- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki hayır, telefonun kurulumundan itibaren bu verilere erişime izin vermiş oluyorsunuz.Bunu iptal etmenin yolu varmı
Alakasiz seylerde cikiyo daha once bastan sonra izledigim video benzerleride mesela ferihanin 15 dklik kismini izlemisim pespese inerken o diziden sahneler cikmis, ama hic bakmadigim abuk subuk yesilcam sahneleride cikiyo direkt geciyorum altlara belki o sekil izlemis sayiyodur yani yari yariya olsa gerek.Kızlar merhaba. Facebook hesabım olmadığı için sizlere sormak istediğim bir konu var. Facebook'ta ana sayfadaki paylaşımlar haricinde "watch" diye bir kısım var. Oraya düşen videolar alakalı alakasız mı düşüyor yoksa izlediklerinizle bağlantılı mı geliyor? Gayet müstehcen videolardan bahsediyorum bu arada. Bir de şu var. Bir videonun izlenen videolara düşmesi için illa videoya girip izlemeniz mi gerekiyor yoksa videoyu atlarken de izlenen videolara düşebilir mi? İkisinin de cevabı önemli benim için teşekkürler şimdiden.