facebook dondurma

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.745
1.141
698
Ankara
Benimki dert değil de konuyu açacak başka bir sayfa bulamadığım için buraya yazayım dedim kusura bakmayın. Soracağım şey; facebooku dondurduğumuzda iki hafta sonra otomatik olarak siliniyor mu, yoksa üç dört ay girmeyip sonra girsen tekrar açılıyor mu?

otomatik olarak silindiğini hiç duymadım. en azından 2 haftalığına.

dondurma olayinda silme yok ben kendi hesabima 7 ay girmedigim oldu dondurup sonra girdim suan yine donuk istesem acabilirim ama esimle ortak hesap kullandigimiz icin kendi hesabim donuk

Dondurunca istersen aylarca girme silinmiyor.. Ama silme seçeneğini kullanırsan 2 hafta girmediğin taktirde hesap siliniyor

Hayır benim kullanmadığım bir facem var onu dondurdum 6 ay sonra açtım kendi kendine silinmiyor yani hiç duymadım sadece şikayet vs edilirse siliniyor facebook tarafından.

Silinmiyor 7 ay içerisinde hiç giriş yapmassan silinir.Ama bunun için 7 ay sonra hesabım silinsin secenegi var ordan ayarlaman gerek.
Bir senede dondursan şifreni hatirlayip tekrar giris yapabilirsin.

yani dondurup da 2 ay girmesem, 2 ay sonra girsem hesabım herşeyiyle açılıyor değil mi?
elbette dedigim gibi 7 ay girmedim yinede actim tekrar kapattim suan yine acabilirm. dondurma isleminde silme olmaz silme islemi farkli ona basvurup 14 gun boyunca acmaz iseniz siliniyor..birde sureli dondurma islemi var orda ne kadr sonra hesabiniz aktif edebileceginizi secebiliorsunuzda ama ben diger yazisini isaretleyip kisa bir yazi yazip donduruorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…