• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook hakkında

tuba-su

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
18
Kızlar bu Facebook da senı kımlerın arattığı profilinize baktıgı nerden bakılıyor bilen varsa yardımcı olabilir misiniz acaba

Aynen yok,yalnizz cok bakarsanız yanlıslıkla begenme vb. ihtimaliniz %1000, kendimden biliyorum

peki uygulamanın ismini ozelden yazabilir msiniz?

Tatlım bilmiyorum ki . Şimdi hiç biriyle de konuşmuyorum ama nete yazınca geliyor .
Gerçi nette bu uygulamaların yalan olduğu yazıyor ama . Bizimkiler baya tutuşmuştu :-)

Kızlar bu Facebook da senı kımlerın arattığı profilinize baktıgı nerden bakılıyor bilen varsa yardımcı olabilir misiniz acaba

Böyle bir uygulama yok facebook için.

Ay ben yaptim ama yalanmis hemen sil dim kimbakti programini
Ay banane kim bakarsa baksin :bicak:
hadi ya birşey çıktımı peki büyük ihtimalle göstermemiştir kim baktıysa.facebook için mi yapmıştınız.

aman ajanlik yapip napican:cool:

Hanımefendi konunuzu sabote etmek değil amacım yanlış anlamayın benim de bir sorum var facebook hakkinda.

Facede beni engelleyen birinin adı hala arama motorunda çıkıyor. Sonra üzerine tikladigimda açılmıyor. Rahatsız oluyorum artık adının harfe basınca direk çıkmasından. Neden oluyor bu bilgisi olan var mi?

Back
X