facebook da arama geçmişi

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
Hanımlar ben bir konuya takıldım. Eşimin facebook geçmişine bakıyorum arama listesinde bir isim sürekli çıkıyor, eşim facebooka çok sık girmiyor bile ama bu isim çıkıyor şimdi yine baktım başka bir isimde arattırılmış görünüyor ama bizim uyudugumuz saatte arattırılmış. Eşim girse bildirimlerine bakar girmediğini biliyorum bildirimler duruyor ama bu nasıl oluyor o sürekli çıkan isimde de mesala aynı şey oluyor aratıldığı saatte nete girmesi imkansız. Aratılan isimlerde erkek buarada arkadaş listesinde olan isimler.
Sizin facebookunuzda da oluyor mu böyle şeyler, bu işte bir terslik var ama ben anlayamadım. Kendi facebookumda hiç böyle şeye rastlamadım ama onunkinde oluyor bir başkasımı giriyor acaba.

Son düzenleme:
Ya esiniz sizden habersiz faceye giriyor yada esinizin sifresini bilen birisi giriyor.

Ya esiniz sizden habersiz faceye giriyor yada esinizin sifresini bilen birisi giriyor.
eşimin habersiz girmesi mümkün değil bakıyorum aramanın olduğu saatte evde misafir var giremez ama o saatte arama olmuş galiba biri şifresini biliyor aranan kişinin de erkek olması tuafıma gidiyor bilen bir kadın mı acaba anlamış değilim

artık kımın arattıırıldığını göremıyoruz dıye bılıyorum:44: yaptıklarının dökümü-tumu dıyoruz ama artık aratılanlar cıkmıyor. siz nerden ulaştınızkı bu sonuca

artık kımın arattıırıldığını göremıyoruz dıye bılıyorum:44: yaptıklarının dökümü-tumu dıyoruz ama artık aratılanlar cıkmıyor. siz nerden ulaştınızkı bu sonuca
hareket dökümüne girince solda fotoğraflar beğenmeler falan var daha fazlayı tıklayınca altında ara var o kısımdan çıkıyor canım

anladım cnm oğrenmış oldum
o halde eşinizin şifresını bırı daha bılıyo. kesınlıkle şifresini değiştrsin

hareket dökümüne girince solda fotoğraflar beğenmeler falan var daha fazlayı tıklayınca altında ara var o kısımdan çıkıyor canım

Bir şey daha öğrenmiş olduk öncelikle sağolun... Evet ben de gördüm ne var ne yoksa çıkmış. Demek ki şifresini bilen biri var.

Back
X