- 8 Aralık 2019
- 1.388
- 384
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polis cimer vs sikayetci olun. Sizden ziyade milletin manevi degerlerine hakaretten gosterirler anyayi konyayiKızlar benim az önce yaşadığım bir olay var Facebook üzerinden bir fotoğrafın altına bazı yorumlar yapılıyor Gökçe’n benim ben onları attım bakabilirsiniz sizce şikayet etsem şikayetçi olsam herhangi bir şey çıkar mı
Bide Facebook üstünden hesabı kapalı ama yinede bulurlar mıPolis cimer vs sikayetci olun. Sizden ziyade milletin manevi degerlerine hakaretten gosterirler anyayi konyayi
Yarın ilgileneceğimİyi bir avukat tutarsanız ,sonuç alabilirsiniz. Diğer türlü çok da bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Ama kime göre çok kime göre az? Belki ifadeye çağırılmak dahi onun için büyük bir ceza olacaktır bilemezsiniz. Bence şikayetçi olun.
Hemde nasil bulurlar Allah in izniyle. Bence hemen bi polisi arayin bilgi alin, hesabini kapatmadanBide Facebook üstünden hesabı kapalı ama yinede bulurlar mı
İp adresinden bulunurBide Facebook üstünden hesabı kapalı ama yinede bulurlar mı
Öyle yapacağım cimerede yapcamHakaret var.ben sonuc alacaginizi dusunuyorum.bence savxiliga suç duyurusunda bulunun
Görünsün abla zaten adam paylaştı yorumdaGökçen Hanım fotoğrafınız görünüyor
Bana aitHesap gerçekten size aitse isminizi ve fotoğrafınızı karalayın ya da emoji koyun. Dinle, peygamber efendimizle dalga geçmek, bir kadına hakaret edip küfür etmek neymiş görsün çeksin cezasını.
İğrenç tabiKişiye hakaretten elbette açabilirsiniz . Peygamber efendimiz hakkında dediklerine hele diyecek bir şey bulamıyorum .
İnsanlar iğrenç ya .
Karakola gelin dediler yatın giderimHemde nasil bulurlar Allah in izniyle. Bence hemen bi polisi arayin bilgi alin, hesabini kapatmadan