• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook hesabı olanlara bir şey danışmak istiyorum

Şimdi girip baktım dizi sahneleri, beyaz show, nasıl yapılır tarzı videolar var hiç müstehcen bir şey yok. Google da müstehcen içerik aratmissa Facebook bunu kendisine öneri olarak sunabilir. İlla Facebook'ta izlemesine gerek yok yani.

Kizlar su arkadaş önerileri varya onlarda mi begenilere göre geliyor bana çok müstehcen arkadaş profilleri geliyor tek tek yok sayiyorum

Kızlar merhaba. Facebook hesabım olmadığı için sizlere sormak istediğim bir konu var. Facebook'ta ana sayfadaki paylaşımlar haricinde "watch" diye bir kısım var. Oraya düşen videolar alakalı alakasız mı düşüyor yoksa izlediklerinizle bağlantılı mı geliyor? Gayet müstehcen videolardan bahsediyorum bu arada. Bir de şu var. Bir videonun izlenen videolara düşmesi için illa videoya girip izlemeniz mi gerekiyor yoksa videoyu atlarken de izlenen videolara düşebilir mi? İkisinin de cevabı önemli benim için teşekkürler şimdiden.
Alakasiz seylerde cikiyo daha once bastan sonra izledigim video benzerleride mesela ferihanin 15 dklik kismini izlemisim pespese inerken o diziden sahneler cikmis, ama hic bakmadigim abuk subuk yesilcam sahneleride cikiyo direkt geciyorum altlara belki o sekil izlemis sayiyodur yani yari yariya olsa gerek.

Hiç benimle alakali şeyler değil. Dizilerin sayfalarınin paylaşimlari çıkıyor genelde.

Simdi kontrol ettim. Cogu ya reklam ya da sizin izlediginiz seylere benziyor. Mustehcen videolar bende yok. Muhtemelen o kisi o tarz seyleri izledigi icin ona o tip videolar geliyor.
Diger sorunuz da otomatik oynuyor videolar, sizin tiklamaniza gerek yok.

Şimdi baktım. Recep ivediğe bir kez Bike bakmadım bakmam da ama o Bile çıktı.

Back
X