane,üniversite hepsinden de kız arkadaşlarım var sadece. Fotoğraflarını koyuyolar öyle bakıyorum onlara, oyun oynuyorum.. Seviyorum ben yaa :)
Eskiler falan umrumda değil, hemde yapmam çünkü eşimin yapmasını da asla istemem :26: Bi kk bide facebook olmassa olmazım :kkk:
teşekkürler....
facebook hesabım yıllardır vardır, bağımlı da değilim boş ve gereksiz olduğunu da düşünmüyorum.. tabi nasıl kullanıldığına bağlı..
benim için arkadaşlarım ve akrabalarım ile iletişimde olmaktan ibaret facebook..
her selam verdiğimi eklemem.. hele tanımadığımı asla.. facebooktan tanışmak deniyor ya ona da asla.. gerçekten tanıdığım insanları eklerim..
öyle ilkokul arkadaşlarımı da didikleyip bulmadım.. aralarında sevdiklerim ama zamanla ayrı düştüklerim varsa eklemişimdir..

kızlar yanlış anlamayın ama(lütfen kalbiniz kırılmasın)
ben size faceyi nasıl kullanırsınız
kimleri ekler
kimleri eklemezsiniz denedim ki?.

yaptığım hakikatten yanlışsa (ki o arkadaşımla iyi niyetli konuşmak istesem bile)
bana yol göstermeniz...çünkü bu güne kadar buradaki arkadaşlarıma(hepsinden Allah razı olsun)
ne danistiysam fikirlerine hep önem verdim.....HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN....:kkk:

Son cumlene kadar okey katılıyorum sana.
ama şu son cümlene açıklık getirirsen iyi olur.
hem buraya konu açmak için afedersiniz tecavüz,aldatma vs mi olmalı.
hem belki benim burdaki arkadaşlarımdan başka dertlesecek akıl alacak kimsem yok.nerden biliyorsun?

sağlıklı bulmuyorum derken siz sosyolog falanmisiniz?

herkesin derdi kendine büyüktür.unutmayın.

teşekkürler....

kızlar yanlış anlamayın ama(lütfen kalbiniz kırılmasın)
ben size faceyi nasıl kullanırsınız
kimleri ekler
kimleri eklemezsiniz denedim ki?.

yaptığım hakikatten yanlışsa (ki o arkadaşımla iyi niyetli konuşmak istesem bile)
bana yol göstermeniz...çünkü bu güne kadar buradaki arkadaşlarıma(hepsinden Allah razı olsun)
ne danistiysam fikirlerine hep önem verdim.....HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN....:kkk:

canım yazdıklarının özeti --> """facebook kullanmaya yeni başladım eski okul arkadaşlarımın hepsini ekledim arada eski sevgilimde gözüme ilişti şeytan
dürtüyor""" olunca ben de şeytan dürtmesin eskiler çok kurcalanmasın madem facebook kullanacaksın daha net kullan demek istedim.. keşke direkt eski sevgilimle facebookta görüşeyim mi görüşmeyeyim mi deseydin.. ben de sana iyi niyetle tavsiye vermek yerine kısaca "tabiki görüşme evlisin ne gerek var" deseydim..

Face yada internet niye yuva yıksınki anlamadım kendisine bu konuda güvenmeyen insanlar için tehlikedir sadece ee onlarda internet olmadanda bir fırsat çıkarsa yuva yıkabilirler.Kusura bakma arkadaşım ama çok saçma geldi konun bence facenide kapat gitsin

Pişman olmayın zamanı geri alamazsınız eski anılarınız canlandığı için üzgünsünüz pişmanlıktan çok onu anladım

Banane arkadaş !
Ama bu durumu bu kadar dert edip konu açtığına göre senin facebook kullanmanı pek sağlıklı bulmuyorum.

canım yazdıklarının özeti --> """facebook kullanmaya yeni başladım eski okul arkadaşlarımın hepsini ekledim arada eski sevgilimde gözüme ilişti şeytan
dürtüyor""" olunca ben de şeytan dürtmesin eskiler çok kurcalanmasın madem facebook kullanacaksın daha net kullan demek istedim.. keşke direkt eski sevgilimle facebookta görüşeyim mi görüşmeyeyim mi deseydin.. ben de sana iyi niyetle tavsiye vermek yerine kısaca "tabiki görüşme evlisin ne gerek var" deseydim..
sedacim Allah aşkına ben "eski arkadaslarimi ekledim"diye birşey demismiyim?
sadece aradim buldum eklemedim
bu arada erkek arkadaşımla çok iyi arkadaşdik.
yani eski sevgiliden ziyade eski arkadasimin gördüm gibi hissettim.

