Facebook erişimi engellendi mi?

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.794
28.781
798
49
Facebook un 24 Nisan 2014 tarihinde kapanacağı söyleniyordu..Dolayısıyla şu an facebook profilleri görünmüyor.Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba ?

Son düzenleme:
ben de bi sorun yok aynı:26::26:

Anasayfa da sorun yok ama profiline girebiliyormusun? Benim kendi profilime girdiğimde fotoğraflarda dahil hiç bir bilgim görünmüyor..

aaa hakikaten tekrar bi deneyim dedim kimsenin profiline girilmiyor, neden ki amaç?:26::26: böyle bişeyde okumamıştım

aaa hakikaten tekrar bi deneyim dedim kimsenin profiline girilmiyor, neden ki amaç?:26::26: böyle bişeyde okumamıştım

Yani bende anlamadım mesaj yazılıyor anasayfa akışında sorun yok ama profillere girilmiyor..Umarım geçici bir sorundur..

Son düzenleme:

Anasayfa da sorun yok ama profiline girebiliyormusun? Benim kendi profilime girdiğimde fotoğraflarda dahil hiç bir bilgim görünmüyor..

evet aynen, tekrar denedim, kimsenin giremiyorum ve bir dk önce kendi profilime girerken şimdi ona da giremiyorum

Benim de sorun var profili mi açamıyorum:44:

Haftasonu kapanacağı söyleniyordu beklenen bir durumdu ama tamami ile kapanmayıp sınırlama getirildiğine göre geçici bir durum olabilir..Ya da yavaş yavaş gidelim demişlerdir :51::51:

Siz Söyleyince Bende Baktım Giremedim,Nedendir Bilmiyorum Sorun Bitene Kadar Hesabım Donuk Kalsın Bari :6:

Ben telden girebiliyorum ama tamamen yenilenmis tasarimi. Facebookun degisiminden kaynakli bi sorun sanirim

Profile tiklayinca, kapak resmi, kücük resim, altta hakkinda, fotograflar, arkadaslar yazilari görünüyor gerisi bos...

Back
X