Facebook’ta hakaret ve dine peygambere kurana hakaret

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.388
384
123
Kızlar benim az önce yaşadığım bir olay var Facebook üzerinden bir fotoğrafın altına bazı yorumlar yapılıyor Gökçe’n benim ben onları attım bakabilirsiniz sizce şikayet etsem şikayetçi olsam herhangi bir şey çıkar mı

İyi bir avukat tutarsanız ,sonuç alabilirsiniz. Diğer türlü çok da bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Ama kime göre çok kime göre az? Belki ifadeye çağırılmak dahi onun için büyük bir ceza olacaktır bilemezsiniz. Bence şikayetçi olun.

Kızlar benim az önce yaşadığım bir olay var Facebook üzerinden bir fotoğrafın altına bazı yorumlar yapılıyor Gökçe’n benim ben onları attım bakabilirsiniz sizce şikayet etsem şikayetçi olsam herhangi bir şey çıkar mı
Polis cimer vs sikayetci olun. Sizden ziyade milletin manevi degerlerine hakaretten gosterirler anyayi konyayi

İyi bir avukat tutarsanız ,sonuç alabilirsiniz. Diğer türlü çok da bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Ama kime göre çok kime göre az? Belki ifadeye çağırılmak dahi onun için büyük bir ceza olacaktır bilemezsiniz. Bence şikayetçi olun.
Yarın ilgileneceğim

Kişiye hakaretten elbette açabilirsiniz . Peygamber efendimiz hakkında dediklerine hele diyecek bir şey bulamıyorum .
İnsanlar iğrenç ya .

Hesap gerçekten size aitse isminizi ve fotoğrafınızı karalayın ya da emoji koyun. Dinle, peygamber efendimizle dalga geçmek, bir kadına hakaret edip küfür etmek neymiş görsün çeksin cezasını.

Back
X