ama ne yalan söyleyim,konuşmak istedim.
ama sol tarafim istemiyor.onunla iki hâl hatır muhabbetim
benim sol yanımı acitir(çünkü bu konuda çok sertim,eşim yapsa üzülürüm)

ama neden bilmiyorum konuşmak bana MANTIKEN yanlış gelmedi.
NEDEN Mİ :Çünkü kendimden eminim.
art niyetli değilim.ve onu görünce" aaa eski sevgilim "DEMEDİM...

arkadaşligimiz aklıma geldi.(çünkü cook samimi arkadasdik )

yinede cevabın için teşekkürler.

Arkadaşım kimseye kızma sen kendin yanlış anlaşılmaya sebep vermişsin ilk yazdığınla konuya faceyi yuva yıkan gibi görürdüm cümlesiyle girip face açtım eski erkek arkadaşımı eklesemmi diyince sanki kendine güvenmiyormuşsun gibi algılanıyor.Soruna gelince bence ekleme kesinlikle niye dersen bir insan evliyken eski erkek arkadaşdan dost olmaz bana göre doğru değil ayrıcada kafanı bu kadar meşgul etmeside hayra alamet değil.Eşinin yapsa doğru bulmayacağın şeyi sen hiç yapma

Pişman olmayın zamanı geri alamazsınız eski anılarınız canlandığı için üzgünsünüz pişmanlıktan çok onu anladım

hayır canım zaten çocuktum
ne anısı ne uzulmesi
face yuva yıkmaz insan yuva yıkar.
rengina aslında haklısın....

ARKADAŞLAR.
NEDEN HERKES KENDİ KAFASİNA GÖRE YORUMLUYOR.
NEDEN EMPATİ YAPMIYORSUNUZ?

BEN KENDİMİ SUAN ÇOK KÖTÜ BIR ŞEY YAPMIŞ GİBİ HİSSETTİM.
SUÇLU GİBİ HİSSEDİYORUM.

ÇOK MÜ KÖTÜ BİRŞEY DÜŞÜNMÜŞÜM:26:

Çocukmuşsun ama yıllar sonra bu durum seni etkiliyorsa unutmadığın bikaç şey aklına gelmiş olabilir belki

Arkadaşım kimseye kızma sen kendin yanlış anlaşılmaya sebep vermişsin ilk yazdığınla konuya faceyi yuva yıkan gibi görürdüm cümlesiyle girip face açtım eski erkek arkadaşımı eklesemmi diyince sanki kendine güvenmiyormuşsun gibi algılanıyor.Soruna gelince bence ekleme kesinlikle niye dersen bir insan evliyken eski erkek arkadaşdan dost olmaz bana göre doğru değil ayrıcada kafanı bu kadar meşgul etmeside hayra alamet değil.Eşinin yapsa doğru bulmayacağın şeyi sen hiç yapma

canım.
face yuva yıkıyor neden dedim biliyormusun.
burada birçok face yüzünden açılan konular vardı.
ve benimde hepsine yorumum "BU FACE DAHA KAÇ CAN YAKACAK"demiştim(ki benle aynı fikirde bur sürü bayan var burada)
gerçektende öyle olduğunu düşünüyorum.
internet,akıllı telefonlar vs. hayatımıza girdi aldatmalar BENCE arttı
yada daha gözle görülür bir hâl aldı...

ee şimdi ben bu kadar face ye karşı biri olarak hesap açmam çok büyük tezat değilmi.
bu seferde beni tanıyan arkadaşlarım demezler mi SEN DAHA DÜN FACE YE KİZİYORDUN
FACE KARŞITIYDİN.NEDEN FACE AÇTIN diye.

Çocukmuşsun ama yıllar sonra bu durum seni etkiliyorsa unutmadığın bikaç şey aklına gelmiş olabilir belki

ben onu isteyerek arayıp bulsaydim dediğin doğru olurdu.
ama sen o kadar açıklama yapmama rağmen resmen çamur atıyorsun bana.FARKİNDAMİSİN:47:
lütfen bana bu son mesajınız olsun.yoksa siz kiblemek zorunda kalacağım.

2007den beri kullanıyorum facebook. Kullanım amacına göre sonuç veren bir platform
Sen içinden onunla konuşmayı geçirdiysen bu facebook olsa da olur olmasada
En iyisi kapat gitsin
Herkesin hesabı olmak zorunda değil

Back
X