- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 34
- Konu Sahibi bitutam vefa
Arkadaşlar face beğenmediğimiz halde saçma sapan sayfaları beğendi olarak gösteriyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bana da oluyor ayarlarımı 80 kere kotrol ettim değiştirdim ama gene oluyor. ben yolu habire silmek ve şikayet etmekde buldum.Arkadaşlar face beğenmediğimiz halde saçma sapan sayfaları beğendi olarak gösteriyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar face beğenmediğimiz halde saçma sapan sayfaları beğendi olarak gösteriyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
Genellikle yabancı sayfalar bunlar. Aslında arkadaşlar dışında beğenilen sayfalar da yok.beğendiğin sayfaların sahipleri sayfa ismini ve isme göre içerikleri değiştiriyor olabilir, beğendiğin tüm sayfalardan çık bence
Genellikle yabancı sayfalar bunlar. Aslında arkadaşlar dışında beğenilen sayfalar da yok.
telefonunu sürekli yanında gezdiren biri değilsen başkası yapıyor olabilir, ben bazen anneme yapıyorum da![]()
Face babamın aslındaaçık bıraktığı zaman arada bakıyorum. Kendisi de kullanmayı pek bilmiyor.Uygulamalardan filan çözümü yok mu ki?
sanırım hile ile facebook beğeni hile vs yazın çıkıyor,uygulama ayarları yerinden,oyun ve uygulama yerlerinden kapata tıklayın kapayın belki bir daha gelmez.birde ayarlardan hepsini kapatın sadece arkadaşlar olarak ayarların bir deneyin.
Sende de oluyor zannetmişimcanım bu öneriyi bana mı yazdın, çünkü annem bu dertten muzdarip değil, ben bizzat facesini sabote ediyorum![]()
Teşekkürler...sanırım hile ile facebook beğeni hile vs yazın çıkıyor,uygulama ayarları yerinden,oyun ve uygulama yerlerinden kapata tıklayın kapayın belki bir daha gelmez.birde ayarlardan hepsini kapatın sadece arkadaşlar olarak ayarların bir deneyin.